2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
valla uçmak iyiymiş :1::1::1: Allah seni emiiiiii ne güldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa.................
ama kocişine ders olmuştur can bu yaa çekiyo ne yapalım.... valla bende reklam vs. gördümmü içimde büyüdükce büyüyo sonra telefona sarılıyorum malum akşam poşetler gelince açıp açıp yiyorum eşim bana bakıp bakıp gülüyo çok komiğim yaaaaaaa...:27::52::52:

iyi havaya girdik:9:kimle karşılaşırsam aman hamileliğinin tadını çıkar ye iç diolar:9::9::9:

oyyyyyyyyyyyyyyy tüh kabak datlusu nerden çıktı anam inşaallah bulursunuz ama bi şey diyimmi ortam ne olursa olsun olduğun yerde yiyosun kimseyi takmıyosun onu biliyorum...

canım ya uzun zamandır görüşemedik,nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?
Benim kasık ağrılarım harici bişiyim yok çok şükür,homini gırtlak yiyorum.

oyyyyyyyyyyyyyyy tüh kabak datlusu nerden çıktı anam inşaallah bulursunuz ama bi şey diyimmi ortam ne olursa olsun olduğun yerde yiyosun kimseyi takmıyosun onu biliyorum...

hamilelikte aşermek diye bir şey yoktur onlar psikolojik deyip hava atıyodum 3 güne kadar :9:

İntikamı ağır oldu yani yok yokkkk sebze meyve halinden eşim getirtecekti oda yalan oldu galiba ses yok

offf offff :32:

canım ya uzun zamandır görüşemedik,nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?
Benim kasık ağrılarım harici bişiyim yok çok şükür,homini gırtlak yiyorum.

anam anam tuzemm gelmiş.....
valla az bi kokulara hassasiyetim var onun harici uyusam dursam pek iyi... homini gırtlak kısmı sevdiğim istediğim oldumu ohh ne ala...:56:

öyle öyle işimiz ne yiyp içmek uyumak sonraaaaaaaa bebişler gelcek malum şimdiden acısını çıkaralım bebişler oldumu zor dostum zor...:27:

evet o ayrı bir muamma:37::37: benim 3 yeğenim var hepside boğa burcu nisanda doğdular ateş gibiler kardeşlerim neler çektiler:37::37:
çok tırstım senelerce istemedim bebek :17: tesellim bunun burcu farklı olacak:9::9::9::9:

anam yazıları okuyorum ben daha erimden bişi istemedim kıyamıyorum :) ama benim de canım şöle bir koca leğen salata istiyo sabaha kadar yesem dokmam diyorum :) :49:

bende aynıyım hamiş arkadaşım:) 12de uyanıyorum kahvaltımı yapıp tekrar uyuyorum snra meyve molası veriyorum , zaten akşamları çıkarmaktan çok halsizleşiyorum:(
ama ümidim war 3 aydan sonra geçer diyolar şafak sayıyorum:) o kadar halsizimki sanki dünyanın işini yapmış gibiyim..

cnm cok ozendım sana keske bende senın gıbı uyuyabılsem hep aksam 12De yatıyorum gece cıse kalk uyansıcatan sabah oluyor 8 :30 kalk kahalı hazırla kocaya gıdnce kızım kalkıyo onu yedır ıcır gıydır.sonra yaakar tplansın mutfk ev toplansı drkenoglenoluyortabı benım uyu ve halsızlık baslıyo kızım varyemek sat bılmem ne uyutmuo ama herfırsatta kotuktayımyanındaoynaken uyukluyorumhemen gozunu ac dıyo anne.sıcakta yapısıy bana kacıyorumgılı gızlı baska koltuga gecıyorum anlıo hemen yanıma bıda kacıncakızıo:-))aneben bula gelıyorum sen ola gıdıyosun neden kacıyosun gulsemmı aglasamı sasırdım keyfını cıkarın cocuk olunca cok zor delısı b kac sat uusam ıı olucam belkıde aa kızhanımmdn ıın cıkmıy odahakı sıkııyo evde

ya benim aşermelerim yok, bir başlasa da kocişi sınava tabi tutsak :) mide bulantısından birşey yiyemiyorum kiiii :( ay şöyle bir şeye aşersem ne güzel olur. ama çok tuhaf ben tüp bebekle hamile kaldım, hamileymişim test günüme 3-4 gün kala sınıfta ders anlatıyorum allahım canım bir erik istedi ama orda canımı vericem erik verene, ben öyle birşey dahaönce hiç yaşamamıştım... öğrencilerime diyorum, bana erik buluuuunnnn.... soru çözüyoruz duruyorum duruyorum başlıyorum erriiiiiiiiik eriiiik diye şarkıya ne gülmüştük ama erik diye ölecektim öğle arası hiç abartmıyorum bir poşet erik getirdi öğrencim hemen hademeden tuz, tabak aldım ama oturdum oracıkta bir yiyişim var, kadın size noldu diyor.... dinlemiyorum hiç... vallaha 1 poşet eriği bitirdim, kendime inanamadım... aşermek böyle bir şey mi acaba??? daha yaşayamadım ondan sonra... gerçi o aşermeyse tabi... :)
kasıkağrılarım oluyor... pko olduğumdan ilaçlar diğer yumurtaları da büyüttü, dr. onlar geçene kadar olur dedi... arada sağ kasığıma ağrı saplanıyor... bwlim ağrıyor. göğüslere yeni sütyen aldım. 75-80 giyerdim 85 b aldım, inanamadım kendime... bir de sporcu sütyeni aldım çok rahat, evde sallanmasın diye takıyorum onu da... :) eşim ne tuhaf, yahu bu sütyen daha bir seksiymiş diyor, deli mi ne??? neresi seksiyse :)

anam anam tuzemm gelmiş.....
valla az bi kokulara hassasiyetim var onun harici uyusam dursam pek iyi... homini gırtlak kısmı sevdiğim istediğim oldumu ohh ne ala...:56:

Haftasonu uyuyorum ama uyumak beni daha kötü yapıyor,uyuşuk mayuşuk oluyorum,belimi filan ağrıtıyor.21 ikili testim var,ağustosta da cinsiyetini öğreniriz inşallah.Gerçi ne olursa olsun 20.haftayı bekleyeceğim ben oğlumda 16.haftada kız dediler ben de bakmıştım ultrasonda pipi mipi yoktu,20.haftada erkek olduğunu öğrendim.4 hafta kız ismi aradık,göbişimi kızım diye sevdim.

ya benim aşermelerim yok, bir başlasa da kocişi sınava tabi tutsak :) mide bulantısından birşey yiyemiyorum kiiii :( ay şöyle bir şeye aşersem ne güzel olur. ama çok tuhaf ben tüp bebekle hamile kaldım, hamileymişim test günüme 3-4 gün kala sınıfta ders anlatıyorum allahım canım bir erik istedi ama orda canımı vericem erik verene, ben öyle birşey dahaönce hiç yaşamamıştım... öğrencilerime diyorum, bana erik buluuuunnnn.... soru çözüyoruz duruyorum duruyorum başlıyorum erriiiiiiiiik eriiiik diye şarkıya ne gülmüştük ama erik diye ölecektim öğle arası hiç abartmıyorum bir poşet erik getirdi öğrencim hemen hademeden tuz, tabak aldım ama oturdum oracıkta bir yiyişim var, kadın size noldu diyor.... dinlemiyorum hiç... vallaha 1 poşet eriği bitirdim, kendime inanamadım... aşermek böyle bir şey mi acaba??? daha yaşayamadım ondan sonra... gerçi o aşermeyse tabi... :)
kasıkağrılarım oluyor... pko olduğumdan ilaçlar diğer yumurtaları da büyüttü, dr. onlar geçene kadar olur dedi... arada sağ kasığıma ağrı saplanıyor... bwlim ağrıyor. göğüslere yeni sütyen aldım. 75-80 giyerdim 85 b aldım, inanamadım kendime... bir de sporcu sütyeni aldım çok rahat, evde sallanmasın diye takıyorum onu da... :) eşim ne tuhaf, yahu bu sütyen daha bir seksiymiş diyor, deli mi ne??? neresi seksiyse :)

sporcu sütyeni mi hiç duymadım:27::27::27:

Haftasonu uyuyorum ama uyumak beni daha kötü yapıyor,uyuşuk mayuşuk oluyorum,belimi filan ağrıtıyor.21 ikili testim var,ağustosta da cinsiyetini öğreniriz inşallah.Gerçi ne olursa olsun 20.haftayı bekleyeceğim ben oğlumda 16.haftada kız dediler ben de bakmıştım ultrasonda pipi mipi yoktu,20.haftada erkek olduğunu öğrendim.4 hafta kız ismi aradık,göbişimi kızım diye sevdim.

ben şu an uyumamak için zor tutuyorum kendimi uyuyunca pelte gibi oluyor ne tadım ne tuzum kalıyor:37::37::37:
bende 2 li teste ayın 20 sinde giricem cinsiyetini öğrenirim diordum pek heveslenmeyim ozaman:27::27::27:

anam yazıları okuyorum ben daha erimden bişi istemedim kıyamıyorum :) ama benim de canım şöle bir koca leğen salata istiyo sabaha kadar yesem dokmam diyorum :) :49:

Gamzeli ben de ilk hamileliğimde istememiştim,aşermem olmamıştı.Kışın birgün cadde de yürürken karpuz gördüm,kilosu da baya pahalıydı.Bunu alan var mıdır dedim ,eşim de aşerenler alıyordur dedi.Yürürken düşündüm düşündüm benim o aşerenlerden ne farkım vardı,istemedimde altın madalyamı taktılar.toplum tarafından hoş karşılanan bu olayı ben elimin tersiyle itmişim.Bazen azıcıkta olsa kendimizi şımartmaya hakkımız olmalı diye düşünüyorum.bu hamileliğimde de olmuyor,dua ediyorum inş bişi olur diye çünkü numaradan yapamıyorum.Mesela kabak isteyen arkadaşı ayakta alkışlıyorum,helal olsun ,yarasın,bal şeker olsun.Bu arada bi sağlıkçı olarak en çok kanı yapanın kabak tatlısı olduğunu söylemeden edemeyeceğim.:9:

hamilelikte aşermek diye bir şey yoktur onlar psikolojik deyip hava atıyodum 3 güne kadar :9:

İntikamı ağır oldu yani yok yokkkk sebze meyve halinden eşim getirtecekti oda yalan oldu galiba ses yok

offf offff :32:

hımmmmmmm neyse bulunur elbet canımcım valla oğluşumda canım bi meyve çekmişti mevsiminde olmayınca yiyemedim ama doğurmadanda yedim arabanın içinde yıkanmadan silip silip yedim valla...:9:

anacım ne durun kalk bi silkelen hele sen hamişsin kıyamıyomuş offfff offffff .......... sen bi kalk kocanı ara bakim akşama salata partisi var de toplasın gelsin manavdan...:52::52:

sporcu sütyeni mi hiç duymadım:27::27::27:
valla ben de duymamıştım, cahilliğime bak ki, emzirme sütyeni diye birşey olduğunu bile bilmiyordum, yeni öğrendim. :) internette rahat bir sütyen araştırırken buldum ama çok rahat cidden

$imagesCA70L0SM.webp$imagesCANJKCLT.webp bunun gibi bir şey işte, tavsiye ederim...

hihihi...... valla göğüsler aldı başını gidiyooooo.... sütlenince kaç beden olcak kine...:53::53::53:

anacım 4. haftada inanmayalımmı off sabır sabır ... olsun geç olsun sağlıklı olsun kız erkek olsun benim olsun:1::1:

kızım diye sev sev senin yine erken ablamın arkadaşı 9 ay erkek sanmışlar herşeyiyle odasına kadar almışlar doğurunca yok demiş oğlum olcaktı doktor bak kordonunu kesmedim işte kızın deyince bakakalmış:53::53::53:

Son düzenleme:
Back
X