2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ooo haftasonu haftasonu bu ne kalabalık maşallah:9::9::9:
defne ben de mustela düşünüyorum fiyat çok farkediyor mu acep?
çok dayanıyor ama yaa ha diyince bitmiyor o alınanlar zaten

ıyıyım cnm ama, uzerımde bı agırlık yenı kalktım gozumu acamıorum stres mafettı valla ne acıkıorum ne bısey. uyku komasına gırcem yakında.. hamıle kaldıgımdan berı ılk kez bebegımı ruyamda gordum aman Allah ım o nasıl bır koku nasıl bır sıcaklıktı ıns. kucagımıza aldıgımız gunlerı gorebılırız habıre yumuyorum gozumu aynı ruyayı tekrar gormek ıcın, cokk etkılendım.. sen nasılsınn?

ne ilginç..ben çok bunaldığımda ve sıkıldığımda kaçışı uykuda ararım..bana çok iyi gelir...inşallah sana da iyi gelmiştir...rüyan da hayrolsun canım..ben de iyiyim..haftasonu ya istirahat buyuruyorum....

ooo haftasonu haftasonu bu ne kalabalık maşallah:9::9::9:
defne ben de mustela düşünüyorum fiyat çok farkediyor mu acep?
çok dayanıyor ama yaa ha diyince bitmiyor o alınanlar zaten

canım bizim bir arkadaş alsancakta prof a götürüyor bebişini.. o mustela tavsiye etmiş.. bende ondan alcam yani.. aslında çok bildiğimden değil..herhalde iyi markalarla çok fark etmez.. Allah aşkına çatlak olmasın diye lierac kullanıyorum ben.. hemen de bitiyor meret.. 3. kutuya geçtim.. kendime bu kadar dikkat ediyom.. bebişime de dikkat ederim herhalde...hem zaten yazık onlara... nasıl kıyılır o yumuşacık tene...:16::16::16:

ne ilginç..ben çok bunaldığımda ve sıkıldığımda kaçışı uykuda ararım..bana çok iyi gelir...inşallah sana da iyi gelmiştir...rüyan da hayrolsun canım..ben de iyiyim..haftasonu ya istirahat buyuruyorum....

ne bıleyım gelmıstır heralde, amın cnm, dınlen tabı bebısınle keyıf yapın... bızımkı basladı vurmaya o da uyandı anlasılan:16:

kuzum nasılsın iyisin maşallah geçmişi okumadım cancastr biraz bahsetti ama noldu ya ?

Selam kizlaaarrrr...:3:Biz bebisimle yoga dersinden ciktik simdi de seminere gircez bekliyoz. Cok guzel bilgiler veriyolar cikinca sizle de paylasicam:emir_bebek:

23 hafta yaşındayım kocaman oldum ama annem hala şikayet ediyor ne zaman büyüyecekmişim, bacakları şişiyormuş şimdi de , o da yatıyor, benim için daha iyi oluyor yine müzik dinliyoruz hatta kitap bile okuyoruz, anneciğim anne karnında çocuğun eğitilebileceğine inandığından sürekli okuyor, bir çok şey öğrendim. Bazen müzik onu çok etkiliyor ve ağlıyor, ben de kızıyorum ters dönüyorum, doktor da hemen ona bunu söylüyor, çok üzüldüğünü görünce yine dönüyorum, neden üzülüyor ki, hep aynı şekilde duramam tabi ki canım sıkılıyor. Doktor ona benimle konuşmasını onu duyabilmem için orta kulağımın gelişimini tamamlamaya başladığını söyledi, ben bunu zaten biliyordum, o kadar çok gürültü var ki burada kendimi bile duyamıyorum, bağırdım ama beni hiç dinlemiyor, sonra neden tekmeliyormuşum. Tekmelerim işte….

24 hafta yaşımdayım artık çok hareket edince terliyorum ve hasta olduğum içinde öksürüyorum, bir de şu tatlı parmak yok mu hep onun yüzünden hıçkırıyorum. Ben hıçkırınca anneciğim de tekme attığımı zannediyor. 33 cm boyu 570 gr. ağırlığı olan biri buraya nasıl sığar, ne kadar daha var öteki dünyaya gitmeme öfffff bir an önce anneciğimi ve babacığımı görsem, dün gece anneciğim uyurken babacığım beni okşadı benimle konuştu, hatta anneciğimin huysuzluklarını anlatıp beni uyardı. İkisini de çok seviyorum. Bir de şu doktoru çok merak ediyorum, düzenli olarak onu görmeye gidiyoruz. Şimdi de anneciğimin şeker tarama testi olması gerekiyormuş

kızlar bebek.com da ceninin güncesi var ..her c.tesi okuyorum...(benim hafta dönüşüm c.tesi ondan)..çok keyifli...yerim ben onun hafta olan yaşını...

kuzum nasılsın iyisin maşallah geçmişi okumadım cancastr biraz bahsetti ama noldu ya ?

cok sukur canım, bebısım ıcın ıyı olmaya gayret edıyorum.enson doktora gıttım ben 3hafta bacaklar gerıden gelıyo dedı ama bastan berı 1hafta 2hafta hep bunları duyuyodum ama sordugumda normal yakalar bı sure sonra dıolardı ya da boyu kısa olur falan bende kısa oldugum ıcın ondanmıdır dıoduk neyse, ayın 10 una ozel bı hastaneye randevu almıstık ayrıntılı ıcın ogrendım kı uzman bakmıomus esıme dedım benım ıcımde bısuphe var yarın benı arstırma hastanesıne gotur gıttık. kafa boyu 21+5 ıken bacaklar ve kolllar 16 ıle 17 hafta cıktı anormal bı goruntuymus tum ıskelet sıstemı kemıklerı egrıymıs bu egrılıkten gogus kafesı gelısememıs(cıgerler kucuk kalmıs) bacakları ıce donuk cıktı ellerdede bıraz varmıs. yasamla ortusmayen bı goruntuymus alınması gerekıomus kabul edemezdım caglam ya, 2 sa baktılar her ayrıntısına o heran bana tekme attı ben nasıl kıyarım yavruma... o benım her halıyle kabulum. yalnızca cıgerler gelısmedıgı ıcın karında da kaybedebılırız dedı ya da dogumda ( ayrıca suyumun artmasını beklıolar onumuzdekı haftalarda bu vakada ole olurmus 6.ayda suyun 9aylık bı bebegın kadar olabılır ve dogum baslayabılır dedıler) hanı bana surası da saglam demedıler ıcım acıdı kıyamadım ona:19:

cok sukur canım, bebısım ıcın ıyı olmaya gayret edıyorum.enson doktora gıttım ben 3hafta bacaklar gerıden gelıyo dedı ama bastan berı 1hafta 2hafta hep bunları duyuyodum ama sordugumda normal yakalar bı sure sonra dıolardı ya da boyu kısa olur falan bende kısa oldugum ıcın ondanmıdır dıoduk neyse, ayın 10 una ozel bı hastaneye randevu almıstık ayrıntılı ıcın ogrendım kı uzman bakmıomus esıme dedım benım ıcımde bısuphe var yarın benı arstırma hastanesıne gotur gıttık. kafa boyu 21+5 ıken bacaklar ve kolllar 16 ıle 17 hafta cıktı anormal bı goruntuymus tum ıskelet sıstemı kemıklerı egrıymıs bu egrılıkten gogus kafesı gelısememıs(cıgerler kucuk kalmıs) bacakları ıce donuk cıktı ellerdede bıraz varmıs. yasamla ortusmayen bı goruntuymus alınması gerekıomus kabul edemezdım caglam ya, 2 sa baktılar her ayrıntısına o heran bana tekme attı ben nasıl kıyarım yavruma... o benım her halıyle kabulum. yalnızca cıgerler gelısmedıgı ıcın karında da kaybedebılırız dedı ya da dogumda ( ayrıca suyumun artmasını beklıolar onumuzdekı haftalarda bu vakada ole olurmus 6.ayda suyun 9aylık bı bebegın kadar olabılır ve dogum baslayabılır dedıler) hanı bana surası da saglam demedıler ıcım acıdı kıyamadım ona:19:

kıyamam ben size ya cook üzüldüm allahım inşallah seninde bebeğininde yüzünü güldürüp doktorları şaşırtırsınız siizn için dua edecm allh yardımcınız olsunnn :19:

herkese mrb benim beşinçi gebeliğim ama bir yaşayanım var 3.5 kızım var allah nasip ederse buda erkek inşşşşşşşş kucağıma sağ salim alırım demek istediğim şu teçrübeliyim ama bebeğimi çok az hissediyorum ulrasona çok girmişm allaha şükür şimdilik bir sorun yok ama ne bilim kafama takılıyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

canım bizim bir arkadaş alsancakta prof a götürüyor bebişini.. o mustela tavsiye etmiş.. bende ondan alcam yani.. aslında çok bildiğimden değil..herhalde iyi markalarla çok fark etmez.. Allah aşkına çatlak olmasın diye lierac kullanıyorum ben.. hemen de bitiyor meret.. 3. kutuya geçtim.. kendime bu kadar dikkat ediyom.. bebişime de dikkat ederim herhalde...hem zaten yazık onlara... nasıl kıyılır o yumuşacık tene...:16::16::16:

ya ben kızımda mustela kullandım çatlak kremi..çok memnun kaldım. kızıma da güneş kremi falan mustela kullandım hep ama ilk kremi şampuanı falan sebamed almıştık o zamanlar...lierac bi kere gördüm eczanede daha mı az acaba o? fiyat farkı ondan geliyor olabilir çünkü mustela hemen bitmiyor ya da ben az sürüyorum bilemedim...birsüre sabun kullandıktan sonra ananemin yaptığı zeytinyağlı sabunlarla yıkarım vücudunu zaten...ilk zamanlar asit falan bilmem kullananam ama sonra ananemin kendi yağlarımızdan yaptığı sabun yanında yemişim mustelasını:52:

canım dualarımızdasın hep bunu biliyorsun

Selam kizlaaarrrr...:3:Biz bebisimle yoga dersinden ciktik simdi de seminere gircez bekliyoz. Cok guzel bilgiler veriyolar cikinca sizle de paylasicam:emir_bebek:

bende hep özenmiştim böyle bir yerlere eşimle gitmeye.. ama ona ayıracak ne zamanımız nede paramız var.. benim bebişim gelmeden 10.000tl yi yedi sağolsun...(tüp bebiş ya ondan...)

ben hep açım...

bende öyleyim.. ama bu öğle yemeği yerineydi...eee atıştırmalıklar olsa da öğün atlammak lazım öyle değil mi?:9:

canım... ben bu konuda yorumsuz kalmaya çok çalıştım...ama yapmadan duramayacağım.. öncelikle içtenliğime ve samimiyetime inan.. gerçi başına gelmeyen bilemez.. konuşmak kolay bilirim...
öncelikle ben bebişime tüp bebek tedavisi sayesinde kavuştum... (Sonsuz kere şükür RABBİM E)TAM BEŞ SENE BEKLEDİM DİLE KOLAY.. BEŞ SENE HER ADETİMDE HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADIM YALVARDIM RABBİM E....Sorun eşimdeydi.. ve eşimi üzmemek için kafmı gömdüm yastığa hıçkırdım.. duşa girdim hıçkırdım.. yani başkasına dile kolay ama çeken bilir diye boşa söylemiyorum..şükür ki Rabbim sesimi duydu ve ilk denemede verdi bebişimi... gönderdi emanetini....(ŞÜKÜR RABBİM E ŞÜKÜR...)ama ondan önce hep eşime destek oldum.. onun gördüğü tedavilerde...neyse yani bir evladın bir bebeğin hasretini en çok bilenlerden biriyim....
ama canım gelelim senin durumuna.. canım ne olur.. en güvenilir dr. lara git..geçen sene engelli öğrencilerle beraberdim.. ve inan aileye çok ama çok zor...hayatları hiç kolay değildi....canım bebişine kıy demiyorum.. ama eğer kesin konuşurlarsa bir kez daha düşün lütfen..dediğim gibi başa gelmeyen bilemez.. konuşması kolay... canım hamilelerin duası kabul olurmuşya.. bu gece sana ve bebeğine dua edeceğim canım.. insallah gelişimi bir anda gününe uyumlu hale gelir... dualarım seninle olacak canım... Rabbim kabul eylesin insallah canım...

ya ben kızımda mustela kullandım çatlak kremi..çok memnun kaldım. kızıma da güneş kremi falan mustela kullandım hep ama ilk kremi şampuanı falan sebamed almıştık o zamanlar...lierac bi kere gördüm eczanede daha mı az acaba o? fiyat farkı ondan geliyor olabilir çünkü mustela hemen bitmiyor ya da ben az sürüyorum bilemedim...birsüre sabun kullandıktan sonra ananemin yaptığı zeytinyağlı sabunlarla yıkarım vücudunu zaten...ilk zamanlar asit falan bilmem kullananam ama sonra ananemin kendi yağlarımızdan yaptığı sabun yanında yemişim mustelasını:52:

canım lierac 100ml. ve 50 tl.ben çok kullanıyorum sanırım....sürmediğim yerim kalmıyor ki... bir çeyrak mustela(arkadaşım vermişti..)iki kutu lierac bitirdim...:17: bakalım daha kaç tane bitecek....

canım lierac 100ml. ve 50 tl.ben çok kullanıyorum sanırım....sürmediğim yerim kalmıyor ki... bir çeyrak mustela(arkadaşım vermişti..)iki kutu lierac bitirdim...:17: bakalım daha kaç tane bitecek....

Back
X