2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam kızlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle iyi hafta sonları diliyorum ya kızlar sabahtan beri miğdem bulanıyor anlamadım ya açkende tokkende bulanıyor ne güzel 1 buçuk aydırki rahattım ya neden olabilir acaba ne yapsam geçerki

Defnelma
Canim gittigim hastanenin verdigi ucretsiz etkinlikler bunlar. Sansima evime de cok yakin. Yoksa biz de para ayiramazdik.

Seda_ecrin
Tatlim gecmis olsun tekrar. Umarim bebegin yasamak icin uygun gelisime gelir ya da Allah sizi karar vermek zorunda birakmaz. Herseyi rabbim bilir, hayirlisi neyse onu versin size insallah.

selam kızlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle iyi hafta sonları diliyorum ya kızlar sabahtan beri miğdem bulanıyor anlamadım ya açkende tokkende bulanıyor ne güzel 1 buçuk aydırki rahattım ya neden olabilir acaba ne yapsam geçerki

DUn benim de aynisi oldu. Dedim birinciyi dogurmadan ikinciye mi hamile kaldim acaba :9:

Defnelma
Canim gittigim hastanenin verdigi ucretsiz etkinlikler bunlar. Sansima evime de cok yakin. Yoksa biz de para ayiramazdik.

Seda_ecrin
Tatlim gecmis olsun tekrar. Umarim bebegin yasamak icin uygun gelisime gelir ya da Allah sizi karar vermek zorunda birakmaz. Herseyi rabbim bilir, hayirlisi neyse onu versin size insallah.

ama çok şanslısııınnnnn......

kızlar canım patatesli börek istiyor hiç halimde yok ama yapmaya çalışıcam bakalım ya güzel değişik tarifiniz varsa yazar mısınız

yogaya para ayırmak ayrı dert evde bir cücü daha varken zaman ayırmak ayrı dert
ilk bebişi olanlar kendinize bol bol vakit ayırın sonra imkansız oluyor ona göre:))

Selam kızlar biz geldik doktordan,
Allaha şükür herşey yolunda görünüyor..bebişimin boyu 28 cm, ağırlığı 560 gr.eleviti 2 günde 1 e indir dedi, bir de demir ilacı yazdı. şeker yüklemesini de ayın 30 unda yaptır dedi.çok içim rahatladı çok. 5 haftadır görmüyodum miniğimi..

dün bir mağaza keşfettim. herşey % 50 indirimliydi. hastane çıkışları falan 35 civarlarındaydı. bugün saldırıcam o mağazaya...

berine hoşgeldin, hakkında en hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım zamanında ve sineye çekmenin ne kadar zor olduğunu da çok iyi bilirim.insallah sen de , ben gibi zaman içinde tekrar mutluluğuna kavuşursun...

sedacığım bütün dualarım seninle canım.gücüne hayranım,Allahım gönlüne göre versin herşeyi.

bu arada doktor çok kilo almışsın diye kızdı bana bööö:43:

Selam kızlar biz geldik doktordan,
Allaha şükür herşey yolunda görünüyor..bebişimin boyu 28 cm, ağırlığı 560 gr.eleviti 2 günde 1 e indir dedi, bir de demir ilacı yazdı. şeker yüklemesini de ayın 30 unda yaptır dedi.çok içim rahatladı çok. 5 haftadır görmüyodum miniğimi..

dün bir mağaza keşfettim. herşey % 50 indirimliydi. hastane çıkışları falan 35 civarlarındaydı. bugün saldırıcam o mağazaya...

berine hoşgeldin, hakkında en hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım zamanında ve sineye çekmenin ne kadar zor olduğunu da çok iyi bilirim.insallah sen de , ben gibi zaman içinde tekrar mutluluğuna kavuşursun...

sedacığım bütün dualarım seninle canım.gücüne hayranım,Allahım gönlüne göre versin herşeyi.

bu arada doktor çok kilo almışsın diye kızdı bana bööö:43:

:nazar::nazar::nazar: 41 kere maşallah hep böyle devam etsin sağlıkla gelsin bebişin
kilonu da takma yaaa bebekler doğduktan sonra yine bir araya gelip vercez o kiloları inşallah

:nazar::nazar::nazar: 41 kere maşallah hep böyle devam etsin sağlıkla gelsin bebişin
kilonu da takma yaaa bebekler doğduktan sonra yine bir araya gelip vercez o kiloları inşallah

ömrüm boyunca 50 li kiloları bile çok az görmüş olan ben 60 oldum yahu. valla bunalıma giricem, çok hızlı kilo alıorum. tüm gün evde olduğumdan boğazım 2 dakka durmuo. inşallah veririz hihihi.cümlemizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah. öptüm canım

oohh desica gözünaydın canım maşallah kuzuna
düşük kilolu olanların kilo alma hakkı daha çok oluyo misal 65le hamile kalanla 45le hamile kalan aynı kiloyu almamalı zaten
zayıf kaldıysan hiiiç takma verirsin
yeter ki çok yiyip gebelik şekerini arttırma

şeker yüklemen olduğunda kaç haftalık olacaksın
ben tam 24. haftama gün aldım ama erken mi bilemedim

Desica Maaşallah bebişe epey olmuş:nazar:
bende bugün doktora gittim yürüdüğümde kasık ağrım oluyor diye bu haftalarda normalmiş çok rahatladı içim bebiş 320 gr olmuş vitamin yada kan hapı henüz kullanmıyorum istersen elevit kullan dedi ama isteğime bıraktıüından kullanmıycam :)çünkü bende çok kilo aldım ilk 3 ay multivitamin kullandım çok iştahımı açmıştı şeker yüklemesinden endişe duyuyorum annem şeker hastası genetik olması yüksek bu nedenle beslenmeme dikkat etmek zorundayım
bebeğime bir kaç parça alışveriş yaptım yıkadım ütüledim şimdiden daha çoook alacak şey var ama bir ay sonra almayı planlıyorum
herkese hayırlı sağlıklı gebelikler

çocuğun odasınıda aysen bebeden aldık

hayırlı olsun resim eklersensüper olur du
ben büyüyen yataklardan almayı düşünüyorum 4. 5 yaşındaki kızıma oda alacağım çok bebe işi deilde genç odası istiyorum maskoya bakmıştım çok pahalı oda işi canımı sıkıyor epey

kızlar ben oğlumun yatağını ıkea dan aldım büyüyen beşiklerden.. nevresim takımını yastıgını yorganını hatta odasının kapı süsüne kadar herşeyi tamam bizim bi eksiğimiz yok gibi kıyafetlerinin de birçoğu tamam ama ben biraz daha alıcam.. kıyafetlerinin çoğunu C&A dan aldım biraz aşırıya kaçmışım da :26: eve gelince anladım

canım benim hoşbulduk zor günler geçiriyorum malum.. eşimi keşke bu kadar çok sevmeseydim diyorum kendi kendime.. evden gitmişti.. görümcem geldi o gelince mecbur eşimide kabul etmek zorunda kaldım.. çünkü eşim ne kadar da hatalı olsa ailesine karşı onu mahcup etmek istemiyorum.. belki çok gurur kırıcı ama boşanmamaya karar verdim çocuğum için.. eşimle konuştuk uzun uzun neden dedim böyle birşey yaptın bize neyin eksikti onda ne buldun?? boşluktaydım dedi sürekli kavga ediyorduk dedi bide sanırım hamileliğinden midir çok kırıcı oluyorsun dedi bi anlık bişeydi şeytana uydum dedi.. artık görüşmüyorum dedi.. inandım mı hayır ama inanmak istedim çok seviyorum kızlar aşırı derece de yaa :( aklımdan kızı aramak geldi kocamla hala görüşüyo musun diye ama vazgeçtim ona karşı bari kendimi küçük düşürmeyim diye inanmak istedim eşime son kez çocuğum için defalarca af diledi.. ablasına bu durumu hiç yansıtmadım onun yanında mutluluk naraşarı atıyorum ne kadar kızgın olsam da.. bilmiyorum çok karasızım napmalıyım sizce?? sedaya da çok üzüldüm ya Rabbim inşallah güç kuvvet versin canımm yaa :(( ne kadar kötü bir zamanlardan geçiyoruz sınavlarımız çok agır Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. siteye giremesem de aklım hep sizde

Ahh be berinecim ne diceğimi bilemiorum sana affetmek illaki çok zor olucak ama sen kararını vermişsin zaten bizde anca sana saygı duyarız tatlım..Nasılsın görüşmeyeli?bebişin nasıl?

Ahh be berinecim ne diceğimi bilemiorum sana affetmek illaki çok zor olucak ama sen kararını vermişsin zaten bizde anca sana saygı duyarız tatlım..Nasılsın görüşmeyeli?bebişin nasıl?

daha karar vermedim kuzum kararsızım en zoruda bu zaten kararsızlık :( bebişim iyi maşallah 20 haftalık olduk tekmeleri artık daha güçlü ama sanırım günün belli saatlerinde uyuyor o zamanlar tık yok içerden :) karnım kocaman olduu bariz hamileyiim artık :1: senin ki nasıl ? tatlım

daha karar vermedim kuzum kararsızım en zoruda bu zaten kararsızlık :( bebişim iyi maşallah 20 haftalık olduk tekmeleri artık daha güçlü ama sanırım günün belli saatlerinde uyuyor o zamanlar tık yok içerden :) karnım kocaman olduu bariz hamileyiim artık :1: senin ki nasıl ? tatlım

Kıss ösledim seni..aklımda sende kaldı zaten öle çektin gittin..Ben sana o zamanda dedim sen nasıl mutlu olucaksan öyle yap hayatını öyle yaşa..babasız bebek büyütmek eminim çok zordur rabbim kimseye göstermesin.Ben senin kararına her zaman saygı duyarım insan yaşamadan ahkam kesebilir ama içinde olmak bambaşka.Bebişin herşeyden önemli şu an ve mutlu olmaya bak :34:
Kıs benimde karnım kocaman oldu artık bi tekmelio dışardan gördüm bugün ilk defa akşamda babamısın eline 4 tekme attık.
görümcen gittimi bu arada?

Back
X