- Konu Sahibi papatya3459
- #16.141
maş. valla sana 40x40 oldu benimkide bakalım ne zaman biter bitince bide yelek öreyim atkı şapka öreyim diyorum bakalım
bende bende devam edicem örgülereee :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maş. valla sana 40x40 oldu benimkide bakalım ne zaman biter bitince bide yelek öreyim atkı şapka öreyim diyorum bakalım
yok kuzum azimle devam :) ama az kaldı diyebilirim 15 güne biter heralde yani inşallahseninki ne alemde ?
Merhaba kızlarr.... çalışkan insanın hali başka oluyor valla, siz battaniyeleri bitirdiniz bile, ben gene aylak bakkal gibi takılıyorum boş boşbirde örme şeyler bana hiç çekici gelmiyor neden acaba
![]()
ay valla örgüleride seviyorum örmeyide çok hoşuma gidiyor bütün gün işte çalışıyorum eve gidiyorum yemek ye bulaşıkları makinaya at hemen oturuyorum örmeye başlıyorum stresimi alıyor benimmm
Muhteşemsin valla ne diyeyim canımbende gaz a gelsem belki açılışı yaparım ama... ama işte nerdeeee :))))
küçük birşey örmeye başla bak nasıl gaza geliyorsun mesela karpuz dilimi patik![]()
selam canlarımm nabersiniz yeni üyeliğim bu eskisini kullanmıcam (berine) inşallah yasak değildir ve kapatmazlar
bence de bi başla bak nasıl gaza geliyorsun o kadar eğlenceli ki
kız netttin sen bakem banladılar seni ? neyse burada yazma yine sinirlenicen bunu da banlıcaklarr![]()
iyi misin kuzum ? bi terslik yok de mi ?
selam canlarımm nabersiniz yeni üyeliğim bu eskisini kullanmıcam (berine) inşallah yasak değildir ve kapatmazlar
Bugün aşı olucaktım gittim sağlık ocağına yine vurmadılar aşımı.Geçen hafalarda gününden önce aşı yapılan gebelerin bi kaç tanesi düşük yapmış22 haftayı doldurduktan sonra vuralım garanti olsun dedi hemşiire..Ya var ya içime kurt düşürdüler
![]()
o ne demekmiş beyaaaben 19. haftamda oldum şükür bişey olmadı bana
![]()
hanimlar hepinizin bebeciklerine maasallah.
bu karin catlamalari ne zaman basliyor tecrubesi, bilgisi olan varmi acep.benim karnim tatli tatli kasinmaya basladi da. bide kalcalarimda mor ve mavi damarlarim belirginlesti cok .kilcal damarlarim catladi galiba cok sinirim bozuldu. gecmezde onlar![]()
bana doktorum aşı falan vurun demedi yaff
SELAM ANNECİKLER VE KUZUCUKLARI....
Biz bugün detaylı ultrasonumuza girdik fakat haftaya cumartesi birdaha gitcez...
Bizim ufaklık benim miyomun altına sakladı yüzünü profil verip durdu bi dinletmedi beynini...
482 gr olmuş tosunum hahahaha....
Ayak numarasına baktı doktor amcası 4 cm miş...Dedim bu doğunca palet takcek !!!
Valla içerde sırt üstü hamak kurmuş yattı hiç istifini bozmadı azda hıçkırık yapmış .......
Bu arada tetenoz aşısını sordum Sağlık ocağı geçen aramıştı sorun yapılacakmı diye 2 doz demişti. Yok dedi doktorumuz. Yaptırma.
Hastane , ortam , aletler vs steril değilse yada teredütdeysek tercih edebilir dedi ...Sana bırakıyorum ama yaptırma dedi...
Yaklaşık 3-4 hafta sonrada Şeker yüklemesi yapalım kan testide dedi..Aç karnına gelcen dedüüü....![]()