2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kızlar şimdi doktordan geldim...
bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum çok şükür herşey yolunda.
doktor fazla sesli bağırmamamı,tuvaletimi yaparken fazla ıkınmamamı,bol yeşillik yememi,hamur işi yemememi,
günde 3 lt su,yarım litrede süt içmemi söyledi.
ablamda 11 haftalık hamile beraber gittik.
onun cinsiyet tahmininide yaptı kız görünüyor dedi..
bende heyecanlandım cinsiyeti öğrenmemizede az kaldı..
sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inş bebişlerimizi..

:nazar::emir_bebek::16:bu arada kizlar cinsiyet merak edenler sat ve kendi dogum gun ay ve yilini yazsin minure bakip bana yazicak bende listeye yazicam.
merhaba arkadaşlar bugün bebegimizin kalp atışlarını duyduk , allah herkesin yavrusuna sağlık versin. hep birlikte sağlıklı hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı diliyorum. Liste için bilgiler, son adet tarihi 21 Mayıs, tahmini doğum tarihi 24 Şubat. İkinci evladım olacak allah kısmet ederse.
sevgiler :) allah nazarlardan korusun bizi ve bebeklerimizi, maaşallah :nazar::nazar::nazar::49::49::49::49:
tatlim tablomuza bakip bilgilerini tamyazarmisn.bilgilerin eksik...

sladi beni eklemişsin listeye sağol canım bide şehire istanbul yazıp kalp atışlarını duydum onuda eklermisin canım zahmet oluyo ama :16:
okis canim yazarim ama guncelleme aksam o zaman yazicam.

kizlar cogunuz beni kendi topigimde bulamiyorsunuz...cunki cok zamanim olmuyor.simdi merak edenler sat ve dogum gunlerini yazsinlar hemen cinsiyetleri yaziyim,sladi listeye eklesin...

01/05/2012 sat doğum tarihim 03/11/1980 9 haftalık kalp atışları duyuldu tahmini doğum tarihi 05/02/2013

kizlar cogunuz beni kendi topigimde bulamiyorsunuz...cunki cok zamanim olmuyor.simdi merak edenler sat ve dogum gunlerini yazsinlar hemen cinsiyetleri yaziyim,sladi listeye eklesin...

01/05/2012 sat doğum tarihim 03/11/1980 9 haftalık kalp atışları duyuldu tahmini doğum tarihi 05/02/2013 benide listeye eklermisiniz

yaş 32 ikinci bebeğim yine şubat annesiyimi kızceye karder muğlada yaşıyorum kalbi duyuldu 9. haftadayım

kızlar ben çok açıkıyorum.karnım nasıl doycak bilmiyorum.sabah kahvaltı yapıyorum işe gelene kadar yine acıkıyorum.(1 saat içinde)onun dışında bir şikayetim yok.bu hamilelik bende ters etki etti herhalde :))

herşey bende galiba mide bulantılar mı dersin tiksinme mi dersin duygularmı dersin yok yok yani herşey mevcut
tatlim onlar hepsi bendede var.kotu olan nevarsa var.bide herkese bagiriyorum.herkese kotu davraniyorum ve surekli yasli nineler gibi her seyden sikayet edip vir-vir yapiyorum.gecen defeda boyleydim.galiba mide bulantisida icinde olmakla kotu olan her 1 sey 12 haftadan sonra geciyor.cunki.12.haftadan sonra artik bebiste hizla yaranma bitiyor ve buyume basliyor.;:49::49::49:

arkadaşlar, beslenme konusunda bazı arkadaşlarım süt, yumurta yediklerini yazmışlar. bu konuda ablam doktor olduğu için naçizane önerim yumurtayla içeceğiniz süt yumurtadaki demirin emilimini engelleyeceği için yeterince fayda sağlayamazsınız. sütü gün içinde tek başına veya yulaflı bir bisküvi ile ara öğün olarak alabilirsiniz. genel olarak kural kalsiyum içeren ürünler demirin bağırsakta emilimini engelliyor. c vitamini ile yenilen demir içeren besinler daha iyi emiliyor. yani yumurta ile domates, sonrasında meyve (kışın portakal suyu içeriz) tüketebiliriz.
:56::56::56::56:

ooohhh bir kişi daha rahatladı çok şükür:)
demek ki bir doktor bir şey dedi diye hemen endişelenmemeliyiz
kaç kişi oldu böyle duymayıp sonra duyan değil mi...

benim daha 10 gün var ühüüüüüüü sona kaldık :)))
aman yeter ki ters gitmesin tabi

canım yanlış hatırlamıyorsam sen de benim gibi geç döllenmeydi dimi:46:

tatlim onlar hepsi bendede var.kotu olan nevarsa var.bide herkese bagiriyorum.herkese kotu davraniyorum ve surekli yasli nineler gibi her seyden sikayet edip vir-vir yapiyorum.gecen defeda boyleydim.galiba mide bulantisida icinde olmakla kotu olan her 1 sey 12 haftadan sonra geciyor.cunki.12.haftadan sonra artik bebiste hizla yaranma bitiyor ve buyume basliyor.;:49::49::49:

hayırlısıyla bi atlatsaydık şu günleri

ya kizlar bide ben 3gundur tualete gidemiyorum.kabz oldum ya.tamam rahim buyumus,bagirsaklarin uzerini basiyor,tamda cikisi engelliyor ama,boylede olomazki.
ne yapiyim ya ne yesem bilmiyorum.doktor PAPAVERIN yazdi.bagirsaga koymam icin bunu 15 gun yap dedi,bende yapmak istemiyorum,sonradan akip geliyor.bu cok kotu.
ya ne yapsam ya.sizede boyle sey yazdilarmi?hem kabzligi aradan kaldiriyor,hemde rahimdeki,basinci.tonusu yok ediyor.
:35:

canım akşamdan kuru kayısı , kuru incir içme suyuna koy sabah hem suyunu iç , hem taneleri ye . üstüne de bir bardak su içtin mi tamamdır. çok zor durumda kalırsan da bir tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ile iç hepsini. hem de yararlı.

BRS CANIM SEN OCAK annesisin ama subat tablosuna eklenmek istedigine emin misin???
tarihin 29 ocak.yani bu tam 40inci hafta ama bildiyimiz gibi 38 den sonra dogumlar baslar ve ocagin 20si falanda dogum yapa bilirsin.zaten bebeklerin sadece 5%soylenen tarihde 40inci haftada dogar.
hatta listemizde subatin 10una kadar kayitla olan annislerin cogu ocakta dogum yapacaklar.
neyse ben aciklama yazdim.bizimle berabersin,paylasim yapiyorsun cok,iyi.
ocak olmana ragmen tabloya eklenmek istiyorsan.cevap yaz bende eklerim.
hepimizden erken sen dogum yapicaksin kiz.
:1::emir_bebek::nazar:[/QUOT

bılıyorum ocak annesı olucam ama lıstedede vardı bı 29 ock oyuzden soyledım benım ıcın fark etmez ama eklersen sevınırım senın ıcın zor olucaksa tabıkı mecbur değilsin...

bende şu bulantılardan bıkmıs durumdaym bişi yemiorum pek.bide üstüne sehir dısından görümcemler geliyo 2 cocugu var ikiside cok yaramaz ve halen bezleniolar bu kaka kokusu eve siniyo resmen yemek yerken agızlarını aca aca yiyolar tükürüolar normal zamanda midem bu durumu zor alırken bu bulantılı halimle ne yaparım bilmiyorummm ya cookk strese girdim kızlar dokunsalar ağlıcammm:2::25::25::25::25::25::25::25::26::26::26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18:

hala bulantın varmı canım benimde devam sıladı bi ilaç dedi yarın onu soracağım doktora bende bulantıdan çok iştahsızlık var bulantıyı limon tuzlayıp yiyorum birde çubuk kraker yataktan kalkmadan başlıyorum şükür iyi geliyo ama iştahım yok

Back
X