- Konu Sahibi papatya3459
- #17.701
Hoşbulduk canım ...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balıkesirdeyim yaş 27 ikinci bebişim canım bir tane 2.5 yaşında oğluşum var deniz alp isminde hukuk bürosunda çalışıyorum sen nerelisin
merhaba arkadaslar bende 20.haftama girdim ve halen hic bise hiss etmiyorum cinsiyetinide halen ögrenmedim yarin dr gitedecem kontrolum var ins cinsiyetii ögrenerim bende. cinsiyetini bilmemem benim icin sorun degil ama hareket etmemesi beni cok korkutuyor bende gecen sene 10. haftaliken bebegimi kayibetim ve oyüzden yine bise olacak diye cok korkuyorum allahim insallah hersey yollundadir bebegim iyidir ins
33 yaşıımdayım. istanbul ilk bebeğim,
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. Hayırlısı ile bende Şubat ayında doğum yapacağım. Güzel paylaşımlarda bulunmak ve rahat gebelikler geçirmek dileğiyle :)
merhaba arkadaslar bende 20.haftama girdim ve halen hic bise hiss etmiyorum cinsiyetinide halen ögrenmedim yarin dr gitedecem kontrolum var ins cinsiyetii ögrenerim bende. cinsiyetini bilmemem benim icin sorun degil ama hareket etmemesi beni cok korkutuyor bende gecen sene 10. haftaliken bebegimi kayibetim ve oyüzden yine bise olacak diye cok korkuyorum allahim insallah hersey yollundadir bebegim iyidir ins
oooooo yeni gebeşimiz gelmişşşş. kızmı erkekmi adını ne koycanMerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. Hayırlısı ile bende Şubat ayında doğum yapacağım. Güzel paylaşımlarda bulunmak ve rahat gebelikler geçirmek dileğiyle :)
bacım ütülede şimdi yarın bari giysin kız aaaaaaaaaaaaaaaa
benim kız utangaç galiba teyzesi 17.haftaya kadar göstermedi cinsiyetini son konturuölümde de kız dedi :)
canım bende seğirme gibi hissediyorum ki dün dr umla bu konuyu konuştuk 23-24.haftaya kadar seğirme gibi hissedersin dedi. kilolu hamile kalmak hareketlerin geç hissedilmesinde önemli bir faktör canım birde dr umun ve hemşirenin söylediklerine göre bebeğin eşinin önde (göbek kısmında) olması gibi durumlarda da hareketler geç hissedilebiliyormuş
selam kızlar nabersiniz ?
selam kızlar nabersiniz ?
kuzuuuu benim battaniye bitmek üzereson sıranın son yarısında yeşil ipim bitti akşam alıcam
sen ne alemdesin ????
maş anam maş. valla benimki 55 cm oldu henüzzz azimle bitireceğim bende kuzuanammmm nasıl ipin bitti beya şans işte altına kumaşını aldınmı kuzu sarı renk al bari ikinci çocuk kız olursa oda kullansın
![]()
Kızlaaaarr annaannesi kızıma örcek nasıl:)Eki Görüntüle 524153
aynısını örebiliyosa maşallah bize de örsün![]()
arkadaşlar bu arada
kağan,kafkas,oğuz,metehan
bu isimer nasıl sizce? ben kağana sıcak bakıyorum biraz
ecrin=Allah'ın hediyesi,
zümra=1. Güzel, iyi ahlaklı. 2. Cesur, yiğit, yürekli. 3. Zeki, bilgili kadın
efsa=cennet ırmaklarından birinin adı
Benim de 17. haftada kız dedi doktor. Hatta 18. haftada bi kanamam oldu tekrar doktora gittim hala kızdı ama 20. haftada detaylı ultrasonda erkek oldu :) Aldığım bütün elbiseleri pembeleri değiştirdim, 20. haftaya kadar çok bişi almamak lazım galiba :)