2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aslında olabilir yaa bi istanbul ekibi yapabiliriz ortada bi yerde zaten bi yayla vardı bi küçükçekmece benim şirinevler yakın sayılırız...sadece pendik vardı o kimdi yaa kafam karıştı :44: bi tek pendik biraz uzak...

biraz mıııı naptın bacım pendik dünyanın öbür ucu nerdeyse :9: hele o trafik hiç çekilmez :9: mawusbebek tam bogaz köprüsünn ortasında bulusalım :9:

ne komik olur yaa 4 hamile işyerinin kapısına dayanmışız :9:

onun derdi başka :9:

kız benden önce öyle ciddi bi ilişkisi olmamış ki hatta ilişkisi bile olmamış sadece 2 tanecik o da biri 15 gün biri 2 ay :9: teyzemin deyimiyle gözü açılmadan kapakladım :9::9:

Valla en güselini sen yapmışsın gözü senle açılmış.Benim eşimin eski kız arkadaşı daha düne kadar çiçek gönderiyodu ofisine ospa ya delimidir nedir..

kuzum sen pek uzak kalmışsın yaa atla metrobüse gel dicem ama hamile hamile yol fazla gelmesin sonra...

biraz mıııı naptın bacım pendik dünyanın öbür ucu nerdeyse :9: hele o trafik hiç çekilmez :9: mawusbebek tam bogaz köprüsünn ortasında bulusalım :9:

kız sen de varya güya doktor dinlen dedi ama gözün gezmede maşallah :9: olabilir cidden yaa

pendik de çok uzak bacım yaa :9: ay dört şişik kadın taksimde :9: sinema filmlerine konu olcak cinsteniz haa[/Q

nasılsınız kıslar:)

iyiyiz canım baskın yapıcaz da onu kararlastırıyoz.. atı alan üsküdarı geçti biz halaa karar vermedik :9: sen yenisin galibaa :9: boy yaş kilo çabık deee bize özgeçmişini de anlat :9:

Valla en güselini sen yapmışsın gözü senle açılmış.Benim eşimin eski kız arkadaşı daha düne kadar çiçek gönderiyodu ofisine ospa ya delimidir nedir..

oha aşkımdan ölsem gebersem taaa ne zamanki şu anda da evli olan eski sevgilime çiçek miçek yollamam...ay iyi ki eşim asker yaa işe bi yolluyorum kafam rahat bütün iş arkadaşları erkek askerler erkek hehehe :9:

anaaaammm densize bak sen ! yolalım mı bacım kızı :9: bi baskın da ona yapalım

oha aşkımdan ölsem gebersem taaa ne zamanki şu anda da evli olan eski sevgilime çiçek miçek yollamam...ay iyi ki eşim asker yaa işe bi yolluyorum kafam rahat bütün iş arkadaşları erkek askerler erkek hehehe :9:

gııız benim ki de polis o da hep erkeklerle çalışıyo ama taksimde ! :9:

Oooh kafa rahat..benim eşimin kendi işi bissürü hatunla muhattap hergün kıskan kıskan bende bıktım kıskanmaya..sadece diorum ki bişiini hissedersem asla affetmem o kadarrr:20:

gııız benim ki de polis o da hep erkeklerle çalışıyo ama taksimde ! :9:

aaa taksim işi olmamış ama :9: kız bizim işyeri birliğin içinde yerinden kıpırdasa duyuyorum :9:

Oooh kafa rahat..benim eşimin kendi işi bissürü hatunla muhattap hergün kıskan kıskan bende bıktım kıskanmaya..sadece diorum ki bişiini hissedersem asla affetmem o kadarrr:20:

ben de affetmem eşim de bunu çok iyi bilir...zaten dışarıyı seven bi insan da değil bensiz maç izlemeye gitmeye bile ikna edemiyorum ne işim var bekarların yanında diyo...ben geleli 2 hafta oldu daha lojman dışına çıkmamış mesela :9:

hemen anlatmazsam çatlarım
kocama mesaj attım napıyon aşkım dedim
çalışıyorum hayatım dedi
ben de onu biliyorum bılmedıgım bısey soyle dedım
verdiği cevaba bakın
5 VAKİT NAMAZ yazmış bide sırıtmış
haaa çok komık dedim
:47:

Geçmişten geliyorum kafam bi dünya oldu ne gevezesiniz:) sizi yakalamak zor ben akşamdan akşama zor yetişirim.
Öncelikle doğum günü olanların doğum gününü kutlarım. renkli ultrasyondan güzel sonuçlar alan arkadaşlara tebrikler. Bende 13 ekimde gireceğim merakla bekliyorum.

Back
X