2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar aramızda 2.bat tarihi gelen var mı,benim bugündü,kahverengi kanamam olmuş ve karnım çok ağrıyor :2:

canım benim 2. batım geçti. ilkinde benim de kanamam olmuştu. ama 2.sinde şikayetlerim büyük ölçüde kesildi. ara sıra sancı giriyo bana da hala. hatta dün gece bir kusma bir ishal afedersiniz. kocacım başımda dualar okudu da zar zor uyuyabildim ağrıdan.:14:

kızlarrrr rüyamı anlatmak istyrm size hemen,hastanedeyiz dünya tatlısı bembeyaz tenli topaç gibi bi erkek çocuğum olmuş, almışım kucağima odadan oda ya dolaştırıyorum oğlum oldu bakın bu benim oğlum diye,ay rüyamda bile koklamaya doyamadım fındığımı:) sabah uyandığımda etkisi o kadar güseldiki ay kızlar zaman hemen geçsinde alalım kuzularımızı koynumuza:)

hayrolsun cnm. erkek istiyosun galiba.:55: rüyada erkek bebeği olduğunu görenin kızı, kızı olduğunu görenin erkeği olurmuş diyolar. ben ikisini de gördüm ayrı rüyalarda, kafam karıştı o yüzden. eşim, annem, ablam erkek olcakmış gibi konuşuyo hep, pek kasılıyo kocam da.:1: nolcak bakalım. ben hiç bilemiyorum. arada erkek, arada kız gibi geliyo. çok merak ediyorum hepimizinkini.:6: bakalım minurenin tahminleri tutcak mı?:1:

kızlar 2 gündür böyle derim beyaz beyaz toz gibi dökülüyordu. ben de duş almıştım tam eğilmediğimden sabunlu mu kldı acaba ondan mı falan derken bugün siyah tayt giymiştim bir çıkardım baştan aşağı bembayaz toz gibi deri döküntüsü... şok oldum. derim dökülüyor. tecrübeli anneler yardım bu nedir? olabiliri mi böyle bir şey... kaşıntı falan bir şikayetim yok. :(

selam kızlar nasılsınız 7+0 olduk kalp atışlarını duyabilir miyim ki dr 17 temmuza randevu verdi ama gitsem mi yarın

selam kızlar nasılsınız 7+0 olduk kalp atışlarını duyabilir miyim ki dr 17 temmuza randevu verdi ama gitsem mi yarın

İyi akşamlar herkesee
Türkiyenin en güzel anneleri veeee en tatlı en sevimli en şekerli en en en en miniş bebişleriii nasıllar:)):nazar:

Biz bebişimle bugün yoruldukk malum ay başı ve pazartesi işler yogundu eve zor attık kendimizi

Biraz atıştırdım dedim bakayım nasıl hamiş arkadaşım ve bebişimin arkadaşları

Umarım iyisinizdir hoşsunuzdur :36:

Merhaba kizlar uzun zamandır kalabalık yatılı misafirim vardi.birakin buraya gelmeyi dinlenmeye vaktim olmadi.hatta dün biraz kanamam oldu simdi istirahatteyim. Sizler maşallah ne kadar cok ilerlemişsiniz

İyi akşamlar herkesee
Türkiyenin en güzel anneleri veeee en tatlı en sevimli en şekerli en en en en miniş bebişleriii nasıllar:)):nazar:

Biz bebişimle bugün yoruldukk malum ay başı ve pazartesi işler yogundu eve zor attık kendimizi

Biraz atıştırdım dedim bakayım nasıl hamiş arkadaşım ve bebişimin arkadaşları

Umarım iyisinizdir hoşsunuzdur :36:

mrb canım ben ve bebegım ıyı bı sıkıntımız yok akıntı dışın da beyaz bi akıntı gelıyor sürekli.. bizde çalıştık bebişimle bugün ama evde temizlik yaptık genellikle babası yaptı bizde babamıza yardım ettik ama yine de yorulduk

Bu arada perşembe doktora gittik.bebisim 1.5 cm olmus vee kalbi gümbür gümbür atıyordu maşallah. Bu arada tahliller oldum maşallah her sey normal cikti

bu mide bulantıları içimi dışıma çıkardı mahfoldum yaaa hiç dermanım yok :(
tatlim istersen benim ilaci sana yaziyim,tabi doktoruna soe,oda izin verirse kullanirsin?bende cok kotuydum,mide fena halde yemek kokusu gelse icim disima cikardi,ama o ilaci 2 gun kullandim mide bulantilarim gecti artik cok istahli yemekler yiyorum,tatlilar falan.doktor 30 gun kullan yeter dedi.

kızlar çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlicaz hoş ben bütün kremleri de kullansam yine çatlarrım kalçam belim dünya coğrafi haritası gibi:) göbeği hasarsız kurtarırsak iyi olcak benim cildim zaten çok yağlı acaba cilt tipine göre de değişiyo mu kullanacağımız kremler yağlar? :49:
tatlim catlaklarin icin bebegi yagi kullanip faydasini gorenler oldu,ben ilk hamisligimde 12.haftadan sonra basladim.karnima sabah aksam,goguslerime ve popo-kalca kisminaysa aksanm yatarken suruyordum.sonra hic 1 iz falan kalmadi.belki,genetiktir,olsada olur ama yinede bebe yagi deriyi hep nemli yumsak tutuyor,deri nekadar kuru olursa okadar da cok catlak olusur.

duya bilirsin canim,istersen doktora git.mutlaka duyarsin.

tatlim istersen benim ilaci sana yaziyim,tabi doktoruna soe,oda izin verirse kullanirsin?bende cok kotuydum,mide fena halde yemek kokusu gelse icim disima cikardi,ama o ilaci 2 gun kullandim mide bulantilarim gecti artik cok istahli yemekler yiyorum,tatlilar falan.doktor 30 gun kullan yeter dedi.

tatlim catlaklarin icin bebegi yagi kullanip faydasini gorenler oldu,ben ilk hamisligimde 12.haftadan sonra basladim.karnima sabah aksam,goguslerime ve popo-kalca kisminaysa aksanm yatarken suruyordum.sonra hic 1 iz falan kalmadi.belki,genetiktir,olsada olur ama yinede bebe yagi deriyi hep nemli yumsak tutuyor,deri nekadar kuru olursa okadar da cok catlak olusur.

duya bilirsin canim,istersen doktora git.mutlaka duyarsin.

ne zaman doktor zamanım gelse içime bi kurt düşüyor ya kötü birşey olucakmış gibi geliyor bana hep

mrb canım ben ve bebegım ıyı bı sıkıntımız yok akıntı dışın da beyaz bi akıntı gelıyor sürekli.. bizde çalıştık bebişimle bugün ama evde temizlik yaptık genellikle babası yaptı bizde babamıza yardım ettik ama yine de yorulduk

Ohhhh maşallah Allah daha iyi etsin inşallahhhh
Bendede beyaz akıntı vardı 2 gündür hafif koyulaştı sonra takvime bir baktım 2.regl tarihim o yüzdendir herhalde

Babanın da eline sağlık o zaman ee dimi ama herşeyi biz yapamayız biz bebiş taşıyoruz onlarda diğer yükleri taşısınlar :)

Eki Görüntüle 456703 Eki Görüntüle 456702
bu odaları çok sevdim. allah nasip ederse bir de param olursa mobilyacıya böyle birşey yaptırcam :) yükleyebildim mi acep bakimmm :)

Ayyyyy şu pembe olanın bir benzerini modokoda bir mağazada teşhirde görmüştüm çok beğenmiştim

Ama malesef evim küçük olduğu için böyle bir şey alma şansım yok :(

Oğlumada sadece bir sallanan ahşap beşikle şifonyer almıştım

Sanırım şimdide bir park yatak ile bir dolap alıcam Allah nasip kısmet ederse
Ama evi büyük olanlar mutlaka alsınnnn çok güzeeellll ya benim bile yatasım geldi :))):1:

selam kızlaar... bugün bizim kocişimle sözlenme yıldönümümüz. 5,5 aylık evliyiz daha. :1: malum 1. evlilik yıldönümümüzde doğurm ak üzere olcam o yüzden bunu kutlayalım bari dedik ben de süslendim o da geldi ztn

Bu arada biz bebeisimle listeden çıkmışim neyse ..
olurmu tatlim ya listeden neden cikasinizki,bu tum subat anneleri ve subat bebislerinin listesi.kusura bakma guncelleme zamani araya yeni kisi atarken bazen oluyor.sen silinen ilk kisi diyilsin.bilgilerini yaz,tekrar yaziyim listeye.burdan ancak herkes kendi isteyiyle silinir.:16:

kızlar bende yarın gidicektim ya doktora akşam iş çıkışı gittim ve ultrasonla bebeğimizi gördük ve 6 haftalıkmış kalp atışlarını gördüm doktor gösterdi okadar duygulandım ki çok değişik bir duygu yaa çok mutluyum :46:

kızlarr mrb benım gebelıgım 8.hafta hala kalp atıslarını duyamadım normal mı ne olur herkes cvpp yazsın lutfenn beklıorummm:18::18:

Back
X