2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın annişkolar bebişkolar nasılsınız anammm perşembe geldimi bana bi ağırlık geliyor hafta sonu gelsede bir güzel yatsam uyusam diyorum her hafta birşey çıkıyor çıkmasada sabah 7 dedimmi gözler açıkkkkk sanki ne varsa yat uyu ya şöyle 11 lere kadar zaten bebiş olunca istesende uyuyamayacaksın ama yok olmaz kalk sen sinir oluyorum kendime bazen

Aynıyım ben de şimdi C.tesi günü bak gör 7 de ayaktayım. Zaten evde olunca daha çok yoruluyorum. Göööya önceki ctesi hacer hanım geldi temizledi evimi. Evi bi görün koltukların üstü ütülenceklerle dolu:D

Günaydın tatlım. Yaaa amniyosentezden kim korkmuş anlayamadım:( sen de bi baksana ona cevap yazim..

onu bulmak zor da %1 lik de olsa düşük riski olduğu için insanlar pek istemeyebiliyor. hasta da olsa ben çocuğumdan vazgeçmem sonuçta. genelde yaptırmayanlar bu mantıkta. yoksa basit bi işlem...

günaydın annişkolar bebişkolar nasılsınız anammm perşembe geldimi bana bi ağırlık geliyor hafta sonu gelsede bir güzel yatsam uyusam diyorum her hafta birşey çıkıyor çıkmasada sabah 7 dedimmi gözler açıkkkkk sanki ne varsa yat uyu ya şöyle 11 lere kadar zaten bebiş olunca istesende uyuyamayacaksın ama yok olmaz kalk sen sinir oluyorum kendime bazen

ben de eşime kıyamıyorum. doğru dürüst yemiyo sabah ben kalkmayınca. ben de yalnız kahvaltı etmeyi sevmiyorum. o yüzden kalkıyorum onunla beraber. ama her gece yarın 10 a kadar uyucam diyorum yani:)) her sabah 7. 30 da ayakta:) ama gün bereketli oluyo böyle.. zaten öğleciyim geç kalksam hiç kendime vakit ayıramıyorum...

ben de eşime kıyamıyorum. doğru dürüst yemiyo sabah ben kalkmayınca. ben de yalnız kahvaltı etmeyi sevmiyorum. o yüzden kalkıyorum onunla beraber. ama her gece yarın 10 a kadar uyucam diyorum yani:)) her sabah 7. 30 da ayakta:) ama gün bereketli oluyo böyle.. zaten öğleciyim geç kalksam hiç kendime vakit ayıramıyorum...

en güzelini yapıyorsun ne güzel işte beraber kahvaltı yapıyorsunuz mis mis :1:

onu bulmak zor da %1 lik de olsa düşük riski olduğu için insanlar pek istemeyebiliyor. hasta da olsa ben çocuğumdan vazgeçmem sonuçta. genelde yaptırmayanlar bu mantıkta. yoksa basit bi işlem...
düşük ihtimali 200 de 1 bu arada. Bir de aslında basit bir iğneden ibarek değil. Yani insanları yanıltmasınlar ama dayanılmicak bir acı da değil. İşlem tamamı 15 dakika sürdü. 24 saat dinlendim yaptırdığım gece karnım biraz acıdı uyuyamadım. Korkulucak bir şey yok. Aslında gerekiyorsa yaptırsınlar korkmasınlar.

yahuu kızlar ben dün klasik müzik dinleyeyim dedim bebeğin zekasını geliştitir diyolar ya... ama kafam şişti yaa ben kulaklarımı tıkasam o dinlese olmaz mı:9:

eee bana baksana toiği ben kaptıp ben acıyorum:))

günaydın kızlar çok yorgunum ne buraya takılabiliyorum nede dinlenebiliyorum kafamın darmadağın oldğu bi haftadayım ki önümüzdeki 1 ay boyuınca böyle geçecek sanırım off :((( vaktiniz varken dinlenin evdeki arkadaşlarım yatın uyuyun :50:

berineden haber varmı geldimi dün hiç topiğe? durumu nasıl toparlamışmı biraz kendini dün hiç bakamadım

günaydın kızlar çok yorgunum ne buraya takılabiliyorum nede dinlenebiliyorum kafamın darmadağın oldğu bi haftadayım ki önümüzdeki 1 ay boyuınca böyle geçecek sanırım off :((( vaktiniz varken dinlenin evdeki arkadaşlarım yatın uyuyun :50:

berineden haber varmı geldimi dün hiç topiğe? durumu nasıl toparlamışmı biraz kendini dün hiç bakamadım

kimseden ses yok bende işlerime devam edeyim sessizlik hakim :((

maşallah bacım sana:) her işe yetişiyon walla

maş... bacım valla sana birde salihle ilgilen allah yardımcın olsun inş.
yok valla normalde tembelımdır ama bana bı halley oluyorrrr:))
bebişlerinizin hareket durumları nasıl :1:
benımkı sabah ve akşamları kıpır kıpır gın ıcınde daha az hareket edıyor 1 2 tık tık o kadar ama akşam her oksurdugumde kıpırdandı cok guldum:))

Back
X