2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
şu anda evde olanlara o kadar özeniyorum ki şöyle bi yatsam serin serin :) hamak olsa sallana sallana uyusam offf değme keyfime ramazan da geliyo ALLAH yardımcımız olsun

Üstelik haftasonu daha da sıcak olacakmış.hic evden çıkmamak lazım valla.cok zor

deme yaww yandık desene anam hava kötü oldu mu ben daha bi kötü oluyorum şöyle bi serinleseydi havalar deniz havuz hepsi yalan oldu kukumal kuşu gibi oturuyoruz hafta sonları zaten :(

selam kızlar..nasılsınız..ben bugün ilk defa çıkardımm..inş. arkası gelmez..elimde ayağımda hiç can yok gibii..

ezel bende 2008 kasım annesiyim bizde aynı sizin gibiyiz..hala görüşmekteyiz..aile olduk ..artık kız alıp vermeleri bilem konuşuyoz kendi aramızda :))

ikinci çocukta inşallah evde geçircem baştan anlaştık erimle:) ilkinde çalışırım ikincide bakarım :)

ben devlet memuru olduğum için birinci bebemdede çalıştımm, ikinci bebemdede çalışıyom canımm.yapacak bişi yokk..asıl evde olmak çocuk olduktan sonra esasında.ama ondada 4 ay evdeyiz okadar :((

ben devlet memuru olduğum için birinci bebemdede çalıştımm, ikinci bebemdede çalışıyom canımm.yapacak bişi yokk..asıl evde olmak çocuk olduktan sonra esasında.ama ondada 4 ay evdeyiz okadar :((

ohhh bende bu sene kazanırda memur olursam çalışırım :) özel sektöde kalırsam kariyer yapmam çocuğu seriye bağlarım artık 3-4 allah ne verirse:):)
bu arada benim eşimde memur sen nerde çalışıyosun

canım tabiki oncelikle tecrube ararım buda genelde yaşta oluyor ama guleryuzde bi okadar onemli cunku ister istemez soru soruyosun ve bazıları mahalersf bön bön insanın suratına bakıyo insan istiyorki pozitif olsun ben doktorlardan yana cok şanslıydım hep komedi doktorlara denk geldim ilk gebeligimde al bunu muhtara gotur yazdır :) sennki amuda kalkmış :) senn kız güneşleniyo kapkara çıkarsa şaşırma gibi yani ultrasona bakarken sanki kotu bişey soyleyecek gibi ciddi ciddi bakmazdı eglenirdi şimdi ona gidemyorum o biraz pahalıydı sadece bu ayın sonunda ikili test için gidicem yani boyle doktora can kurban

ayyy ne güzelmiş yaa. nerde öle doktor. benim ilk gittiğim allttan bakarken elini sıkmışım bana kızdı kadın. farkında bile değilim.neticede ilk defa böyle bişe yaşıyordum benim için çok öenmliydi. bebeğin olduğunu bakıyo bakıyo söylemiyo mesela kistten başka şeylerden bahsediyo. ben meraktan çatlıyorum. çok mu hasssasım bilmiyorum ama tam bu dediğin doktoru istiyorum işte. Rabbim inşallah doğru karar vermemi sağlar. bide normal doğumu seven doktor olsun istiyorum. bazıaları sadece sezeryana giriyor. offf 5 saatlik uykuyla duruyorum evdeyim uyuyamıyorum. hergün malak gibi uyurdum ne güzel:19:bugün ne oldu anlamadım.

ohhh bende bu sene kazanırda memur olursam çalışırım :) özel sektöde kalırsam kariyer yapmam çocuğu seriye bağlarım artık 3-4 allah ne verirse:):)
bu arada benim eşimde memur sen nerde çalışıyosun

öncelikle inş. canımm sende memur olursunn..süpersin valla 3-4 bebe haa..biz 2. zor karar verdikk..hadi bakalım bekliyoruz bebeleri sendenn..ben muğla'dayım canımm.okulda memurum ..ya siz?

selam kızlar..nasılsınız..ben bugün ilk defa çıkardımm..inş. arkası gelmez..elimde ayağımda hiç can yok gibii..

ezel bende 2008 kasım annesiyim bizde aynı sizin gibiyiz..hala görüşmekteyiz..aile olduk ..artık kız alıp vermeleri bilem konuşuyoz kendi aramızda :))

öyle oluyo insan yıllar geçtikçe
yediğinden içtiğinden bile haberin oluyo düzenli..
yurt dışından buluşmaya gelen arkadaşımız olmuştu bizim günübirlik.
umarım burda da güzel arkadaşlıklar kurulur herkes sağlıkla devam eder...

özeller gerçekten çok pahalı. o zmana önce sağlık ocağına gideyim yaptırayım testleri.doktora gittiğimde gösteririm.siz doktorunuzu seçerken önce neye dikkat ettiniz? tatlı dil? bilgi? yaş? hastane? fiyat? ben şu an kendimi iyi hissedeyim yanında yeter diye düşünüyorum bazıları çok sessiz oluyor zaten bişe bilmiyoruz bide doktor konuşmazsa geriliyorum. yanlış mı karar veriyorum bilmiyorum.

Ben önce hastaneye karar verdim. Hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi olması önemli dedi birkaç arkadaşım ona yönelik bi araştırma yaptım. Sonra da doktorlarından en tecrübelisini seçtim ama sanırım en konuşmayanını ve suratsızını da seçmişim aynı zamanda :26:

öncelikle inş. canımm sende memur olursunn..süpersin valla 3-4 bebe haa..biz 2. zor karar verdikk..hadi bakalım bekliyoruz bebeleri sendenn..ben muğla'dayım canımm.okulda memurum ..ya siz?

ilk denemede direk ikiz olcaktı da kısmet işte biri gitti allah kalana sağlık ömür versin de kucağıma alim inşallah :) ben istanbuldayım eşimde adalet bakanlığında çalışıyo hayırlısı bu sefer bebişimin şansına gircem sınava ilk defa önemsiyorum yani bakalım ne olcak hayırlısı ALLAHtan:)

ilk denemede direk ikiz olcaktı da kısmet işte biri gitti allah kalana sağlık ömür versin de kucağıma alim inşallah :) ben istanbuldayım eşimde adalet bakanlığında çalışıyo hayırlısı bu sefer bebişimin şansına gircem sınava ilk defa önemsiyorum yani bakalım ne olcak hayırlısı ALLAHtan:)

Canım sen tedavini hangi hastanede olmuştun sanırım günlerimiz yakın...

ayyy ne güzelmiş yaa. nerde öle doktor. benim ilk gittiğim allttan bakarken elini sıkmışım bana kızdı kadın. farkında bile değilim.neticede ilk defa böyle bişe yaşıyordum benim için çok öenmliydi. bebeğin olduğunu bakıyo bakıyo söylemiyo mesela kistten başka şeylerden bahsediyo. ben meraktan çatlıyorum. çok mu hasssasım bilmiyorum ama tam bu dediğin doktoru istiyorum işte. Rabbim inşallah doğru karar vermemi sağlar. bide normal doğumu seven doktor olsun istiyorum. bazıaları sadece sezeryana giriyor. offf 5 saatlik uykuyla duruyorum evdeyim uyuyamıyorum. hergün malak gibi uyurdum ne güzel:19:bugün ne oldu anlamadım.

bu benm tup bebek doktorumdu muayene ucreti 150 tl ama biraz pahalı ilkinde tup oldugu için gebelik takibimi o yaptı ama şimdi okadar veremiyorum sadece ikili teste gidicem oda 290 tl ama gercekten hem sevecen hem cok başarılı bir doçent bende ulun beyn az elini sıkmamışımdır vajinal ultrasonda ama sagolsun ben sıktıkca tamam sakın gecicek şimdi derdi yani operator bile degil duşun doçentti ama burnu havada bi doktor degildi, allah razı olsun şimdi bırak op.doktorları uzmanlar bile burnundan kıl aldırmıyo gıcık oluyom ole tipler

Canım sen tedavini hangi hastanede olmuştun sanırım günlerimiz yakın...

bizim normal yolla oldu tedavi görmedik ama anadolu hastanesi var hangi semttesin sen bilmiyorum ama ben anadoluya gittim memnun kalmadım testler felan çok pahalı şimdi hayat hastanesine gidiyorum bakalım inşallah bi dikiş tuttururuz:)

Merhaba kızlar,bazı tatsızlıklar yasanmıs,yasanmasa daha güzel olurdu,ne gerek var gerginlige hepimiz ortak bir paydada toplandık bebislerimiz icin,bir daha böyle seyler yasamayız umarım..
Neyse kızlar bir sey sormak istiyorum 10. haftanın icindeyiz kac aylık oluyoruz 2 de miyiz hala yoksa 3. ayda mıyız?:49::nazar:

Merhaba kızlar,bazı tatsızlıklar yasanmıs,yasanmasa daha güzel olurdu,ne gerek var gerginlige hepimiz ortak bir paydada toplandık bebislerimiz icin,bir daha böyle seyler yasamayız umarım..
Neyse kızlar bir sey sormak istiyorum 10. haftanın icindeyiz kac aylık oluyoruz 2 de miyiz hala yoksa 3. ayda mıyız?:49::nazar:

3.ayın içindeyiz canım

yıne korkular ıcıne grdm dun gece baya bıldgnz kanamam oldu hastaneye yattm snra daha kan gelmedı ıgne serum falan ultrasona gırene kadar omrumden omur gıttı sankı cok sukur ultrasonda kalp atsı duruyo kendı dryo ultrasonda doktor kanama yok dedı oleyse bu kanama nıe oldu yoksa gdecek de baslangc mı yyoksa korkmamalımıym nolur bı yardım edın suandada sıldkce kahverengı leke gelıo doktor dınlen bol su ıc dedı

Back
X