2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar. 5+3üm. Bu yolk kesesi ne zaman görülür bilen var mı? Bende sırf kese görüldü , dr normal dedi gerçi. Aslında en iyisi su interneti cok kurcalamamak. Bilen cvp verirse sevinirim

BUGUN cok guzel 1 sabah uyandim,hic 1 mide bulantim,bas donmem hic 1 seyim yok.cok sukur doktorumun yazdigi ilaclar ise yaradi,artik sogan kokusu bile beni rahatsiz etmiyor.gecen hamislikte 15 haftadan sonra bulantilar,yorgunluklar gecmisti ama simdi 8.haftaya gecicem,hic 1 sey yok,.cok seviniyorum.iyikide O ILACLARI ALDIM.:16:

ay cnmmm hadi gözün aydın. bak ben demiştim. benim de öyle oldu, sabah bi kalktım hiçbişeyim kalmamış! :46: aynen 8. haftaya geçeceğim gün olmuştu hem de, ki bu da aslında geciken ikinci adet günüme denk geliyordu.:32: senin de açılmış iştahın hemen maaşallah tatlı matlı çekmeye başlamış canın, hiçbişey yiyemiyom diyodun.:nazar::nazar:

Merhaba kızlar. 5+3üm. Bu yolk kesesi ne zaman görülür bilen var mı? Bende sırf kese görüldü , dr normal dedi gerçi. Aslında en iyisi su interneti cok kurcalamamak. Bilen cvp verirse sevinirim

Cnm hepimizin yaklasik 6. Hafta bitine kadar sadece gebelik kesesi goruldu(gestation salc/GS). Yolk salc, embriyonun ilk zamanlarki beslendigi kese, dolayisiyla onun gorunmesi bebisle birlikte olcak, yaklasik 7 hafta bitince. Kiminin erken kiminin daha gec de olabiliyor. O zmna kdr buna kimyasal gebelik deniyor. İnsallah sen de en kisa zmnda gorursun bebisini. Sabiiirrr :15:

selam hamişlerr... ya böyle burdan konuşmak çok hoşuma gidiyo benim ama sizleri de çok merak ediyorum. :3: aslında belki de yan yana geçtiğimiz falan da oluyodur mesela aynı şehirlerde, ya da aynı doktora falan gidip karşılaşıyoruzdur aslında. :9: ben istdayım. keşke istanbuldakilerle şöle bi buluşma fırsatımız olsa... ne kaynatırdık haa!! :21::21: :49::49::49:

vallaa ne guzel dusunmussun amaa benn burasadan sanırrım bursadanda kımse yok gıbı:(

günaydın anne adayları ve minik fasülyeler nasılsınız
ben çok yorgun ve bitkinim hafta sonu mahfoldum bide sabah mide bulantları üstüne tuz biber oldu biri seni dövcem dese kaçacak halim yok:(

çok duygulandım cnmmm Allah inş ikisinide sağlıklı bi şekilde kucağina almayı nasip etsin:) bu arada topiğimize hoşgeldin:) burası bi sewgi yumaği,hamişler ve fındıkları herkes süper:)

Allah razı olsun arkadasım, Rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın, hepımıze kucagımda gormeyı nasıp etsın ınsallah...
Doğuma kadar aynı sureclerden beraber gecmek guzel olacak ınsallah...

herkse günaydın benim Allaha şükür çok rahatsız ediçi bir şikayetim yok perşemde yada cuma kalp atışlarını dinlemeye gitçez Allah nasip eder inş belki dayanamam erkende gidebilirim sizler nasılsınız

Merhabalar...
Baslıgı yenı goruyorum ben de dahıl olmak ısterım bu gruba...
Allah nasıp kısmet ederse ben de subat annesı olacagım...

8 aylık evlıyım, ilaç kullanıyordum, nısanda ılacı bıraktım mayıs ayında hamıle kaldım fakat kımyasal gebelıkle sonuclandı...
Son adet tarıhım 9 mayıs...
Polıkıstık overım var ve gec dollenme oluyor halıyle...
7 hazıranda kan tahlılı yaptırdım negatıf cıktı ama ben hıssedıyordum, doktorum kımyasal gebelık gecırdıgım ıcın adetımın gecıkecegını endıselenmemem gerektıgını soyledı kı zaten normalde de 35 gunde bır oluyorum ortalama...
13 hazıranda evde ıdrar testı yaptım cok sılık bır cızgı cıktı, ertesı gun bıraz daha belırgenlestı...
15 hazıranda kan testı sonucum 95 dı :emir_bebek:
18 hazıranda 328...
20 hazıranda ıse 1400 :53:

Ertesı gun hemen doktoruma kostum, ultrasona gırdım 4+3 ken kesemızı gorduk :nazar:
4 gun sonra falan lekelenme tarzında kananam oldu, korka korka doktoruma gıttım, ogun ızınlıymıs mecburen dıger doktora muayene oldum. Ben kanama oldu dıye korkudan ölürken doktor bana dondu bı yandan da ultrasona bakıyor, sen tup bebekle mı hamıle kaldın dedı :53: yoo neden dedım. Bunlar ikiz dedi :53::53: Resmen soka gırdım. Ertesı gun hemen kendı doktoruma gıttım, hemen ultrasona aldı ve o da doğruladı ıkız bunlar dıye :52:. Hem de tek yumurta ıkızı. 250 gebelıkte 1 gorulurmus :53: Yolk sac keselerınden bırını zayıf buldu doktorum. Gelısım takıbı ıcın 3 gun sonra gel dedı. Dun gıttım Rabbıme cok sukur 5+5 te kalp atısımız duyuldu :nazar: Fakat dıger bebegım gelısmemıs, bence bu devam etmez dedı doktorum, 2 hafta sonra ıcın kontrol verdı. Bakalım ne olacak dıgerı kendılıgınden kaybolacak mı yoksa gelısıp dıgerıne yetısebılecek mı?

Bıraz uzun oldu ama :26: paylasmak ıstedım galıba...

cnm inşallah allah gönlüne göre hayırlısını verir bende ikiz olmasını çok istiyordum ama kısmet tabi sağlıklı olsunlar da gerisi fark etmez inşallah gelişimini tamamlar ve ikiz annesi olursun dualarımız seninle cnm allaha emanet olun bebişlerinle:)

Merhabalar...
Baslıgı yenı goruyorum ben de dahıl olmak ısterım bu gruba...
Allah nasıp kısmet ederse ben de subat annesı olacagım...

8 aylık evlıyım, ilaç kullanıyordum, nısanda ılacı bıraktım mayıs ayında hamıle kaldım fakat kımyasal gebelıkle sonuclandı...
Son adet tarıhım 9 mayıs...
Polıkıstık overım var ve gec dollenme oluyor halıyle...
7 hazıranda kan tahlılı yaptırdım negatıf cıktı ama ben hıssedıyordum, doktorum kımyasal gebelık gecırdıgım ıcın adetımın gecıkecegını endıselenmemem gerektıgını soyledı kı zaten normalde de 35 gunde bır oluyorum ortalama...
13 hazıranda evde ıdrar testı yaptım cok sılık bır cızgı cıktı, ertesı gun bıraz daha belırgenlestı...
15 hazıranda kan testı sonucum 95 dı :emir_bebek:
18 hazıranda 328...
20 hazıranda ıse 1400 :53:

Ertesı gun hemen doktoruma kostum, ultrasona gırdım 4+3 ken kesemızı gorduk :nazar:
4 gun sonra falan lekelenme tarzında kananam oldu, korka korka doktoruma gıttım, ogun ızınlıymıs mecburen dıger doktora muayene oldum. Ben kanama oldu dıye korkudan ölürken doktor bana dondu bı yandan da ultrasona bakıyor, sen tup bebekle mı hamıle kaldın dedı :53: yoo neden dedım. Bunlar ikiz dedi :53::53: Resmen soka gırdım. Ertesı gun hemen kendı doktoruma gıttım, hemen ultrasona aldı ve o da doğruladı ıkız bunlar dıye :52:. Hem de tek yumurta ıkızı. 250 gebelıkte 1 gorulurmus :53: Yolk sac keselerınden bırını zayıf buldu doktorum. Gelısım takıbı ıcın 3 gun sonra gel dedı. Dun gıttım Rabbıme cok sukur 5+5 te kalp atısımız duyuldu :nazar: Fakat dıger bebegım gelısmemıs, bence bu devam etmez dedı doktorum, 2 hafta sonra ıcın kontrol verdı. Bakalım ne olacak dıgerı kendılıgınden kaybolacak mı yoksa gelısıp dıgerıne yetısebılecek mı?

Bıraz uzun oldu ama :26: paylasmak ıstedım galıba...

ben de geç regl olurum..bizim de geç döllenme canım çok benziyoruz senle:)
9 mayıs son adetim 9 haziranda beta hcg 47
12 haziranda 238
15 haziranda 1008 :)

tabi benim tek bebek senin daha hızlı yükselmiş:) inşallah ikisi de gelişir hayırlısı neyse o olsun..doğum tarihi verdi mi doktor sana?
kalp atışı duydun mu? benim 13 temmuzda randevum o gün duyarım inşallah

günaydın herkese.kızlar ben artık yavaştan spora başlıyorum. yürüyüş bandımı aldım. maksimum 10 kilo ile tamamlamak istiyorum hamilelği zaten fazlası zarar

ben kilo vermeye devam kızlar...
kızımda da 3 kilo vermiştim bunda daha yarım kilo verdim ama bakalım bulantılar nasıl seyredecek
yanlış anlaşılmasın vermek gibi bi takıntım yok yiyemiyorum ondan gidiyo..
kuru kuru öğürüyorum kusmuyorum ama
canım hiçbir şey istemiyor zorla 1-2 öğün yiyorum 2litre su içebilsem şükrediyorum

günaydın demedim dimi günaydın herkese bir deee:)
dün bulantım gittiydi o zaman da endişeleniyorum varken niye kesildi diye
bugün geri geldi:)

ya bu bulantılar dengesiz zaten sabah iyiysen gece kötüsün. dün kötüysen 2 gün iyisin :)

ben psikopat gibi iyiyken endişeleniyorum işte canım:))
herkes böyle değişken mi öyleyse normal demek ki:)
eşim diyo ki eve bi ultrason alalım da rahat et o zaman başından ayrılmam diyorum ben de :)))

günaydıııın....

bu bulantılar 2 gündür azıttı iyice... canıma kastı var... bakalım bugün iyi kalktım gibi... allahım mola verdirmiştir inşallah... ölüyorum kusmaktan... ilaç da vermiyor doktorum... bu arada ben bursa acıbademe gidiyorum. var mı başka giden ? karşılaşırız belki... :) ne ağlak ne dengesiz bir tip oldum anlatamam... :) dün eşime beni niye aramadın diye bağırıp çağırıyorum, adam elimde tiner, etiketleri söküyorum mola bile verdirmediler deyince haydaaaa ona da ağla... :) sonra kendi kendime gülüyorum... hey allahım yaa :) bit kadar bebek ne kadar bağladı beni kendine... annelik böyle birşey demek ki... elimden gelse onu her şeyden koruyacağım.. rabbim korur benim yerime inşallah... çok konuştum neyse :)

Back
X