2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gunaydin hamisler.keyifler nasil?findiklar nasil? ya benim sagligim guzel e findiginda sagligi guzel.ama sorun psikolojim.inanilmaz derecerde sinirliyim.dun aksam bilgisayar oyunu uste esime okadar kizdim bagirdimki,sonra kalbim acidi kucakladim ve beni anla hormonlardan dedim oda bana zaten elimden geldiyi kadar anlamaya calistigim icin bu hircinliklarina susuyorum.ya ben ne yapiyim.yanimda biri tvye yuksek ses verse hemen cildiriyorum.gecen defada boyle sinirliydim,herkesin kalbini kiriyordum,aylar sonra yaptiklarimdan cok utanmistim.yine oyle ya ..YARDIM EDIN.
BUGUN cok guzel 1 sabah uyandim,hic 1 mide bulantim,bas donmem hic 1 seyim yok.cok sukur doktorumun yazdigi ilaclar ise yaradi,artik sogan kokusu bile beni rahatsiz etmiyor.gecen hamislikte 15 haftadan sonra bulantilar,yorgunluklar gecmisti ama simdi 8.haftaya gecicem,hic 1 sey yok,.cok seviniyorum.iyikide O ILACLARI ALDIM.:16:

ay cnmmm hadi gözün aydın. bak ben demiştim. benim de öyle oldu, sabah bi kalktım hiçbişeyim kalmamış! :46: aynen 8. haftaya geçeceğim gün olmuştu hem de, ki bu da aslında geciken ikinci adet günüme denk geliyordu.:32: senin de açılmış iştahın hemen maaşallah tatlı matlı çekmeye başlamış canın, hiçbişey yiyemiyom diyodun.:nazar::nazar:
tatlim aslinda bende gecen defa 16.haftadan sonra gecrti ama simdi ilaclar her halde boyle erken gecirdi.bide dun esime okadar tatli aldirip yedimki,gormemisler gibi,surekli acikip surekli yemek yiyorum.zaten 42 kiloya inmisim.nekadar yesem bile bende asla sisko olmaz.

vallaa ne guzel dusunmussun amaa benn burasadan sanırrım bursadanda kımse yok gıbı:(
tatlim listemize bak bursadan arkadaslar var,

cnm sat 23 nısan bursa ilk çocuk tahmını doğum 29 ocak
bilgilerinide aldim ekliyicem listeye.

BRS CANIM SEN OCAK annesisin ama subat tablosuna eklenmek istedigine emin misin???
tarihin 29 ocak.yani bu tam 40inci hafta ama bildiyimiz gibi 38 den sonra dogumlar baslar ve ocagin 20si falanda dogum yapa bilirsin.zaten bebeklerin sadece 5%soylenen tarihde 40inci haftada dogar.
hatta listemizde subatin 10una kadar kayitla olan annislerin cogu ocakta dogum yapacaklar.
neyse ben aciklama yazdim.bizimle berabersin,paylasim yapiyorsun cok,iyi.
ocak olmana ragmen tabloya eklenmek istiyorsan.cevap yaz bende eklerim.
hepimizden erken sen dogum yapicaksin kiz.
:1::emir_bebek::nazar:

BRS CANIM SEN OCAK annesisin ama subat tablosuna eklenmek istedigine emin misin???
tarihin 29 ocak.yani bu tam 40inci hafta ama bildiyimiz gibi 38 den sonra dogumlar baslar ve ocagin 20si falanda dogum yapa bilirsin.zaten bebeklerin sadece 5%soylenen tarihde 40inci haftada dogar.
hatta listemizde subatin 10una kadar kayitla olan annislerin cogu ocakta dogum yapacaklar.
neyse ben aciklama yazdim.bizimle berabersin,paylasim yapiyorsun cok,iyi.
ocak olmana ragmen tabloya eklenmek istiyorsan.cevap yaz bende eklerim.
hepimizden erken sen dogum yapicaksin kiz.
:1::emir_bebek::nazar:

canım ya benide eklermisin listene benim de 25 nisan son adet tarihim ama bir gittiğimde doğum gunune 31 ocak diğer gunde 2 şubat dedi doktorumuz:26:olursa benide ekle sevinirim:16:

ya bennnn :) ay kıskandım :) beni de ekleyiverin gari... sat 12 mayıs tahmini doğum dr. um 12 şubat 2013 dedi. bilemicem.... ilk çocuk... bursa...

sezaryan olursa zaten 38+5 ya da 39da alıyorlar bebeği
normal doğumda 40ı bekleyen az oluyo gerçekten sladinin dediği gibi

ve sinir bende de var.
eşimle anneme çatıp duruyorum muhatap olmuyorlar benle farkındayım:)))

Subat ayinin en guzel anne adaylari hepinize selamlar

Benim bulantilarimda dengesizlik hat safhada cani isteyince gecenin 12 sinde geliyor cani isteyince sabah kafasina gore takiliyor bazende ara veriyor :) ama ister guzel koku ister kotu koku o kadar hassaslastim ki hic bir kokuya tahammulum yok napicam bilmiyorum bu koku hassasiyeti de migde bulantisiylami gececek acaba?
Bu arada bulantilar bahane nazin gozune vuruyorum hatta haftasonu yemekleri esimin ellerinden oldu tabi temizlikte ekstrasi :))) sagolsun sabirla yapiyor simdilik :)))
Imkaniniz varsa size de tavsiye ederim ilk kez esimin ellerinden yemek yedimm :)))

selam hamişleer fındıklar nasıl büyüyorlar mı :1: nasıl arkadaşsınız anlamadım haa kaç gündür yokum bu kız nerde diyen de yok öyle olsun

topığimizin yan sanayisi de varmışş heheh :1:

kızlar bu ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz.hepiniz yaptırcakmısınız..doktora bana 20 temmuz randevu verdi ama yaptırma taraftarı değilim nedense.

ikili testı yaptırın sadece kan veriyorsunuz ve bebegin ultrasonda ölçümleri alınıyor. en güzel tarafı o ölçümler yapılırken bol bol görebiliyorsunuz ufaklığı.

Subat ayinin en guzel anne adaylari hepinize selamlar

Benim bulantilarimda dengesizlik hat safhada cani isteyince gecenin 12 sinde geliyor cani isteyince sabah kafasina gore takiliyor bazende ara veriyor :) ama ister guzel koku ister kotu koku o kadar hassaslastim ki hic bir kokuya tahammulum yok napicam bilmiyorum bu koku hassasiyeti de migde bulantisiylami gececek acaba?
Bu arada bulantilar bahane nazin gozune vuruyorum hatta haftasonu yemekleri esimin ellerinden oldu tabi temizlikte ekstrasi :))) sagolsun sabirla yapiyor simdilik :)))
Imkaniniz varsa size de tavsiye ederim ilk kez esimin ellerinden yemek yedimm :)))

oğğğğ canım bu haftasonu bende eşimin elinden yedim bi ayrı oluyo üstelik ben pişirmeyince kokuyla haşır neşir durumu olmayıncamı ne iyice bi yemişim ama onların eli deyince bi ayrı oluyo tadı yaaaa....:9::9::9:

oğğğğ canım bu haftasonu bende eşimin elinden yedim bi ayrı oluyo üstelik ben pişirmeyince kokuyla haşır neşir durumu olmayıncamı ne iyice bi yemişim ama onların eli deyince bi ayrı oluyo tadı yaaaa....:9::9::9:

ben size göre biraz daha şanslıyım galiba benimki mutfak kurdu gibi sürekli mutfakta benim mutfağa giriş sebebim sadece toplamak yemekten sevgili kocişim sorumlu:)

lütfen benide çizelgeye yazarmısınız yaş:24 sat:15 mayıs 2012 beklenen doğum tarihi:20.02.2013 ayrıca il bebeğim ola:16:cak inşallah

Back
X