2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya varya yok artık oyle dr sanırırm o kdr cok arastırdım ki medıcaldekı ahmet bey ddeme bende ona gıdıcektım aynı sıtede oturuyoruz dıye esım pek ıstemedı bıde hastası çok randevu zor alınıyordu medıcalde bı bayana gıttım yuzume bakmadı valla dorukta gızemı duydum bendee sonra ondanda vazgectım hadı dedım basladığına gıt yınee napim sormadan anlatmıyor bende nette burda arastırıp onu soru yağmuruna tutuyorum bıde konurda çalısanlarda çoktanıdık onlarında etkısı oluyo oyle bakalım gıdıp gelıyoruz hayırlısıı ama bulursan memnun kalcağin bırınıbenıde bılgılendır :)heran uu dönusu yapabılırım bana belli olmaz

Yzdıklarınızı görünce yalnız olmadığımı anladım :)

Ben de Yeditepe Hastanesinde Cem Bey e gidiyorum. Bırakın sormadan bişi anlatmayı, soru sorduğumda bile ben sana kitapçık vermiştim orda herşey yazıyor diyor ama yazmıyor :D 1 yıldır farklı rahatsızlıklarım için de ona gidiyorum o yüzden değiştirmek istemiyorum ama bu yönünden hiç memnun değilim. Şöyle sormadan detaylı anlatacak, ilgilenecek bi doktor yok mu ya :15:

canım bizim kesemiz göründü bilmiyorum kaç defadır yazıyorummmmmm:nazar::16: listeye eklemeyi unutuyorsun:9:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? bugün doktora gittik. 13 mm olmuş kesemiz. içinde 1 noktacık vardı:nazar::emir_bebek:
10 gün sonra kalp atışları için çağırdı bizi tekrar:16::nazar::nazar:

sürekli midesi ezilen ve acıktıkça daha fazla midesi bulanan anne adayları, atıştırmalık şöyle yararlı bişiler ne yiyorsunuz sürekli, mide bulantısından bişey hazırlayamıyorum hazır gıdalardan neler tüketiyosunuz, birde ben hiç su içemiyorum yemeklerde birkaç yudum onun dışında içersem çıkartıyorum, sürekli elimin altında tutabileceğim yiyecekler arıyorum ama abur cuburdan da tiksindim:26:

sürekli midesi ezilen ve acıktıkça daha fazla midesi bulanan anne adayları, atıştırmalık şöyle yararlı bişiler ne yiyorsunuz sürekli, mide bulantısından bişey hazırlayamıyorum hazır gıdalardan neler tüketiyosunuz, birde ben hiç su içemiyorum yemeklerde birkaç yudum onun dışında içersem çıkartıyorum, sürekli elimin altında tutabileceğim yiyecekler arıyorum ama abur cuburdan da tiksindim:26:

aynen yaa çubuk krakerden bıktım önerisi olan söylesin bende su içemiyorum midem fena oluyor bulantı içinde ilaç içmek istemiyorum sabrediyorum :))

aynen yaa çubuk krakerden bıktım önerisi olan söylesin bende su içemiyorum midem fena oluyor bulantı içinde ilaç içmek istemiyorum sabrediyorum :))

bende hıc su ıcemıyorum ama ayran vs baska sıvılarla ıdare edıyorum.krakerden bende bıktım galete aldım bu hafta bundanda bıkrım yenıbısı bulursam yazarım :)

Canim bana en iyi gelen sey yesil eksi elma oldu migdem bulanir gibi oldugunda atiyorum agzima bir dilim elma hem migdemi tutuyor hemde bulantimi bastiriyor elmanin su oranida yuksek ayrica bir suru vitaminde var icinde Tavsiye ederim

ataevlerde oturuyorum..sen?

bende namazgahtayım cnm

selam bende bursadayım. şevket yılmazın drları çok iyi diyorlar ama bilmiyorum. benimde burdan bi dr bulmam lazım acilen. oğlumu izmirde doğurmuştum. drum müthişti. 2. de yetişemedik izmire 37. haftada geldi kızım. apar topar acıbademde doğum yaptım. ama dr pek ilgili değildi şimdi hiç düşünmüyorum orayı. hastane süper, hemşireler falan süper ama dr ilgisi sıfır. epidural konuştuk ctesi akşamı fazladan 20 dk beklemek işlerine gelmedi sanırım spinal epidural yaptılar falan neyse. umarım iyi birer dr buluruz bursada.

ve hatta belki biraz erken ama bursada çocuk dru bulmak da büyük sorun.

arkadaşlar bişey sormak istiyorum
drunuz oruç konusunda ne diyor
dru oruç tutabilirsin diyen varmı

birde sayfaları okudukça endişeleniyorum
ben 6+2 kalp atışlarını duydum ama kesemiz 5.5mm di
bir arkadaş yazmış 13 mm diye takvimi 6.haftada oldugunu gösteriyor
arada çok fark var.acaba bebeğimin gelişmesinde bir problemmi var:18:

araştırıyorum bazı sitelerde 10 11 mm bazılarında 5 7 mm olması gerektiği yazıyor.şaşırdım kaldım

araştırıyorum bazı sitelerde 10 11 mm bazılarında 5 7 mm olması gerektiği yazıyor.şaşırdım kaldım

oruç tutmak pek dğru olmaz özellikle çok sıvı almamız gerektiği için. bebegi besinsiz bırakıp daha büyük günaha girmek istemem şahsen.

o mm farklarına hiç takılmayın her gebelik özeldir. ğlumda 5+2 de kese göremedik. kızımda 4+1 de gözüktü. her bebek farklı. siz sadece kendi değerlerinizwe bakıp gülümseyin.

aboww simdi sen beni korkuttun benimkinin kalp atisini pazartesi duyduk 2 mm dedi aceba benimkindemi gerilemi var haftasimi yanlis 6+2 diyorsun 10 subatta dogum yanlismi aceba seninki cunku benim tahmini dogum 25 subat 6+2 bu iste bir yanlislik var galiba haftasina gore bebegin buyuklugu hepp su internette dogumu hesaplayan sitelerden oluyor insanin kafasi karisiyor

aboww simdi sen beni korkuttun benimkinin kalp atisini pazartesi duyduk 2 mm dedi aceba benimkindemi gerilemi var haftasimi yanlis 6+2 diyorsun 10 subatta dogum yanlismi aceba seninki cunku benim tahmini dogum 25 subat 6+2 bu iste bir yanlislik var galiba haftasina gore bebegin buyuklugu hepp su internette dogumu hesaplayan sitelerden oluyor insanin kafasi karisiyor

son adet tarihim 5 mayıs benim
ultrasona girdiğimde dr um 6 haftalık dedi
detayına baktıgımda 6+2 yazıyordu ama ben ultrasona gireli 2 hafta olacak neredeyse
boyuda 5,5 mm
bilemiyorum 13 mm olanıda okudum 3 mm olanıda ama ters bir durum olsa drumuz söylerdi diyede düşünüyorum

hayrolsun cnm. erkek istiyosun galiba.:55: rüyada erkek bebeği olduğunu görenin kızı, kızı olduğunu görenin erkeği olurmuş diyolar. ben ikisini de gördüm ayrı rüyalarda, kafam karıştı o yüzden. eşim, annem, ablam erkek olcakmış gibi konuşuyo hep, pek kasılıyo kocam da.:1: nolcak bakalım. ben hiç bilemiyorum. arada erkek, arada kız gibi geliyo. çok merak ediyorum hepimizinkini.:6: bakalım minurenin tahminleri tutcak mı?:1:

hiiçç farketmez canım sağlıklı sıhhatli olsunlarda:) ay eşim hep diyo senn gibi bi kızımız olsun die bak rüyadada görülenin tersi çıkarmış:),münireciiminde tahmini kız:) eşimin dediği doğru çıkcak sanırım ayyy aşk yuwalarımız şenlencek kızlarrrr:)))

selam bende bursadayım. şevket yılmazın drları çok iyi diyorlar ama bilmiyorum. benimde burdan bi dr bulmam lazım acilen. oğlumu izmirde doğurmuştum. drum müthişti. 2. de yetişemedik izmire 37. haftada geldi kızım. apar topar acıbademde doğum yaptım. ama dr pek ilgili değildi şimdi hiç düşünmüyorum orayı. hastane süper, hemşireler falan süper ama dr ilgisi sıfır. epidural konuştuk ctesi akşamı fazladan 20 dk beklemek işlerine gelmedi sanırım spinal epidural yaptılar falan neyse. umarım iyi birer dr buluruz bursada.

ve hatta belki biraz erken ama bursada çocuk dru bulmak da büyük sorun.

eğerçocuk dr arıyorsan kourda feryal bey var bıde dorukta onun ısmını öğrenırım ardslarımın çoğu bu ıkı dr a gıdıyorlar bılgın olsun

anneler canlarım ben de mide bulantısı çok yok ama aşırı gaz var. bi de zor çıkıyor. ve bu ara yorgunum sürekli. bu yıl ramazanda oruç tutmayacağım çünkü günler uzun ama kışın kazasını yaparım inş

Back
X