2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ne kadarrrrr sayfa gecmısnız okadar ısım var oturdum sayfaları okuyrum azcık gunduz yavas gıdın okuldan gelnce zor oluyo takıp etmek....

bugun tetanoz ıgnesınn 2.vardı ama ıgne btms persembeye kaldı bebegn hareketlerıne bı aletle baktı ebe hareketlerı gayet ıyı dedı hızlı hızlı da bısıler anlattı her seferınde aynı seylerı dıo zaten neyse bozmadım dınledım:):):)

sabahda okuldayım esımden bır mesaj bugun ekımın 1ı badeyı kucagına almana bıraz daha yaklastın ekım ayın hayrlı olsn:):)):ne kadar sevndırık oldummm

heeyyy napıyosunuz güzel annelerrr:16::33:

ben nöbetçiydim totom çıktı çok yoruldum
babamızı bekliyoruz yemek yiyeceğiz

en son şeyi okudum bi tek bebeğin değil de eşinin aşağıda olması risk oluşturuyor kızlar
bebeğin aşağıda olması yapısal da oluyor biraz
benimki de bi vajinamda bi göbeğime doğru tekmeliyor ara ara..

geçmişe bakarım akşam şimcik salatamı yapayım
öptüm siziiii

Doktor bana biraz aşağıda taşıcaksın sanırım bebeği dedi ama eşi de aşağıda.. Benim herşeyim aşağıda çıkışa yakın :))

sok sok sokk gecrdmmmm once aha dedım bızımkıde olurmu acaba ama detaylıya gırmısın detaylıda bızımkı yıne kızdı oglusun hayrlı olsn :):)

anaaaaaa kız sen deglmydın dun gece kocana sayan sımdı cnsel hayatım bttı dıe dert yanıo az degılsın ha:):):):)

ya o nası oluyo alla alla ılk kez dyyrum ye bari canın cektyse...

kııızz pireye kızıp yorgan mı yakıcam temel ihtiyacım o benim :1: bu çoklu yanıt vermeyi nasıl becerıyonus benı de aydınlat çabık :35:

ne kadarrrrr sayfa gecmısnız okadar ısım var oturdum sayfaları okuyrum azcık gunduz yavas gıdın okuldan gelnce zor oluyo takıp etmek....

bugun tetanoz ıgnesınn 2.vardı ama ıgne btms persembeye kaldı bebegn hareketlerıne bı aletle baktı ebe hareketlerı gayet ıyı dedı hızlı hızlı da bısıler anlattı her seferınde aynı seylerı dıo zaten neyse bozmadım dınledım:):):)

sabahda okuldayım esımden bır mesaj bugun ekımın 1ı badeyı kucagına almana bıraz daha yaklastın ekım ayın hayrlı olsn:):)):ne kadar sevndırık oldummm

anaaaa ne kadan güzel kııızz... senin bebiş kız demiii oğluşuma kız arıom da dünür olsak mı ne :123:

ne paniği canım noldu ki.. bi kaç gündür çok sakin benimki de uuff 4 ay geçseydii bi sorunsuz:18:

4lü test sonucu biraz riskli çıktı, 3 farklı doktora detaylıya gittik, en son Atıl Yüksel e telefonda ağladım kendimi kabul ettirdim sonunda o da içimi rahatlattı :) 2li 4lü testi sorunlu çıkan varsa hiç stres yapmasın gittiğim bütün profesörler önemli olan detaylı ultrason dedi, orda bişi görünmezse sorun yok..

Senin ki 2 hafta fln daha küçük sanırım benden, yukarı çıkmaya başladıysa çıkar sen takma kafana, 23. haftaya kadar vakti var diye biliyorum

kııızz pireye kızıp yorgan mı yakıcam temel ihtiyacım o benim :1: bu çoklu yanıt vermeyi nasıl becerıyonus benı de aydınlat çabık :35:

şöyle kiii: okurken cevap yazacaklarını alıntı yapın yanında bi artı var ya ona tıklıyosun bi tik işareti çıkıyo cevap yazacaklarının hepsine o tiki koy en son konuya cevap ver e gel hepsi çıkıyo :16:

4lü test sonucu biraz riskli çıktı, 3 farklı doktora detaylıya gittik, en son Atıl Yüksel e telefonda ağladım kendimi kabul ettirdim sonunda o da içimi rahatlattı :) 2li 4lü testi sorunlu çıkan varsa hiç stres yapmasın gittiğim bütün profesörler önemli olan detaylı ultrason dedi, orda bişi görünmezse sorun yok..

Senin ki 2 hafta fln daha küçük sanırım benden, yukarı çıkmaya başladıysa çıkar sen takma kafana, 23. haftaya kadar vakti var diye biliyorum

bilmiyorum ki canım valla yaa kafayı yıcem artık o derece yanii

keşke tiksinsem nerde o günleeeer..canım çok istiyo :14: belki başlarda midem bulanır da tiksinirim tamamen dedim ama azıcık bile midem bulanmadı :14:

bende tiksinmedim kendim bıraktım ama bende çok zor tutuyorum kendimi eşim içerken falan bende 1 tane içim dıyorum ama vermiyo napımm kaderime razı gelıyorumm

Doktor bana biraz aşağıda taşıcaksın sanırım bebeği dedi ama eşi de aşağıda.. Benim herşeyim aşağıda çıkışa yakın :))

kızımd a aşağıdaydı benim 39da sezaryanla alındı hanımın gelmeye niyeti yoktu
38de doğuran birsürü arkadaşım oldu halbuki hiç takma
eşi de yukarda olursa hele ki hepten rahatla

detaylın iyiyse en önemli şey ogerçekten
atıl hoca kaç paraya bakıyo? 4lü kaç çıkmıştı senin canım sorup duruyorum daha önce sordum mu bilmem ama

keşke tiksinsem nerde o günleeeer..canım çok istiyo :14: belki başlarda midem bulanır da tiksinirim tamamen dedim ama azıcık bile midem bulanmadı :14:

ben günde 1 tane içerdim şükür içenin yanında bile duramıyorum
öyle tiksindim ki
daha emzirirken içmemek daha önemli direk süte geçiyor
sütümüz bol olursa 2 yıl daha sigara falan unutun siz:52::52:

geçen gün süper özet geçen bi arkadaş vardı yok mu bugün geçmişi okuyamıcam yaa
var mı sıkıntılı bi durum önemli bir olay, dedikodu falan:27:

bende tiksinmedim kendim bıraktım ama bende çok zor tutuyorum kendimi eşim içerken falan bende 1 tane içim dıyorum ama vermiyo napımm kaderime razı gelıyorumm

ben bazen bi fırt çekiyorum dayanamayıp :17::17::17: resmen aşeriyorum yaa...doktoruma söyledim daha en başta..o da dedi ki aslında hiç içmemenin vereceği strestense 2-3 tane en az nikotinli olanlardan içebilirsin ama tutuyom kendimi :17: bi arkadaşa da hiç duramıyo strese giriyo bebeğe de yansıtıyo diye 7 tane sigara hakkı karşı komşumuza da öyle vermiş çüşşşş dedim...gerçi çocukları maşallah taş gibi ama bana da zarar

öyle tiksindim ki

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan içmiyomm içmiceeeem zaten erken doğum riskim var.. içme çağla unut sigara diye bişey yok üretimi durdu :45:

vak ben 18+6 hesaplamısım :2:

amaaan ne farkeder canım ha 5 ha 6 boşver kafana göre takıl :9:

öyle tiksindim ki

işte ben de ona güvendim ha tiksindim ha tiksincem diye beklerdim durdum ama en ufak bi mide bulantısı yaşamadım tamam çok iyi çok hoş geçti ilk 3 ayım ama sırf sigara için isterdim midemin bulanmasını...emzirirken hamileyken geçtiğinden daha az geçiyo canım..gerçi zaten içmem ama

Back
X