- Konu Sahibi papatya3459
- #3.501
gunaydin hamisler.keyifler nasil?findiklar nasil? ya benim sagligim guzel e findiginda sagligi guzel.ama sorun psikolojim.inanilmaz derecerde sinirliyim.dun aksam bilgisayar oyunu uste esime okadar kizdim bagirdimki,sonra kalbim acidi kucakladim ve beni anla hormonlardan dedim oda bana zaten elimden geldiyi kadar anlamaya calistigim icin bu hircinliklarina susuyorum.ya ben ne yapiyim.yanimda biri tvye yuksek ses verse hemen cildiriyorum.gecen defada boyle sinirliydim,herkesin kalbini kiriyordum,aylar sonra yaptiklarimdan cok utanmistim.yine oyle ya ..YARDIM EDIN.
tatlim aslinda bende gecen defa 16.haftadan sonra gecrti ama simdi ilaclar her halde boyle erken gecirdi.bide dun esime okadar tatli aldirip yedimki,gormemisler gibi,surekli acikip surekli yemek yiyorum.zaten 42 kiloya inmisim.nekadar yesem bile bende asla sisko olmaz.BUGUN cok guzel 1 sabah uyandim,hic 1 mide bulantim,bas donmem hic 1 seyim yok.cok sukur doktorumun yazdigi ilaclar ise yaradi,artik sogan kokusu bile beni rahatsiz etmiyor.gecen hamislikte 15 haftadan sonra bulantilar,yorgunluklar gecmisti ama simdi 8.haftaya gecicem,hic 1 sey yok,.cok seviniyorum.iyikide O ILACLARI ALDIM.
ay cnmmm hadi gözün aydın. bak ben demiştim. benim de öyle oldu, sabah bi kalktım hiçbişeyim kalmamış!aynen 8. haftaya geçeceğim gün olmuştu hem de, ki bu da aslında geciken ikinci adet günüme denk geliyordu.
senin de açılmış iştahın hemen maaşallah tatlı matlı çekmeye başlamış canın, hiçbişey yiyemiyom diyodun.
![]()
tatlim listemize bak bursadan arkadaslar var,vallaa ne guzel dusunmussun amaa benn burasadan sanırrım bursadanda kımse yok gıbı![]()
bilgilerinide aldim ekliyicem listeye.cnm sat 23 nısan bursa ilk çocuk tahmını doğum 29 ocak