ya benim aşermelerim yok, bir başlasa da kocişi sınava tabi tutsak :) mide bulantısından birşey yiyemiyorum kiiii

ay şöyle bir şeye aşersem ne güzel olur. ama çok tuhaf ben tüp bebekle hamile kaldım, hamileymişim test günüme 3-4 gün kala sınıfta ders anlatıyorum allahım canım bir erik istedi ama orda canımı vericem erik verene, ben öyle birşey dahaönce hiç yaşamamıştım... öğrencilerime diyorum, bana erik buluuuunnnn.... soru çözüyoruz duruyorum duruyorum başlıyorum erriiiiiiiiik eriiiik diye şarkıya ne gülmüştük ama erik diye ölecektim öğle arası hiç abartmıyorum bir poşet erik getirdi öğrencim hemen hademeden tuz, tabak aldım ama oturdum oracıkta bir yiyişim var, kadın size noldu diyor.... dinlemiyorum hiç... vallaha 1 poşet eriği bitirdim, kendime inanamadım... aşermek böyle bir şey mi acaba??? daha yaşayamadım ondan sonra... gerçi o aşermeyse tabi... :)
kasıkağrılarım oluyor... pko olduğumdan ilaçlar diğer yumurtaları da büyüttü, dr. onlar geçene kadar olur dedi... arada sağ kasığıma ağrı saplanıyor... bwlim ağrıyor. göğüslere yeni sütyen aldım. 75-80 giyerdim 85 b aldım, inanamadım kendime... bir de sporcu sütyeni aldım çok rahat, evde sallanmasın diye takıyorum onu da... :) eşim ne tuhaf, yahu bu sütyen daha bir seksiymiş diyor, deli mi ne??? neresi seksiyse :)