2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
krem kullanmıyormusun sen 12. haftada başladım lierac kullanmaya bebe yağı falan kullan olmadı çatlarsın valla söylemedi deme

lierac degilde vucut losyonu ve bebe yagi suruyorum vucuduma nemli kalsin diye. gerci vucut catlicaksa ne surersen sur engel olacagina inanmiyorum.ama benim bu kilcal damarlarimin catlamayla alakasi yok cnm yaa. icten geln bisey sanki. dolasim bozuklugum mu vr acep?

aman da amaaann maşallah oğluşaa :1: bakalım bizim ki ne alemde ama daha var 20. haftadan sonra giriliyor demi.. biz bayramda memlekete gidicez de kontrolümüzü bir hafta öne çektik 21 haftalık oluyorum o zaman :ssz:

İVET...!!!...21.haftada tercih ediyorlar canım.Bende bir heves erken gittiydim yok dedü 10 gün sonra gel dediii...

ben de öğleden sonra gidiyom aşıya valla. aile hekimin karar versin dedi doktorum. :) çünkü ben daha önceden olmuştum belki de gerek yok der:44:

Bende aynını yaptım walla sağlık ocağı 2 dir arıyo dedim doktoruma siz ne derseniz onu yapcem..oda yok dedüüü...:34:

cigdemdemmm kaçak seni:9::9::9:dünki ezo gelin çorbası tam bir fiyaskoydu:53::53::9::9::9:
sanki pilav bulgur mercimek karışmış pilav şeklinde yedikk:9::9:birde koskoca tencere dolusu oldu tarife göre tabiii:19::19:eşime koyarken sulandırarak koyuyorum çaktırmamak için ama çaktı adam bu ne böle resmen pilav yiyorum diooo:53::53::60::60:

İVET...!!!...21.haftada tercih ediyorlar canım.Bende bir heves erken gittiydim yok dedü 10 gün sonra gel dediii...

Bende aynını yaptım walla sağlık ocağı 2 dir arıyo dedim doktoruma siz ne derseniz onu yapcem..oda yok dedüüü...:34:

benim doktorumda kesinlikle yaptır dedi yaptırdım bende:27:farklı farklı konuşuyorlar bu doktorlarda:19:

birsyy kıızz ben berine hehehehe :1: naber dostum:29:
hehehe noldu kız atıldın mı yoksam benden habersiz :P bebişin napıyo iyileştiniz mi? bak öyle bilgisayar başında oturma saatlerce yat dinlen tekrar geçmiş olsun kuzum korkuttu bizi oğluşun :(

lierac degilde vucut losyonu ve bebe yagi suruyorum vucuduma nemli kalsin diye. gerci vucut catlicaksa ne surersen sur engel olacagina inanmiyorum.ama benim bu kilcal damarlarimin catlamayla alakasi yok cnm yaa. icten geln bisey sanki. dolasim bozuklugum mu vr acep?

canım doktoruna bi sorsana onu. benim de bayaa erken zamanlarında bacaklarımda kılcal varisleri oluştu örümcek ağı deniyo ya hani öyle. bende zaten dolaşım rahatsızlığı vardı. bi sor sen de doktoruna ihmal etme. bi de çok ayakta kalmamaya çalış en iyi çözüm o.

cigdemdemmm kaçak seni:9::9::9:dünki ezo gelin çorbası tam bir fiyaskoydu:53::53::9::9::9:
sanki pilav bulgur mercimek karışmış pilav şeklinde yedikk:9::9:birde koskoca tencere dolusu oldu tarife göre tabiii:19::19:eşime koyarken sulandırarak koyuyorum çaktırmamak için ama çaktı adam bu ne böle resmen pilav yiyorum diooo:53::53::60::60:

uuuhahahhahahaha tarifini ver bizde yapalımmmmm :60: oğluşumdan teyzesine bir tekmeeeee :52: olur kız arada öyle bende geçen gün poğaça yapımm dedimm yaktımm :1: sonrada tepsiyi saklamıştım bulmuuş :18: hayatım çok güzel olmuş eline sağlık dedii hayatımda yediğim en iyi kızarmış poğaça dediii :39: ooh sefamm olsunn :21:

kız sen yapsana hazır çorba da diyiver ben yaptım diye:1:
knorrun ezogelini ççoooookkk güzel. benim kociş sevmez normalde hazır çorba ama bu doğal üretiliyomuş kurutulmuş sebzelerden yeni çıkanları çok beğendik valla hatta dün akşam yedik bu akşam kalanı bitircez limonlu limonlu ohhh:56:

hehehe noldu kız atıldın mı yoksam benden habersiz :P bebişin napıyo iyileştiniz mi? bak öyle bilgisayar başında oturma saatlerce yat dinlen tekrar geçmiş olsun kuzum korkuttu bizi oğluşun :(

canım doktoruna bi sorsana onu. benim de bayaa erken zamanlarında bacaklarımda kılcal varisleri oluştu örümcek ağı deniyo ya hani öyle. bende zaten dolaşım rahatsızlığı vardı. bi sor sen de doktoruna ihmal etme. bi de çok ayakta kalmamaya çalış en iyi çözüm o.

he bacım banladılardı beniii :1:

yarin kontrolum var cnm sorucam tabi bebisimi gorup herseyi unutmazsam. genellikle oyle oluyor cunku.benim hamile kalmadan oncede vardi ama bu kadar degildi. cok ayakta degilim aslinda. daha cok oturuyorum benimkiler oturmaktan mi oldu acaba. dur bakalim yarin ne dicek dr.

uuuhahahhahahaha tarifini ver bizde yapalımmmmm :60: oğluşumdan teyzesine bir tekmeeeee :52: olur kız arada öyle bende geçen gün poğaça yapımm dedimm yaktımm :1: sonrada tepsiyi saklamıştım bulmuuş :18: hayatım çok güzel olmuş eline sağlık dedii hayatımda yediğim en iyi kızarmış poğaça dediii :39: ooh sefamm olsunn :21:

hehe vereyimde ezo gelin çorbası patlaması yaşansın evlerde:9::9::9:uçan tekme haaaaa:9::9::9:

kız sen yapsana hazır çorba da diyiver ben yaptım diye:1:
knorrun ezogelini ççoooookkk güzel. benim kociş sevmez normalde hazır çorba ama bu doğal üretiliyomuş kurutulmuş sebzelerden yeni çıkanları çok beğendik valla hatta dün akşam yedik bu akşam kalanı bitircez limonlu limonlu ohhh:56:

:53::53::53::53:hazırı yutturucam hemde benim adama :60::60: hemen anlar mutfakta kendisi bir ev hanımı kadar beceriklidir elde hamur açar börek yapar pişirir de:9::9:hazır çorba ben yemiorum katkılı die:27::27:

knorun ki güzel oluyoo yaparken bende biraz daha baharat koyuyorum pul biber karabiber ve nane süper oluyoo limon sıkıp yiyoruuz ooohh mis gibi ben yaptım diye yutturuyodum ama sonra çöpte paketini gördüü :1:

Back
X