- Konu Sahibi papatya3459
- #3.461
hepinize güzel bir pazar günü gecirmenizi diliyorum hamileliğe dair en ufak bir belirtim yok ne mide bulantısı ne aşerme karın agrılarım da olmasa hamile oldugumu unutacagım benim gibi karın agrısı çeken var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalp atışlarını duyamayabilirsin. üzülme diye söylüyorum. ben 6+0 da bomboş kese gördüm. 1 haftam nasıl geçti anlatamam. dr. normal haftaya göreceğiz demesine rağmen içime kurt düşmüştü. ama normalmiş. 7. haftamda gördüm kalp atışını da bebeği de... halsizlik ve iştahsızlık bende de var. bazen artıyor mide bulantısına çeviriyor. herkesin hamilelği başka oluyormuş. bende öyle zannediyordum. hamile olunca şunu yiycem, eşimden bunu isticem falan nerdeee... canım hiçbir şey istemiyor... inşallah duyarsın bebişinin kalp atışlarını ama duyamasanda üzülme .... daha erken olabiliyor ...arkadaşlar benim gibi olan varmı merak ettim bulantım yok ancak çook iştahsızım hiçbirsey canım çekmiyor en sevdiğim şeyler bile beni cezbetmiyor haftaya salı doktora gidicem daha gitmedim onada sorarım ama o zamana kadar sizden fikir alıyım dedim var mı bu kadar iştahsızlık ve halsizlik çeken ???? bide haftaya salı 6+1 olucam acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce??? çok sorduumm yardımcı olursanız sevinirim:)
arkadaşlar benim gibi olan varmı merak ettim bulantım yok ancak çook iştahsızım hiçbirsey canım çekmiyor en sevdiğim şeyler bile beni cezbetmiyor haftaya salı doktora gidicem daha gitmedim onada sorarım ama o zamana kadar sizden fikir alıyım dedim var mı bu kadar iştahsızlık ve halsizlik çeken ???? bide haftaya salı 6+1 olucam acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce??? çok sorduumm yardımcı olursanız sevinirim:)
kalp atışlarını duyamayabilirsin. üzülme diye söylüyorum. ben 6+0 da bomboş kese gördüm. 1 haftam nasıl geçti anlatamam. dr. normal haftaya göreceğiz demesine rağmen içime kurt düşmüştü. ama normalmiş. 7. haftamda gördüm kalp atışını da bebeği de... halsizlik ve iştahsızlık bende de var. bazen artıyor mide bulantısına çeviriyor. herkesin hamilelği başka oluyormuş. bende öyle zannediyordum. hamile olunca şunu yiycem, eşimden bunu isticem falan nerdeee... canım hiçbir şey istemiyor... inşallah duyarsın bebişinin kalp atışlarını ama duyamasanda üzülme .... daha erken olabiliyor ...
canım yaşadıgın iştahsızlık gayet normal telas edilecek birsey yok yemege de zorlama kendini çünkü doktorumun söylediği kadarı ile bebek ancak 8. haftadan sonra göbek kordonu sayesinde anneden besleniyormus kalp atısına gelince Karından yapılan ultrasonografi sayesinde 6 hafta 4 günlük olan bebeğimin kalp atışlarını gördüm Gebeliğin 8. haftasında da bebeğin hareketlerini görebiliriz dedi doktor . Vaginal ultrason ile yaklaşık 6 gün önceden bunları gözlemlemek mümkünmüş. bakalım haftaya benimde kontrolüm var merak içindeyim :)
ola bilir tatlim sen keseyi gorduyunu yazmismiydin?herhalde ben kacirmisim.eklerim listeye.:18:slm kızlar. sladicim bizim kesemiz göründü ama listeye eklememişsin canımmmmmmmm![]()
Merhabalar...
Baslıgı yenı goruyorum ben de dahıl olmak ısterım bu gruba...
Allah nasıp kısmet ederse ben de subat annesı olacagım...
8 aylık evlıyım, ilaç kullanıyordum, nısanda ılacı bıraktım mayıs ayında hamıle kaldım fakat kımyasal gebelıkle sonuclandı...
Son adet tarıhım 9 mayıs...
Polıkıstık overım var ve gec dollenme oluyor halıyle...
7 hazıranda kan tahlılı yaptırdım negatıf cıktı ama ben hıssedıyordum, doktorum kımyasal gebelık gecırdıgım ıcın adetımın gecıkecegını endıselenmemem gerektıgını soyledı kı zaten normalde de 35 gunde bır oluyorum ortalama...
13 hazıranda evde ıdrar testı yaptım cok sılık bır cızgı cıktı, ertesı gun bıraz daha belırgenlestı...
15 hazıranda kan testı sonucum 95 dı
18 hazıranda 328...
20 hazıranda ıse 1400
Ertesı gun hemen doktoruma kostum, ultrasona gırdım 4+3 ken kesemızı gorduk
4 gun sonra falan lekelenme tarzında kananam oldu, korka korka doktoruma gıttım, ogun ızınlıymıs mecburen dıger doktora muayene oldum. Ben kanama oldu dıye korkudan ölürken doktor bana dondu bı yandan da ultrasona bakıyor, sen tup bebekle mı hamıle kaldın dedıyoo neden dedım. Bunlar ikiz dedi
Resmen soka gırdım. Ertesı gun hemen kendı doktoruma gıttım, hemen ultrasona aldı ve o da doğruladı ıkız bunlar dıye
. Hem de tek yumurta ıkızı. 250 gebelıkte 1 gorulurmus
Yolk sac keselerınden bırını zayıf buldu doktorum. Gelısım takıbı ıcın 3 gun sonra gel dedı. Dun gıttım Rabbıme cok sukur 5+5 te kalp atısımız duyuldu
Fakat dıger bebegım gelısmemıs, bence bu devam etmez dedı doktorum, 2 hafta sonra ıcın kontrol verdı. Bakalım ne olacak dıgerı kendılıgınden kaybolacak mı yoksa gelısıp dıgerıne yetısebılecek mı?
Bıraz uzun oldu ama :26: paylasmak ıstedım galıba...
KIZLAR YA asermenin cinsiyetle alakasi varmi???
ben gecen hamislikte surekli,turs seyler isterdim,tursu limon agiz buzen nar,hep tuzlu seyler.ozaman kizim olucakti?
ama simdi suerkli,sirin seyler pastalar ,kremali tatlilar falan istiyorum.bu defada erkekmi olacak.?
bide degisen bir sey var gecen defa kizim olucakmis gibi hiss ederdim,simdide kiz istiyordum ve her zaman erkek cikarsa uzulurum diyordum,ama simdi bilmem neden duygularim degisti.artik kiz veya erkek olsun fark etmiyor,arada erkek olsada guzel olur diyorum.ya acaba erkekmi olucak?bu hisler nasil hisler ya.
hep kiz gibi hiss ettigim icin cinsiyeti hic merak etmiyordum,ama simdi ikili fikir ve erkeyi sevme hiss yarandi,ve merak basladi.3 hafta gecsede cinsiyeti bilsek.
BELKIDE nineler dogru soylemis,cinsiyeti asermeye gorede soylermermis.neyse.
BAKALIM listemizde ilk kimin bebisinin cinsiyeti soylenicek.:18:
![]()
okis tatlim eklerim ama lutfen bilgileri tekrar yazarmisin,herhalde arada kaynamis gitmis.bekliyicem.benıde eklememıssın lısteye bılgılerımıde vermıstım amaa unutmusundur heraldee eklersen sevınırım
TATLIM sen benim hikayemi bilmiyorsun galiba.benim oglum olsa bile ablasi yokki...ben kizimi 4.5 aylik hamileyken kayb ettim,spina bifidaydi,kurtajla aldilar.ilkindede kiz istiyordum,oyuzden kizim beni birakip gittigi icin tekrar yine kiz istiyordum,bide minurede kiz diyince sevindim,ama simdi erkek hissine kapildim.yani 1 yil kiz kiz dedim durdum,simdi neden erkeye de olumlu bakiyorum,iste onu anlamadim.EH GALIBE OGLUS OLUCAK BUDEFA.sladıı:) bende ultrasonda kalp atışını ilk gördğmde maşallah benm oğluşuma dedim:) ağzimdan bian öle çıktı yoksa erkek kız farketmez ama sanırım anneler hissedebiliyolar önceden:) gerçi eşim ve münire en başindan beri kız diyolar ama sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi merak i
ay ne gsel 1 tane kızın warmış bu seferde oğlun olsunda onuda tat canım,sünneti mürweti onunda bi başkadır eminim:)
ilerde ablasına göz kulak olur:) kızın kaç yaşinda canım