2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
HAMISLER GOBISLER TOMBISLER:emir_bebek:
ANKETIMIZIN ZAMANI BUGUN BITIYOR:10:
YENI ANKET ACMAK ISTIYORUM:16:
ACABA NE OLSUN???:28:
ONERILERINIZ VARSA YAZIN:nazar:
BEN HALA DUSUNUYORUM.:26:

tatlim bence hepimiz 11.haftada gidelim cinsiyete vallahi dikkatla bakilirsa gorulur.
ama yinede tam emin olmak icin diger haftalar gerekli.
ben doktoruma cok guveniyorum insallah 11.haftada kesin tahmin yurutecek.
ay bide o haftalar gelsede sevinsek.ve en onemlisi subat gelsede bebislere kavussak.
:16:

inan kuzum şu an ne kızındayım ne erkeğinde tek düşündüğüm şu rahimdeki kanamanın bir an önce iyileşmesi. ve bebeğimi düşürmemesi... bu kandil gününde dua edin... ben de hepimize dua edicem..

pekii ben sımdı 10+1ım 11 haftalıgım ense kalınlıgı 11-14 hafta yazıyor bu durumda ense kalınlıgı olculebılecek mı yoksa 11+ falan mı olmam gerekıyr

tatlım benim doktorum 11+ da yani 11-12 haftalar arasında gel daha ii dedi
sen de doktoruna bir sor ona göre git.

HAMISLER GOBISLER TOMBISLER:emir_bebek:
ANKETIMIZIN ZAMANI BUGUN BITIYOR:10:
YENI ANKET ACMAK ISTIYORUM:16:
ACABA NE OLSUN???:28:
ONERILERINIZ VARSA YAZIN:nazar:
BEN HALA DUSUNUYORUM.:26:

cnm ilk anket boşa düştü galiba çünkü sezeryanla ilgili yasa
meclisten geçti, eğer anne ya da bebeğin sağlığıyla ilgili
bi durum yoksa sezeryan yasaklandı.

tatlım benim doktorum 11+ da yani 11-12 haftalar arasında gel daha ii dedi
sen de doktoruna bir sor ona göre git.

cnm ilk anket boşa düştü galiba çünkü sezeryanla ilgili yasa
meclisten geçti, eğer anne ya da bebeğin sağlığıyla ilgili
bi durum yoksa sezeryan yasaklandı.
TATLIM oyle olmasina oylede hepimizin bildigi gibi.herseyin 1 caresi vardir.
yani doktor akrabansa yakinin veya arkadasinsa senin icin normal dogumun sorunlu oldugunu yazar.sende sezeryana girersin.
vallahi 9 ayi sag-salim bitiriyim kismetse bende sezeryan olucak.
zaten doktor vucut olculerime bakip 70% sezeryan ola bilir dedi.ama tam olarak 7inci ayda belli olucak.

herkese merhabalar kandilimiz mübarek olsun inş. Rabbim günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul etsin
bende şubat annesi olacağım Allah'ımın izniyle inş. :16::16::16:

inan kuzum şu an ne kızındayım ne erkeğinde tek düşündüğüm şu rahimdeki kanamanın bir an önce iyileşmesi. ve bebeğimi düşürmemesi... bu kandil gününde dua edin... ben de hepimize dua edicem..
icini ferah tut canim insallah ALLAH yardimcin olucak hic 1 sey olmaz dua ederiz.
hepimiz 1-1miz icin dua edelim.
ama tum hamilelerde ortak bir nokta var,saglik acisindan sorunumuz olunca cinsiyeti onemli diyil suan ilgilendiren saglik diyoruz.
ama tehlike gecinse kiz olsun veya erkek olsun diyoruz.
HUYUMUZ KURUSUN.hepimiz boyleyiz.
ama tabiki hepimiz oncelikle saglik istiyoruz.

şu bulantılardan bıkmıs durumdaym bişi yemiorum pek.bide üstüne sehir dısından görümcemler geliyo 2 cocugu var ikiside cok yaramaz ve halen bezleniolar bu kaka kokusu eve siniyo resmen yemek yerken agızlarını aca aca yiyolar tükürüolar normal zamanda midem bu durumu zor alırken bu bulantılı halimle ne yaparım bilmiyorummm ya cookk strese girdim kızlar dokunsalar ağlıcammm:2::25::25::25::25::25::25::25::26::26::26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18:[/QUOT]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

şu bulantılardan bıkmıs durumdaym bişi yemiorum pek.bide üstüne sehir dısından görümcemler geliyo 2 cocugu var ikiside cok yaramaz ve halen bezleniolar bu kaka kokusu eve siniyo resmen yemek yerken agızlarını aca aca yiyolar tükürüolar normal zamanda midem bu durumu zor alırken bu bulantılı halimle ne yaparım bilmiyorummm ya cookk strese girdim kızlar dokunsalar ağlıcammm:2::25::25::25::25::25::25::25::26::26::26::26::26::26::26::26::18::18::18::18::18:[/QUOT]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tatlim hepimizin boyle sorunlari oluyor.
ama cok canini sikma .sinirlendiyin agliyicak hale gelince hep dogacak seker bebisini dusun rahatla.bide baktin cok sinirlisin o zaman agla,aglamak iyi geliyor ve rahatliyorsun.
simdi sana VIDEO gostericem...izle rahatla
TUM HAMISLER IZLEYIN...baby moving inside belly - baby bewegt sich im bauch - bebek hareket ediyor - YouTube
ACABA BIZIMDE BOYLE GUNLERIMIZ GELICEKMI?

YANI ASIL HAMILELIK BUDUR,BIZIMKISI SADECE BULANTILARLA GECEN HASTALIK.BEBEGI BILE HISS ETMIYORUZ.

Allah yardımcın olsun yaa bende çok huylanırım böyle şeylerden umarım görümcelerin düşünceli insanlardır ve sana pek yansıtmazlar:19:

HAMISLER ben simdilik cikiyorum.cok yorgun olmasam simdi ama yogun olursam yarin listeyi guncellerim.simdilik hepinizi opuyorum,findigimda opuyor.
bu mubarek gecede hepimiz ALLAHA dua edelim hepimizin bebisleri saglikli olsun ve insallah sag-saglim kucagimiza aliriz.
ben buyuk tam 5 aylik karnimda oynayan bebisimi kayb ettim.cok buyuk 1 aciydi.simdi gecmise bakiyorumda nasil olduda o kotu gunler gecti.
buyumus karnimda 1 anda bosluk olmustu sut ble gelmeye baslamisti ama ortada bebek falan yoktu.kizim coktan gitmisti.:19:
neyse bu kotu seyleri yazipta sizi yormuyum.sukr ALLAHIMA goz yasim dindi.5 ay sonra yeniden hamile kaldim b=ve sukr bugun 8. haftamdayim.
ALLAH hepimizin bebisini korusun,kimsenin basina boyle kotu birsey gelmesin.suan bebislerimiz hiss etmiyoruz,ama karninda onu hiss ede ede kayb etmek en acisi.ya her aksam cikolata yerdim onada enerji gelirdi hemen oynamaya baslardi.neyse
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun,hepimizin duasini kabul etsin,h=gunahlarimizi aff etsin.ve bizi subatta muhtesem varliklarla mukafatlandirsin.:emir_bebek:AMIN AMIN AMIN.
:46:

icini ferah tut canim insallah ALLAH yardimcin olucak hic 1 sey olmaz dua ederiz.
hepimiz 1-1miz icin dua edelim.
ama tum hamilelerde ortak bir nokta var,saglik acisindan sorunumuz olunca cinsiyeti onemli diyil suan ilgilendiren saglik diyoruz.
ama tehlike gecinse kiz olsun veya erkek olsun diyoruz.
HUYUMUZ KURUSUN.hepimiz boyleyiz.
ama tabiki hepimiz oncelikle saglik istiyoruz.

aynen öle kuzum.. şu durumu bi atlatayım... kızı erkeği düşüneceğim..ilk öğrendiğim gün erkek düşünmüştüm. sonradan içime kız doğuyor. bakalım hayırlısı daha isim düşünmedik kız ya da erkek için...

HAMISLER ben simdilik cikiyorum.cok yorgun olmasam simdi ama yogun olursam yarin listeyi guncellerim.simdilik hepinizi opuyorum,findigimda opuyor.
bu mubarek gecede hepimiz ALLAHA dua edelim hepimizin bebisleri saglikli olsun ve insallah sag-saglim kucagimiza aliriz.
ben buyuk tam 5 aylik karnimda oynayan bebisimi kayb ettim.cok buyuk 1 aciydi.simdi gecmise bakiyorumda nasil olduda o kotu gunler gecti.
buyumus karnimda 1 anda bosluk olmustu sut ble gelmeye baslamisti ama ortada bebek falan yoktu.kizim coktan gitmisti.:19:
neyse bu kotu seyleri yazipta sizi yormuyum.sukr ALLAHIMA goz yasim dindi.5 ay sonra yeniden hamile kaldim b=ve sukr bugun 8. haftamdayim.
ALLAH hepimizin bebisini korusun,kimsenin basina boyle kotu birsey gelmesin.suan bebislerimiz hiss etmiyoruz,ama karninda onu hiss ede ede kayb etmek en acisi.ya her aksam cikolata yerdim onada enerji gelirdi hemen oynamaya baslardi.neyse
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun,hepimizin duasini kabul etsin,h=gunahlarimizi aff etsin.ve bizi subatta muhtesem varliklarla mukafatlandirsin.:emir_bebek:AMIN AMIN AMIN.
:46:

canım benimmmmm inşallah bu sefer öyle olmayacak. hep birlikte alacağız bebişlerimizi kucağımıza hem de aynı günde... beraber büyüteceğiz.. allah koruyacak onları.. bu akşam bol bol dua edicem tüm bebişler ve bizler için.. hayırlı kandiller...

bencede kesınlıkle gozukmelısın kımı zaman onemsız kımı zaman onemlı bır seyın belrtısı olablyo bunun bıleblmenn tek yolu doktor en azndan basndan alnr tedbırı buarada hepinizin kandili kutlu olsunnn dualar bol olsn bebıslerımıze de herkesede

teyzeleriiii , bi kalp müjdesi de bugün bizdeen :) :nazar: :nazar: :nazar:

darısı henüz duyamayanlara inşallahhh :emir_bebek:

Selam Sladi,canim rica etsem beni de eklermisin listeye?
Sat 24mayis
Dogum 28subat
Kilo 44
2.cocuk Ablaya kardes
Sehir:Baku
Keseyi gorduk
Umarim eksik bisey yok,cok tesekkur ederim onceden.

Back
X