2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar Merhaba,

10 Gündür tatilde olduğumdan hiç girememiştim foruma, biriken sayfaların hepsini de okuyamadım :) ben bugün deliricem, şampuan duş jeli ve çatlak kremi araştırması yapıyorum sabahtan beri hamilelik için uygun olan fakat bi türlü bulamadım :( Üstüne üstlük nette bunların haricinde temizlik deterjanları diş macunu deodorant gibi ürünlerin de hamilelere özel seçilmesi gerektiği, normalde kullandıklarımızın özellikle ilk 3 ayda zararlı olduğunu okudum iyice moralim bozuldu ben bugüne kadar bunlara dikkat etmedim :(

Aranızda hamile kaldıktan sonra özel ürünler alan, kullanan var mı?

:nazar::nazar::nazar:bu arada aramiza yeni katilan hamisler tebrik ediyorum.insallah bebeginizi sag-saglim kucaginiza alirsiniz.aramiza hosgeldiniz iyi paylasimlar.guncelleme zamani listeye alicam hepinizi.
Kızlar Merhaba,

10 Gündür tatilde olduğumdan hiç girememiştim foruma, biriken sayfaların hepsini de okuyamadım :) ben bugün deliricem, şampuan duş jeli ve çatlak kremi araştırması yapıyorum sabahtan beri hamilelik için uygun olan fakat bi türlü bulamadım :( Üstüne üstlük nette bunların haricinde temizlik deterjanları diş macunu deodorant gibi ürünlerin de hamilelere özel seçilmesi gerektiği, normalde kullandıklarımızın özellikle ilk 3 ayda zararlı olduğunu okudum iyice moralim bozuldu ben bugüne kadar bunlara dikkat etmedim :(

tatlim bozma moralini.yazsa bile okadar derinliyine gitmemize gerek yok.ozel macunlar falan bunlar bos.okuduktan sonra soyle bir dusunelim hangi akrabamiz ozel macun kullandi???ama saglam bebisler dogurdu,peki ya koyde olanlar???ozel macunlarmi aliyorlar?neden bebisleri saglam oluyor.ya bunlar bosseyler.bu kadar derinliye gitmeye gerek yok.ne kadar cok bilirsek kafamniza takarsak okadar cok zarar goruruz.
dunyada tum saglam bebis doguran kadinlarin hepsi ozel macunlar falanmi kullandi???ya bosver ya.

:nazar::nazar::nazar:bu arada aramiza yeni katilan hamisler tebrik ediyorum.insallah bebeginizi sag-saglim kucaginiza alirsiniz.aramiza hosgeldiniz iyi paylasimlar.guncelleme zamani listeye alicam hepinizi.
tatlim bozma moralini.yazsa bile okadar derinliyine gitmemize gerek yok.ozel macunlar falan bunlar bos.okuduktan sonra soyle bir dusunelim hangi akrabamiz ozel macun kullandi???ama saglam bebisler dogurdu,peki ya koyde olanlar???ozel macunlarmi aliyorlar?neden bebisleri saglam oluyor.ya bunlar bosseyler.bu kadar derinliye gitmeye gerek yok.ne kadar cok bilirsek kafamniza takarsak okadar cok zarar goruruz.
dunyada tum saglam bebis doguran kadinlarin hepsi ozel macunlar falanmi kullandi???ya bosver ya.

ben de okuduktan sonra sakınan göze çöp batar diye düşündüm, haklısın çok titizlenmemek en iyisi.. Yine de şampuan ve duş jelini bitkiselleriyle değiştiririm belki :)

Bu arada yarın kalp atışlarını duymaya gidiyoruz, dönünce listeye eklemen için haber veririm :)

ikili tabi ki yaptıracağım ben
ama üçlüde risk çıkıp kafa karıştırma ihtimali büyükmüş
doktorum bu konuda uzman ve üçlüyü yaptırmadı kızımda ikili iyi çıkınca
boş yere amniyosentez yaptırmak gerekecek yoksa

öyle bitkisel şu bu dersek yaşayamayız
hiçbir şeyimiz doğal değil malesef
cep telefonlarından uzak durmak lazım o bile zor:(

bende yarın sabah doktora gidiyorum kızlar ve ilk defa gidicem idrar testiyle öğrendim gebeliğimi daha sonra tatil girdi araya gidemedim ama yarın gidip ultrasonla bakıcaz bebeğime eşimde bana eşlik edecek çok heycanlıyım bende :16:

Kızlar Merhaba,

canım ben oğlumda sadece iyi bir para verip çatlak kremi kullandım;ama hiçbir faydası olmadı açıkcası bu hamileilğimde kullanmak istemiyorum biz ne yaparsak yapalım çatlak olacaksa oluyor, sadece bebe yağıyla nemlendirmek gerilen deriyi yumuşatmak için faydalı olabilir.onun dışında özel bir ürün kullanmak faydasız bence, duş jelinin hası da meşhur dalan sabunudur:))) diş macununu yutmadığın sürece bişi olmaz...bu aylarda kullandığımız ürünlerden çok radyasyona dikkat etsek daha iyi olur..

$528033_389179314454180_1850592172_n.webp$581175_373819909340031_437864212_n.webp
bu odaları çok sevdim. allah nasip ederse bir de param olursa mobilyacıya böyle birşey yaptırcam :) yükleyebildim mi acep bakimmm :)

kızlar çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlicaz hoş ben bütün kremleri de kullansam yine çatlarrım kalçam belim dünya coğrafi haritası gibi:) göbeği hasarsız kurtarırsak iyi olcak benim cildim zaten çok yağlı acaba cilt tipine göre de değişiyo mu kullanacağımız kremler yağlar? :49:

slm annişler neler yapıosunuz
ben bugün doktora gittim
aslında 3 hafta sonra gidecektim ama yarın tatile gitcez
o yüzden sormak istediklerim vardı
denize girebilirsin hiç bi sakıncası yok dedi
sadece su kaybın olmasın güneşte durma elinde
su şişesiyle gez dedi
bu arada daha önce kalp atışını görmüştüm
bu gidişte yine baktı ve bu kez kalp atışını dinlettirdi
sanki dünyanın en güzel sesiydi nasıl
heyecanlı ve hızlı atıyordu :)
sağ salim kucağıma aldığım günleri de göster rabbim.

kızlar ben biraz önce göğüs ucu kremi sipariş ettim uçları çatlamasın ve acımasın diye kullanıcam lansinoh 56 gr olandan 6 adette göğüs pedi veriyormuş baktım indirimde alıyım dedim iyi yapmışmıyım canlarr:16:

kızlar ben biraz önce göğüs ucu kremi sipariş ettim uçları çatlamasın ve acımasın diye kullanıcam lansinoh 56 gr olandan 6 adette göğüs pedi veriyormuş baktım indirimde alıyım dedim iyi yapmışmıyım canlarr:16:

Şimdiki sızlamaları da geçiriyorsa ben de alayım hemen.

Arkadaşlar aramızda 2.bat tarihi gelen var mı,benim bugündü,kahverengi kanamam olmuş ve karnım çok ağrıyor :2:

ben senn kızın war ama sonrada kötü bi gebelik geçirdin:( bu 3. gebeliğin die düşünmüştüm....ah canım benimmm inş sağlıklı bi şekilde kucağina alırsın bebişini:) şubat bi gelsin topiğimiz doğumlarla dolmaya başlıcak inş :)

kızlarrrr rüyamı anlatmak istyrm size hemen,hastanedeyiz dünya tatlısı bembeyaz tenli topaç gibi bi erkek çocuğum olmuş, almışım kucağima odadan oda ya dolaştırıyorum oğlum oldu bakın bu benim oğlum diye,ay rüyamda bile koklamaya doyamadım fındığımı:) sabah uyandığımda etkisi o kadar güseldiki ay kızlar zaman hemen geçsinde alalım kuzularımızı koynumuza:)

hevesli anneler ilk hamilelikte insan ne yapacağını şaşırıyor dimi:)
göğüs ucu kremi doğuma 20 gün kala sürsen yeter
bebek emerken çatlamasın diye lansinoh
bende hiçbir işe yaramamıştı
göğüs ucu çatlağı kadar can yakan bir şey yok valla..
doktorum da demişti doğru çıktı ne zaman bebeğim emmeyi ben de emzirmeyi öğrendim o zaman çatlaklar ve kanamalar geçti..

çatlak kremi de 4-5 aydan sonra sürseniz de olur daha çatlayacak kadar büyümez bebişler
ben mustela kullandım hiç çatlamadım maşallah
tesadüf mü bilmem kullanan hiçbir arkadaşım da çatlamadı
ama arkadaşın da dediği gibi genetikte varsa hiçbir şey engel de olamıyor ancak azaltır

Back
X