2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hee salı günü gittim :1:

ama detaylıya gidiyorum akıllım ondan :1:

meltem saolsun akıl verdi. detaylıyı bi kaç sonraya aldık bölece kuzumu sık sık görmüş olucaz bu ay :16: sonra taaaa ekim sonu görücem :50:

ayyyy bak işte bende hiç akıl kalmadı unuttum :1: bu arada şeker yüklemesi yapılacak galiba 24. haftadaydı yarın onuda sor ne zaman olacak

benim ilk gün bişey yoktu ama 2. gün kaldıramamıştım kolumu da Allah tan hafta sonuna denk gelmişti. sık biraz dişini canım yarın tatil bol bol dinlenirsin

bel ağrısı normal artık bebişler iyice büyüdü ondan oluyor :16:

birde öğrencilerle zor oluyor gerçekten.. diğer aşımda 30 ekimde yine hafta içine denk geliyor...
bu arada prensesi görecekmişsin.. bende cumartesiye randevu aldım detaylı için küçük erkekimi göreceğim.. dünde sağlık ocağında kalp atışlarını duydum paşamın...:16::16:

ben çıkıyorum.. size iyi sohbetler.. biraz da öğrencilerime ödev vermek için takılayım internette....öpüyorum sizleri...

ayyyy bak işte bende hiç akıl kalmadı unuttum :1: bu arada şeker yüklemesi yapılacak galiba 24. haftadaydı yarın onuda sor ne zaman olacak

sordum canım sağlık ocağında yaptır sorun olmaz dedi 15 ekimde yaptırıcam onu da hem de tetanoz doz 2 vurulacak o gün ben kesin pert :1:

ben çıkıyorum.. size iyi sohbetler.. biraz da öğrencilerime ödev vermek için takılayım internette....öpüyorum sizleri...

kolay geleeeee

kızlaaar şu an şimdi kızımın tekmesi dışardan belli olduu:)))
yeni kahvaltı yaptım uzanınca, açtım karnımı bi baktım pıt pıtları dışardan belli oluyo:)
çok heyecanlandım walla:))) süpermişş:)

sordum canım sağlık ocağında yaptır sorun olmaz dedi 15 ekimde yaptırıcam onu da hem de tetanoz doz 2 vurulacak o gün ben kesin pert :1:

kolay geleeeee

esin kız 2. doz 1. dozu vurulduktan 6 ay sonra vuruluyor diye biliyorum ben yanlış olmasın beya

kızlaaar şu an şimdi kızımın tekmesi dışardan belli olduu:)))
yeni kahvaltı yaptım uzanınca, açtım karnımı bi baktım pıt pıtları dışardan belli oluyo:)
çok heyecanlandım walla:))) süpermişş:)

ayyyyy maş. kuzucuğumuza canım benim dün akşam benimde belliydi artık belli oluyor kuzu

esin kız 2. doz 1. dozu vurulduktan 6 ay sonra vuruluyor diye biliyorum ben yanlış olmasın beya

ayyyyy maş. kuzucuğumuza canım benim dün akşam benimde belliydi artık belli oluyor kuzu

evet ya hala karnıma bakıyom bi daha olursa diye :)
ben de sğlık ocağına gittim sabah aşımı oldum kan verdim
şekere de bakıcakmış...
bebişimin kalbini dinledik:)
salı da doktorumuzaa gidiyoruuz:52:

sağol inşallah:)
bu arada aşının ikinci dozu için bana da 30 ekime gün verdi 1 ay sonra yani
hamilelerde 2 doz yeterli dedi bi de

di mi yanlış anlamamışım o zaman bi an tırstım valla :1:
neyse şeker e gittiğim gün nasıl olsa bi daha sorarım bak emin misin diye ebeye :1:

onlar dediyse vurul tabii kuzum doktorlar bilirlerrrr kızçen nasıl hareket varmı annesi

var kuzum ama daha babası hissedemedi :50: ama bizim kız anasına hiç çekmemiş ben uykucuyumdur bizim kız sabah 6 da ayakta maşallah :nazar: tabi bu işe en çok babası sevindi sen uyursun biz kızımla gezeriz diyo :1:

ah canım keske bebekten once aldırsaydın safra kesenı bende de 8/10 tane tas varmış buyuklugude fındık buyuklugunde ıdı her bırı , ıyı bır cerahta laporoskopik amelıyat ıle aldırdım da hayatımnormale dondu cunku nerde tutcagı bellı olmuyordu cok acı cektım ama kurtuldum
sana tavsıyem hemen hallet bu ısı karaciğreıne cok buyuk zararı var ve en kotusu sarılıga sebeb oluyor aman dıyeyım uzatma zamanı

hiç sorma cnm özellikle gec saatlerde yada birine misafirliğe gitmişimdir tam orda tutar rahatca bi oturamam. işe gitmeden önceki gece başlar sabahı ederim ağrıyla uykusuzluktan gözler pörtlemiş vaziyette işe giderim:)) radyolog baktı kanal tıkaması için risk yok boyutu büyükmüş cünki sadece ağrı yapıyo. kolesistit riskim yok su anda cok şükür. bebişim doğsun ilk iş aldırcam inşş:49:

selam kızlar nabersiniz biz bu akşam çıkıyoruz oğlum yukarı çıkmaya başlamış çok şükür ki :) doktor hastanede kalmanıza gerek görmüyorum dedi ama size bağlı isterseniz kalın dedi bende istemedim evimi kocamı özledim.. ama rutin kontrollerimiz var hepinizi çok seviyoruuuuzz yanımda oldugunuz için sağolun canlarımm :))

Tat 6 ay diil 1 ay sonra yapiliyo. 3. Doz da ilk dozdan 1 yil sonra

günaydınn herkese hayırlı cumalar, Allah dualrımızı kabul etsin inş....ben sırt üstü yatıp kalkınca sol tarafımdan kalp ya da akciğerim mi bilemedim bir hırıltı sesi geliyor. bazı günler oluyor bazen olmuor. ne olabilir ki acaba??adet olunca olurdu daha önce. şimdi kansızlık çıkmadı ama yine oluyor anlamadım.

hiç sorma cnm özellikle gec saatlerde yada birine misafirliğe gitmişimdir tam orda tutar rahatca bi oturamam. işe gitmeden önceki gece başlar sabahı ederim ağrıyla uykusuzluktan gözler pörtlemiş vaziyette işe giderim:)) radyolog baktı kanal tıkaması için risk yok boyutu büyükmüş cünki sadece ağrı yapıyo. kolesistit riskim yok su anda cok şükür. bebişim doğsun ilk iş aldırcam inşş:49:
aman dıkkat et yaglı yeme patlıcan yeme ozellıkle kızarmış mercımek bulgur agrı yapıyor bırde yumurta hamıleleıkte sıddetlı agrılar erken dogumu tetıklıyormus dkkat et

günaydınn herkese hayırlı cumalar, Allah dualrımızı kabul etsin inş....ben sırt üstü yatıp kalkınca sol tarafımdan kalp ya da akciğerim mi bilemedim bir hırıltı sesi geliyor. bazı günler oluyor bazen olmuor. ne olabilir ki acaba??adet olunca olurdu daha önce. şimdi kansızlık çıkmadı ama yine oluyor anlamadım.
bende bılmedım sımdı bı doktora sor bakalım

Back
X