- Konu Sahibi papatya3459
- #3.481
Merhaba kızlar. 5+3üm. Bu yolk kesesi ne zaman görülür bilen var mı? Bende sırf kese görüldü , dr normal dedi gerçi. Aslında en iyisi su interneti cok kurcalamamak. Bilen cvp verirse sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BUGUN cok guzel 1 sabah uyandim,hic 1 mide bulantim,bas donmem hic 1 seyim yok.cok sukur doktorumun yazdigi ilaclar ise yaradi,artik sogan kokusu bile beni rahatsiz etmiyor.gecen hamislikte 15 haftadan sonra bulantilar,yorgunluklar gecmisti ama simdi 8.haftaya gecicem,hic 1 sey yok,.cok seviniyorum.iyikide O ILACLARI ALDIM.
ay cnmmm hadi gözün aydın. bak ben demiştim. benim de öyle oldu, sabah bi kalktım hiçbişeyim kalmamış!aynen 8. haftaya geçeceğim gün olmuştu hem de, ki bu da aslında geciken ikinci adet günüme denk geliyordu.
senin de açılmış iştahın hemen maaşallah tatlı matlı çekmeye başlamış canın, hiçbişey yiyemiyom diyodun.
![]()
Merhaba kızlar. 5+3üm. Bu yolk kesesi ne zaman görülür bilen var mı? Bende sırf kese görüldü , dr normal dedi gerçi. Aslında en iyisi su interneti cok kurcalamamak. Bilen cvp verirse sevinirim
selam hamişlerr... ya böyle burdan konuşmak çok hoşuma gidiyo benim ama sizleri de çok merak ediyorum.aslında belki de yan yana geçtiğimiz falan da oluyodur mesela aynı şehirlerde, ya da aynı doktora falan gidip karşılaşıyoruzdur aslında.
ben istdayım. keşke istanbuldakilerle şöle bi buluşma fırsatımız olsa... ne kaynatırdık haa!!
![]()
![]()
vallaa ne guzel dusunmussun amaa benn burasadan sanırrım bursadanda kımse yok gıbı![]()
Ya olsun, kimin yolu duserse haber edelim.senin adin birsen mi bu arada cnm?:
yok değil tuğba ısmım bursannın brs si o:))senin
çok duygulandım cnmmm Allah inş ikisinide sağlıklı bi şekilde kucağina almayı nasip etsin:) bu arada topiğimize hoşgeldin:) burası bi sewgi yumaği,hamişler ve fındıkları herkes süper:)
Merhabalar...
Baslıgı yenı goruyorum ben de dahıl olmak ısterım bu gruba...
Allah nasıp kısmet ederse ben de subat annesı olacagım...
8 aylık evlıyım, ilaç kullanıyordum, nısanda ılacı bıraktım mayıs ayında hamıle kaldım fakat kımyasal gebelıkle sonuclandı...
Son adet tarıhım 9 mayıs...
Polıkıstık overım var ve gec dollenme oluyor halıyle...
7 hazıranda kan tahlılı yaptırdım negatıf cıktı ama ben hıssedıyordum, doktorum kımyasal gebelık gecırdıgım ıcın adetımın gecıkecegını endıselenmemem gerektıgını soyledı kı zaten normalde de 35 gunde bır oluyorum ortalama...
13 hazıranda evde ıdrar testı yaptım cok sılık bır cızgı cıktı, ertesı gun bıraz daha belırgenlestı...
15 hazıranda kan testı sonucum 95 dı
18 hazıranda 328...
20 hazıranda ıse 1400
Ertesı gun hemen doktoruma kostum, ultrasona gırdım 4+3 ken kesemızı gorduk
4 gun sonra falan lekelenme tarzında kananam oldu, korka korka doktoruma gıttım, ogun ızınlıymıs mecburen dıger doktora muayene oldum. Ben kanama oldu dıye korkudan ölürken doktor bana dondu bı yandan da ultrasona bakıyor, sen tup bebekle mı hamıle kaldın dedıyoo neden dedım. Bunlar ikiz dedi
Resmen soka gırdım. Ertesı gun hemen kendı doktoruma gıttım, hemen ultrasona aldı ve o da doğruladı ıkız bunlar dıye
. Hem de tek yumurta ıkızı. 250 gebelıkte 1 gorulurmus
Yolk sac keselerınden bırını zayıf buldu doktorum. Gelısım takıbı ıcın 3 gun sonra gel dedı. Dun gıttım Rabbıme cok sukur 5+5 te kalp atısımız duyuldu
Fakat dıger bebegım gelısmemıs, bence bu devam etmez dedı doktorum, 2 hafta sonra ıcın kontrol verdı. Bakalım ne olacak dıgerı kendılıgınden kaybolacak mı yoksa gelısıp dıgerıne yetısebılecek mı?
Bıraz uzun oldu ama :26: paylasmak ıstedım galıba...
Merhabalar...
Baslıgı yenı goruyorum ben de dahıl olmak ısterım bu gruba...
Allah nasıp kısmet ederse ben de subat annesı olacagım...
8 aylık evlıyım, ilaç kullanıyordum, nısanda ılacı bıraktım mayıs ayında hamıle kaldım fakat kımyasal gebelıkle sonuclandı...
Son adet tarıhım 9 mayıs...
Polıkıstık overım var ve gec dollenme oluyor halıyle...
7 hazıranda kan tahlılı yaptırdım negatıf cıktı ama ben hıssedıyordum, doktorum kımyasal gebelık gecırdıgım ıcın adetımın gecıkecegını endıselenmemem gerektıgını soyledı kı zaten normalde de 35 gunde bır oluyorum ortalama...
13 hazıranda evde ıdrar testı yaptım cok sılık bır cızgı cıktı, ertesı gun bıraz daha belırgenlestı...
15 hazıranda kan testı sonucum 95 dı
18 hazıranda 328...
20 hazıranda ıse 1400
Ertesı gun hemen doktoruma kostum, ultrasona gırdım 4+3 ken kesemızı gorduk
4 gun sonra falan lekelenme tarzında kananam oldu, korka korka doktoruma gıttım, ogun ızınlıymıs mecburen dıger doktora muayene oldum. Ben kanama oldu dıye korkudan ölürken doktor bana dondu bı yandan da ultrasona bakıyor, sen tup bebekle mı hamıle kaldın dedıyoo neden dedım. Bunlar ikiz dedi
Resmen soka gırdım. Ertesı gun hemen kendı doktoruma gıttım, hemen ultrasona aldı ve o da doğruladı ıkız bunlar dıye
. Hem de tek yumurta ıkızı. 250 gebelıkte 1 gorulurmus
Yolk sac keselerınden bırını zayıf buldu doktorum. Gelısım takıbı ıcın 3 gun sonra gel dedı. Dun gıttım Rabbıme cok sukur 5+5 te kalp atısımız duyuldu
Fakat dıger bebegım gelısmemıs, bence bu devam etmez dedı doktorum, 2 hafta sonra ıcın kontrol verdı. Bakalım ne olacak dıgerı kendılıgınden kaybolacak mı yoksa gelısıp dıgerıne yetısebılecek mı?
Bıraz uzun oldu ama :26: paylasmak ıstedım galıba...
ya bu bulantılar dengesiz zaten sabah iyiysen gece kötüsün. dün kötüysen 2 gün iyisin :)
ya bu bulantılar dengesiz zaten sabah iyiysen gece kötüsün. dün kötüysen 2 gün iyisin :)