aynen ben de öyleyim yaa. sadece yüzüm değil ayak parmaklarım bile bi değişti güzelleşti bi olgunlaştım kadın oldum fıstık gibi yaw :)
berine bak eğer "dur bi kızlara şaka yapiyim" diyip, sonrasında toparlayamayıp kakaya dönüştürdüysen s..arım ağzına bacım!

umarım yalandır da ben zevkle yaparım o işi

yeter ki gerçek olmasın ne diyim..

hoş, bu durum tanıdık geldi. görümcemin eşi de eski eşini ikinci çocuğuna hamileyken bırakıp görümcemle evlenmiş bebeğin kırkı çıkınca mı ne bilemiyom ama yapan var yani. o zmn 7 yıllık evlilermiş. biliyosunuz ki görümcem de 7 yıllık evliydi ve boşanıyor. ... yuva yıkanın yuvası olmaz demişler doğru demişler bi yerlerde. başka da bişey demek istemiyorum. görümceme sen niye o zaman karısını çocuklarını bırakmasına izin verdin, sen istemeyip ayrılsaydın demiştim de bi keresinde, doğru diyosun ama o ikna etti beni demişti.
ben inanmıyorum öyle aşka unutamamaya... yalan olur zaten o iş merak etme.
biz nası unuttuk eski sevgililerimizi, onlar bizi nasıl unuttu??? köpek gibi sevsen de geçmiş geçmiştir! bu zamana kadar siz evlendiğiniz halde ilişkileri bitmeyip seni uyuttularsa da Allahh her ikisini de bildiği gibi yapsın.
yalnız benim de cnm sıkıldı çok GÖKÇEEEEEE biz de aldatma rüyaları görüyoduk kız:26: okul açıldı diye benim kocam da geç gelmeye başladı. tezi var bi de çünkü bi yandan. hiç sorun etmiyorum yeter ki bitirsin ve kurtulsun ama rüyalar çok canımı sıkıyodu. Allah'tan bikaç gecedir görmüyrm. Rabbim hepimizi kötü insanlardan sakınsın, evlatlarımızı analı babalı büyütsün inşallah!