2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar az önce doktordan geldim. Detaylıya girdim. Hatırlayan varmı bilmiyorum bebeğimin beyninde kist vardı. O kist küçülmeye başlamış. Kistle birlikte kalbinde delik olsa damarları eksik olsa tehlikeli dedi. Sadece kist varmış oda küçülmeye başlamış. Herşeyi normal sağlıklı dedi. Yüzde 99 kaybolacak o kist dedi. Şükürler olsun çok sevindim. Meltemızmir adete göre 21+0 doktora göre 22 hafta 2günlüğüm kızımin boyu 26cm kilosu 475gram bilgine canım
ekledim canım:nazar::nazar::nazar:

kızlar dün tetanoz aşımı yaptırmıştım gece boyu ateşlendim ter akıtttım ve titriyodum sizdede oldumu bugün oldu hala aynıyım kan ter içindeyim sizde yaşadınızmı?

kızlar dün tetanoz aşımı yaptırmıştım gece boyu ateşlendim ter akıtttım ve titriyodum sizdede oldumu bugün oldu hala aynıyım kan ter içindeyim sizde yaşadınızmı?

Bende dün yaptırdım asımı sadece kolum ağrıyor ateşlenme yapcagni duymuştum

Maalesef yapıyormuş..Çok ağrılı geçirende oluyormu.. biz bebişimle yırtttık..kikiki...Geçmiş olsun canlar..!:nazar:

ben de dün yaptırdım ama hiçbişey olmadı ağrı bile..herkeste farklı etki gösteriyor ama bunların olabilceğini hemşire söylemişti. çok ağrı olursa buz koy demişti.

Bende dün yaptırdım asımı sadece kolum ağrıyor ateşlenme yapcagni duymuştum

Maalesef yapıyormuş..Çok ağrılı geçirende oluyormuş.. biz bebişimle yırtttık..kikiki...Geçmiş olsun canlar..!:nazar:

son bişey dün 3 tüp kan aldılar benden tsh yani tiroid yüksek çıkmış kanım çok düşük tregliserid ve kolestrolde yüksek çıkmış yarın doktoruma sorucam tiroidin zararı varmıdır kızlar bebişe duyan bilen varsa cvp yazın

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Üstümden bi yük kalktı sanki on gündür içim içimi yiyordu. Çünkü sara ve epilepsi hastası olur demişti. Meltem senin oğluşunuda kilolu olur demişti en fazla kaç olurmuş bana 3buçuk kilo doğar dedi. Ilk kızım 21.haftada 402 gramdi. 3.400 doğmuştu. Buda 475 gram sanki daha kilolu olacak

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Üstümden bi yük kalktı sanki on gündür içim içimi yiyordu. Çünkü sara ve epilepsi hastası olur demişti. Meltem senin oğluşunuda kilolu olur demişti en fazla kaç olurmuş bana 3buçuk kilo doğar dedi. Ilk kızım 21.haftada 402 gramdi. 3.400 doğmuştu. Buda 475 gram sanki daha kilolu olacak
canım salıh haftalıkken 525 gr dı 4350 gr 53 cm dogdu
ruzgarda 20+5 te 430 gr 16, haftada 3750 dogar dedi bu ay thmın yapmadı

oyy geçmiş olsun canım yaaa dikkat et ben de çok ateş yapmadı ama yapabilirmiş

son bişey dün 3 tüp kan aldılar benden tsh yani tiroid yüksek çıkmış kanım çok düşük tregliserid ve kolestrolde yüksek çıkmış yarın doktoruma sorucam tiroidin zararı varmıdır kızlar bebişe duyan bilen varsa cvp yazın

ben ben benim troid yüksek hamileliğimin başından beri ilaç kullanıyorum hemen git dr una kan testini yenilesin ilaç verecek büyük ihitmalll amann üzüldüm bak şimdi :50:

Troid yüksek çıktıysa kontrallere altına alıyorlar doktorun yonlendircektir

oyy geçmiş olsun canım yaaa dikkat et ben de çok ateş yapmadı ama yapabilirmiş

ben ben benim troid yüksek hamileliğimin başından beri ilaç kullanıyorum hemen git dr una kan testini yenilesin ilaç verecek büyük ihitmalll amann üzüldüm bak şimdi :50:

off ben endişelenmeye başladım şimdi Esin ya bebiş açısından bişi olmasında kendimde herşeye razıyım gerçi eksik dua etmemek lazım ama çok üzgünüm şimdi Şubat anneleri hakikaten sıkıntılı oldu buay hepimizde bişi çıktı ağlamaklıyım resmen şuan

Troid yüksek çıktıysa kontrallere altına alıyorlar doktorun yonlendircektir
hayır anlamadığım 6.ayımıza giriyoruz ve benim doktorum bulunduğum yerin en iyisi ama benim kan sayımım ıvır zıvır hiç yapılmadı bugüne kdr burda okuyunca dün ben istedim sağlık ocağında :((

canm bu tetenaz aşısına cokta gerekli degil diyorlar
canım ztn yaptrdım artık ha bide düşüğe sebep oluyo diyolar tetanoz aşısı için duymuştum ama kulak ardı etmiştim bugün burdada muhabbeti olunca ondanda tırstım açıkçası Allahım korusun bebeklerimizi bizlere bağışlasın :((bizleride onlara.

off ben endişelenmeye başladım şimdi Esin ya bebiş açısından bişi olmasında kendimde herşeye razıyım gerçi eksik dua etmemek lazım ama çok üzgünüm şimdi Şubat anneleri hakikaten sıkıntılı oldu buay hepimizde bişi çıktı ağlamaklıyım resmen şuan

hayır anlamadığım 6.ayımıza giriyoruz ve benim doktorum bulunduğum yerin en iyisi ama benim kan sayımım ıvır zıvır hiç yapılmadı bugüne kdr burda okuyunca dün ben istedim sağlık ocağında :((

canım ztn yaptrdım artık ha bide düşüğe sebep oluyo diyolar tetanoz aşısı için duymuştum ama kulak ardı etmiştim bugün burdada muhabbeti olunca ondanda tırstım açıkçası Allahım korusun bebeklerimizi bizlere bağışlasın :((bizleride onlara.

aman Allah korusun kötü düşünme ateşi tetanoz yapıyo zaten ağrı ve halsizlik de yapıyor. ama tsh için bence doktora muhakkak git canım yine de gidene kadar da kendini yiyip bitirme

canım sağlık ocagında yapılan tsh tahlıllerı pek dogru cıkmıyor cevremdekı arkadalarda da aynı sorun oldu ertesı gun baska yerlerde yaptırdılar sonuclar farklı cıktı erkek kardesı trı-oıd hastası onu goturdugum doktor devlet hastanesı yada kendı gonderdıdgı lab. sonuclarından baska thlıllerı kabul etmıyor aklında olsun

aman Allah korusun kötü düşünme ateşi tetanoz yapıyo zaten ağrı ve halsizlik de yapıyor. ama tsh için bence doktora muhakkak git canım yine de gidene kadar da kendini yiyip bitirme

tamam kuzum yarına kadar dokuz doğurcam ama gidicem sizede yazarım sonra sonuçları

canım sağlık ocagında yapılan tsh tahlıllerı pek dogru cıkmıyor cevremdekı arkadalarda da aynı sorun oldu ertesı gun baska yerlerde yaptırdılar sonuclar farklı cıktı erkek kardesı trı-oıd hastası onu goturdugum doktor devlet hastanesı yada kendı gonderdıdgı lab. sonuclarından baska thlıllerı kabul etmıyor aklında olsun

Meltem canım illaki doktro ister diye düşünüyorum yeni tahliller ama benm hatırlıyorum daha öncede böyle bişey olmuştu tiroidlerinize baktırın fln diyede pek sallamamıştım o dönemlerde dua edin banada

berine nasılmış bugün merak ettim onuda

Back
X