- Konu Sahibi papatya3459
- #17.481
ben biraz çıkıyorum bahçeye inicem otur otur ayaklarım şişiyor![]()
ben çalışıyorum öyle bi şansım yok tatlım. Sürekli oturuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben biraz çıkıyorum bahçeye inicem otur otur ayaklarım şişiyor![]()
merhaba kızlar
ben 6 kilo aldım.inşallah alışım hızlanmaz, çatlak da olmadı henüz, ben de her gece mustela sürüyorum göbeğime ve belime
ben de önce bebeyağı almıştım, aloveralı . sonra alovera bebeğe zararlı die duydum doğru mu değil mi emin değilim. onu bıraktım mustelaya başladım. dediğin gibi ırsi, ama belki bir nebze azaltır kullanalım yine de.mustela kullanıp da çatlayan insanlar da duydum.önemli olan orayı nemli tutmakya ben bebe yağı sürüyorum. Dr ırsidir demişti. Acaba ben de mi mustela alsam kesin çatlamazmı ki?
ben de önce bebeyağı almıştım, aloveralı . sonra alovera bebeğe zararlı die duydum doğru mu değil mi emin değilim. onu bıraktım mustelaya başladım. dediğin gibi ırsi, ama belki bir nebze azaltır kullanalım yine de.mustela kullanıp da çatlayan insanlar da duydum.önemli olan orayı nemli tutmak
kızlar çok kilo aldınızmı ya da çatlaklarınız oldumu.
ben çalışıyorum öyle bi şansım yok tatlım. Sürekli oturuyorum.
ya ben bebe yağı sürüyorum. Dr ırsidir demişti. Acaba ben de mi mustela alsam kesin çatlamazmı ki?
yenisin sanırım aramızda hoşgeldin canım
bende sezeryan istiyorum yalnız değilsingenel istiyorum ben çünki epidural yaptırırsam bu sefer gözlerim açık olacak heyecandan kalbim yerinden fırlar
o heyecanı hiç kaldıramam
en iyisi uyuyup uyanmak olduda bitti maaşallah
benim 2 kardeşimde sezeryan oldu onların olduğu hastanede doğumu yapmayı düşünüorum üstelik doktordan çok memnunuz eli o kadar hafif ki ateş gibi kadın
kardeşlerim uyandıklarında hiç bir problem yaşamadılar bebeği yanına getirdiklerinde bebişler şap die kaptı memeyi maaşalh sütleride yerindeydi
birde buyuk olan kardeşim o kadar iş yapmasına rağmen ağır kaldırmasına rağmen maaşallh ameliyat yerinde ne ağrı ne sızı oldu
soğuklarda felan bazılarının ağrırmış hiç öyle bişey olmadı yani...şimdilik benim fikrm bu
evt canım bende çok korkuyorum kesilikle çok heyacanlanırım diye tam bayılmak iyi diyorum ya benim öyle soğuklarda ağır alınca falan ağrım olmuyo çok şükür hani sezaryan sonra yarım insan diyorlarya ben ona pek inanmıyorum insan kendini öyle hissederse öyle olursun ama işte narkozu atamadım ben bünye meselesi galiba buda sütüm gelmedi 4 gün bebeğim sarılık başladı mamaya başladık bu sürede baya sıkıntı yaşadım inş bunda yaşamam birde ilkinte tecrübesizlik vardı bunda daha tecrübeli olurum diye düşünüyorum
yenisin sanırım aramızda hoşgeldin canım
bende sezeryan istiyorum yalnız değilsingenel istiyorum ben çünki epidural yaptırırsam bu sefer gözlerim açık olacak heyecandan kalbim yerinden fırlar
o heyecanı hiç kaldıramam
en iyisi uyuyup uyanmak olduda bitti maaşallah
benim 2 kardeşimde sezeryan oldu onların olduğu hastanede doğumu yapmayı düşünüorum üstelik doktordan çok memnunuz eli o kadar hafif ki ateş gibi kadın
kardeşlerim uyandıklarında hiç bir problem yaşamadılar bebeği yanına getirdiklerinde bebişler şap die kaptı memeyi maaşalh sütleride yerindeydi
birde buyuk olan kardeşim o kadar iş yapmasına rağmen ağır kaldırmasına rağmen maaşallh ameliyat yerinde ne ağrı ne sızı oldu
soğuklarda felan bazılarının ağrırmış hiç öyle bişey olmadı yani...şimdilik benim fikrm bu
evt canım bende çok korkuyorum kesilikle çok heyacanlanırım diye tam bayılmak iyi diyorum ya benim öyle soğuklarda ağır alınca falan ağrım olmuyo çok şükür hani sezaryan sonra yarım insan diyorlarya ben ona pek inanmıyorum insan kendini öyle hissederse öyle olursun ama işte narkozu atamadım ben bünye meselesi galiba buda sütüm gelmedi 4 gün bebeğim sarılık başladı mamaya başladık bu sürede baya sıkıntı yaşadım inş bunda yaşamam birde ilkinte tecrübesizlik vardı bunda daha tecrübeli olurum diye düşünüyorum
o zaman her ameliyat olan yarım insamı yani. Saçmalık bu. O şımarık ve nazlı kadınların uydurması bence. benim bütün kardeşlerim sezeryan oldu eskisinden farkları yok. Abartılmasın lütfen...
aynen öyle, kıskanç kaynanalar var belli etmeselerde. Hoş benimki daha beni iki kez gördü ya neyse:d 10 yıllık evliyim
ne şanslısın sen :)![]()
Concord Neo Bebek Arabası - e-bebek.com
Graco Symbio Travel Bebek Arabası Pop Art (Logico S HP Pop Art Ana Kucağı ile) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Bende bu arabaları beğendim bu graco olan çift taraflı kullanılıo ama arka tekerlekler sabit olduğu için bebişi kendine doğru çevirince manevra yapamıosun çok beğenmiştim ama vazgeçtim![]()
Bu arabalar çok güzel biz eşimle SPOKE de takıldık her şekle giriyo meret...!!!
Onu alınca mama sandalyesine blem gerek yok valla hahaha...
Ama fiyatı valla el yakıcı....
Graco italyan marka ve imalat olduğundan ben ürünlerini bu sıra sıkça arştırır oldum.
Özellikle Anakucağı ve salıncak bir arada olanlarına
kızlar bunada bir bakın chicconun ebebekte indirimli 879tl
Eki Görüntüle 523154
Tatlım bu çoook para beee ben wollex marka beğendim buna çok benziyor. O da sanırım amerikan malı. Bak resmini eklim 650 tl
Concord Neo Bebek Arabası - e-bebek.com
Graco Symbio Travel Bebek Arabası Pop Art (Logico S HP Pop Art Ana Kucağı ile) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Bende bu arabaları beğendim bu graco olan çift taraflı kullanılıo ama arka tekerlekler sabit olduğu için bebişi kendine doğru çevirince manevra yapamıosun çok beğenmiştim ama vazgeçtim![]()
Cuma günü bende kızçe mi görmeye gideceğimtabiii cinsiyet değişmezse
ne güzel cicişler topiğimizde dolmuş ..şimdi bende resimler çekip yüklüyorum birde benim aldıklarımı görün bakemmm :)))