- Konu Sahibi papatya3459
- #16.161
ben de öğleden sonra gidiyom aşıya valla. aile hekimin karar versin dedi doktorum. :) çünkü ben daha önceden olmuştum belki de gerek yok der:44:
Bencede doktor karar versin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de öğleden sonra gidiyom aşıya valla. aile hekimin karar versin dedi doktorum. :) çünkü ben daha önceden olmuştum belki de gerek yok der:44:
birsyy kıızz ben berine heheheheben de öğleden sonra gidiyom aşıya valla. aile hekimin karar versin dedi doktorum. :) çünkü ben daha önceden olmuştum belki de gerek yok der:44:
krem kullanmıyormusun sen 12. haftada başladım lierac kullanmaya bebe yağı falan kullan olmadı çatlarsın valla söylemedi deme
aman da amaaann maşallah oğluşaabakalım bizim ki ne alemde ama daha var 20. haftadan sonra giriliyor demi.. biz bayramda memlekete gidicez de kontrolümüzü bir hafta öne çektik 21 haftalık oluyorum o zaman
![]()
İVET...!!!...21.haftada tercih ediyorlar canım.Bende bir heves erken gittiydim yok dedü 10 gün sonra gel dediii...
Bende aynını yaptım walla sağlık ocağı 2 dir arıyo dedim doktoruma siz ne derseniz onu yapcem..oda yok dedüüü...![]()
hehehe noldu kız atıldın mı yoksam benden habersizbirsyy kıızz ben berine hehehehenaber dostum
![]()
lierac degilde vucut losyonu ve bebe yagi suruyorum vucuduma nemli kalsin diye. gerci vucut catlicaksa ne surersen sur engel olacagina inanmiyorum.ama benim bu kilcal damarlarimin catlamayla alakasi yok cnm yaa. icten geln bisey sanki. dolasim bozuklugum mu vr acep?
cigdemdemmm kaçak senidünki ezo gelin çorbası tam bir fiyaskoydu
sanki pilav bulgur mercimek karışmış pilav şeklinde yedikkbirde koskoca tencere dolusu oldu tarife göre tabiii
eşime koyarken sulandırarak koyuyorum çaktırmamak için ama çaktı adam bu ne böle resmen pilav yiyorum diooo
![]()
cigdemdemmm kaçak senidünki ezo gelin çorbası tam bir fiyaskoydu
sanki pilav bulgur mercimek karışmış pilav şeklinde yedikkbirde koskoca tencere dolusu oldu tarife göre tabiii
eşime koyarken sulandırarak koyuyorum çaktırmamak için ama çaktı adam bu ne böle resmen pilav yiyorum diooo
![]()
hehehe noldu kız atıldın mı yoksam benden habersizbebişin napıyo iyileştiniz mi? bak öyle bilgisayar başında oturma saatlerce yat dinlen tekrar geçmiş olsun kuzum korkuttu bizi oğluşun
canım doktoruna bi sorsana onu. benim de bayaa erken zamanlarında bacaklarımda kılcal varisleri oluştu örümcek ağı deniyo ya hani öyle. bende zaten dolaşım rahatsızlığı vardı. bi sor sen de doktoruna ihmal etme. bi de çok ayakta kalmamaya çalış en iyi çözüm o.
hehehe noldu kız atıldın mı yoksam benden habersizbebişin napıyo iyileştiniz mi? bak öyle bilgisayar başında oturma saatlerce yat dinlen tekrar geçmiş olsun kuzum korkuttu bizi oğluşun
canım doktoruna bi sorsana onu. benim de bayaa erken zamanlarında bacaklarımda kılcal varisleri oluştu örümcek ağı deniyo ya hani öyle. bende zaten dolaşım rahatsızlığı vardı. bi sor sen de doktoruna ihmal etme. bi de çok ayakta kalmamaya çalış en iyi çözüm o.
uuuhahahhahahaha tarifini ver bizde yapalımmmmmoğluşumdan teyzesine bir tekmeeeee
olur kız arada öyle bende geçen gün poğaça yapımm dedimm yaktımm
sonrada tepsiyi saklamıştım bulmuuş :18: hayatım çok güzel olmuş eline sağlık dedii hayatımda yediğim en iyi kızarmış poğaça dediii
ooh sefamm olsunn
![]()
kız sen yapsana hazır çorba da diyiver ben yaptım diye
knorrun ezogelini ççoooookkk güzel. benim kociş sevmez normalde hazır çorba ama bu doğal üretiliyomuş kurutulmuş sebzelerden yeni çıkanları çok beğendik valla hatta dün akşam yedik bu akşam kalanı bitircez limonlu limonlu ohhh![]()
hazırı yutturucam hemde benim adama
hemen anlar mutfakta kendisi bir ev hanımı kadar beceriklidir elde hamur açar börek yapar pişirir de
hazır çorba ben yemiorum katkılı die
![]()