2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
öğlen oldu namaz kılıcam ben çıkıyorum:9:
sonrada eşimin annesinin teyzesi var yaşlı onu ziyarete gideceğiz dualarını alıp gelelim bu mubarek gunde inş.

şimdilik hoşçakalın kızlar:3::3::3:

aaa bak ezo gelin yapamam ama yayla çorbasını süper yaparım naneli nanelii bu akşam menüde yayla çorbası ve biber dolmasıı var gelin hepberaber yiyeliim :56:
teşekkur ederim afiyet olsun size:9:

bende onu dicektim benim yaptığım lapa çorba hazırlardan daha iyidir:9::9:

çıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:10::10::10::10::10::10::10::10:

$iphone bebi 063.webp
berrakcım afiyet olsun :9:

merhaba bayanlar hayırlı doğumlar dilerim biz doğurduk kurtulduk şimdi Rabbım hayırlısıyla size nasip etsin berine diye bir arkadas vardı hesap pasif sebebini biliyormusunuz ??

aranızda ezo gelin çorbası güzel olan varsa tarifini verirse sevinirim:9::9:

heheeh biz de senden medet umduk ama :1:

kız sen yapsana hazır çorba da diyiver ben yaptım diye:1:
knorrun ezogelini ççoooookkk güzel. benim kociş sevmez normalde hazır çorba ama bu doğal üretiliyomuş kurutulmuş sebzelerden yeni çıkanları çok beğendik valla hatta dün akşam yedik bu akşam kalanı bitircez limonlu limonlu ohhh:56:

yemeyin kız şu hazır çorbaları. en katkı içermeyenince bile dünyanın şeyi var yemeyin yemeyin bananeee :47:

selam canlarımm nabersiniz yeni üyeliğim bu eskisini kullanmıcam (berine) inşallah yasak değildir ve kapatmazlar
doguma kadar senı baska topıclerde gezmenı forumca yasaklıyoruz oralarda kavga etmekten erken dogurcan valla:)))

bu arada akşam maıl adresı verdım sana benım telefon ftralı ama bende sms cok pahalı 50krs sms lennnng:))) ben de 1000dakıka var cene calmayı sevıyorum da:) o yuzden cevap yazamadım pek kusura bakma

dun bahsettıgın lınkı okudum otur oturdugun yerde gezme sagda solda:)

doguma kadar senı baska topıclerde gezmenı forumca yasaklıyoruz oralarda kavga etmekten erken dogurcan valla:)))

bu arada akşam maıl adresı verdım sana benım telefon ftralı ama bende sms cok pahalı 50krs sms lennnng:))) ben de 1000dakıka var cene calmayı sevıyorum da:) o yuzden cevap yazamadım pek kusura bakma

dun bahsettıgın lınkı okudum otur oturdugun yerde gezme sagda solda:)

ama beniim suçum mu varmıydı yoktu karı damarıma bastı :)) napıyımm sonra bana baaaannnn :24: anladım anladımm cimrii senii :52:

ama beniim suçum mu varmıydı yoktu karı damarıma bastı :)) napıyımm sonra bana baaaannnn :24: anladım anladımm cimrii senii :52:
yok kız cımrılıktendegıl telefon faturasından kocısle papaz oluyoz bende bıkac kere telden ban yedım de:))))

senın ne ısın var kızım ole toıclerde boşver ne hallerı varsa gorsunler sonra gordun muhabbetın sevıyesını bosuna stres oldun

yok kız cımrılıktendegıl telefon faturasından kocısle papaz oluyoz bende bıkac kere telden ban yedım de:))))

senın ne ısın var kızım ole toıclerde boşver ne hallerı varsa gorsunler sonra gordun muhabbetın sevıyesını bosuna stres oldun

yaa biz üvey miyiz ? bize de söylesenize merak ettim ben şimdi bi de ben ban yiyim bakıyım :1:

Kısçeler....MİNİMOY da ...LANSINOH..ürünleri indirimde tavsiye olunur...
Elektrikli süt pompası 150.-TL normalde 229.-TL ... düşmüş ve Saklama Poşeti 25 adetlik 20.-TL...!!!!!!!!!!

MEDELA da iyi kızlar..!!!

Merhaba kızlar az önce doktordan geldim. Detaylıya girdim. Hatırlayan varmı bilmiyorum bebeğimin beyninde kist vardı. O kist küçülmeye başlamış. Kistle birlikte kalbinde delik olsa damarları eksik olsa tehlikeli dedi. Sadece kist varmış oda küçülmeye başlamış. Herşeyi normal sağlıklı dedi. Yüzde 99 kaybolacak o kist dedi. Şükürler olsun çok sevindim. Meltemızmir adete göre 21+0 doktora göre 22 hafta 2günlüğüm kızımin boyu 26cm kilosu 475gram bilgine canım

Merhaba kızlar az önce doktordan geldim. Detaylıya girdim. Hatırlayan varmı bilmiyorum bebeğimin beyninde kist vardı. O kist küçülmeye başlamış. Kistle birlikte kalbinde delik olsa damarları eksik olsa tehlikeli dedi. Sadece kist varmış oda küçülmeye başlamış. Herşeyi normal sağlıklı dedi. Yüzde 99 kaybolacak o kist dedi. Şükürler olsun çok sevindim. Meltemızmir adete göre 21+0 doktora göre 22 hafta 2günlüğüm kızımin boyu 26cm kilosu 475gram bilgine canım

MAŞALLAH...!..tekrar çok geçmiş olsun canım çok güzel bir haber...!:nazar::emir_bebek:

MAŞALLAH canım maşallah kızcezinee :nazar:

gözünaydın canım çok sevindim..

Back
X