2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kıss ösledim seni..aklımda sende kaldı zaten öle çektin gittin..Ben sana o zamanda dedim sen nasıl mutlu olucaksan öyle yap hayatını öyle yaşa..babasız bebek büyütmek eminim çok zordur rabbim kimseye göstermesin.Ben senin kararına her zaman saygı duyarım insan yaşamadan ahkam kesebilir ama içinde olmak bambaşka.Bebişin herşeyden önemli şu an ve mutlu olmaya bak :34:
Kıs benimde karnım kocaman oldu artık bi tekmelio dışardan gördüm bugün ilk defa akşamda babamısın eline 4 tekme attık.
görümcen gittimi bu arada?

yok kuzum gitmedi burda onlar eşimle alışverişe çıktı oğluna da ben bakıyorum şuan ayyy öldürüyo bu çocuk benii çok yaramaz ama kınamıyorum 3,5 yaşında daha..

yok kuzum gitmedi burda onlar eşimle alışverişe çıktı oğluna da ben bakıyorum şuan ayyy öldürüyo bu çocuk benii çok yaramaz ama kınamıyorum 3,5 yaşında daha..

Amaan kıs kınama zaten başına gelir valla :9: haftaya görüşebilicekmiyiz?müsait olucakmısın?

Amaan kıs kınama zaten başına gelir valla :9: haftaya görüşebilicekmiyiz?müsait olucakmısın?

aklımda o bebeğim de sorunlar yaşadım ya malum o kadar sıkıntının içinde bile sizi düşündüm.. :1: ya eşim çok üstüme düşmeye başladı kıçımdan ayrılmıcak nerdeyse :9: onunla da konuşayım da

aklımda o bebeğim de sorunlar yaşadım ya malum o kadar sıkıntının içinde bile sizi düşündüm.. :1: ya eşim çok üstüme düşmeye başladı kıçımdan ayrılmıcak nerdeyse :9: onunla da konuşayım da

Valla öyle merak ettim ki seni hatta o akşam panik bile oldum telefon numaran olsa inan arıcaktım..Bırak üzerine düşsün çünkü vicdan azabı çekiyo tatlım bırak biraz vicdanıyla başbaşa kalsın hatasını ve senin kıymetini anlasın güzelim

Valla öyle merak ettim ki seni hatta o akşam panik bile oldum telefon numaran olsa inan arıcaktım..Bırak üzerine düşsün çünkü vicdan azabı çekiyo tatlım bırak biraz vicdanıyla başbaşa kalsın hatasını ve senin kıymetini anlasın güzelim

ah canım benim ya benim de aklım hep burdaydı inan ki.. merak edip sormuşunuz sağolun canım beniiiiim.. ay ben bu topıcı pek seviiiimm kız :9: bende yüz vermiyorum dün gece yatıyodu bende pijamamı giyip yattım gel güzel karım canım karım diyo bak bak bak bende arkamı döndüm :19:

ah canım benim ya benim de aklım hep burdaydı inan ki.. merak edip sormuşunuz sağolun canım beniiiiim.. ay ben bu topıcı pek seviiiimm kız :9: bende yüz vermiyorum dün gece yatıyodu bende pijamamı giyip yattım gel güzel karım canım karım diyo bak bak bak bende arkamı döndüm :19:

Canımmm beniimmm bizim akıl sende senin akıl bizde :16: kocana sırnaşma laan deseydin :9: önce kendini affettir.biraz tavır mavır yap akıllansın:34:

Canımmm beniimmm bizim akıl sende senin akıl bizde :16: kocana sırnaşma laan deseydin :9: önce kendini affettir.biraz tavır mavır yap akıllansın:34:

hoooopp dedik uleeen dedim ağır ol :41: zaten ablam gitsin yatağımı ayırıcam :9: :52:

hoooopp dedik uleeen dedim ağır ol :41: zaten ablam gitsin yatağımı ayırıcam :9: :52:

:9::9: yook kıss yatağı ayırma da ..hooopp leen yüz verdik die astar isteme de ağır olsun zaten herşey yavaş yavaş düzelicek bebek bi doğsun yüzünü görsün eminim bu yaptıklarına çoook pişman olucak asıl o zaman senin totodan ayrılmicak:9::9:gerçekten bak :9::9:

Kıss berinee dün aşımı oldum bugün kolum tutmuo falla ya gece zaten üzerine yatamadım ağrısından bugünde öle kıpırdatmaya mecalim yok:50:

oohh desica gözünaydın canım maşallah kuzuna
düşük kilolu olanların kilo alma hakkı daha çok oluyo misal 65le hamile kalanla 45le hamile kalan aynı kiloyu almamalı zaten
zayıf kaldıysan hiiiç takma verirsin
yeter ki çok yiyip gebelik şekerini arttırma

şeker yüklemen olduğunda kaç haftalık olacaksın
ben tam 24. haftama gün aldım ama erken mi bilemedim
teşekkürler ezelim.inşallah dediğin gibidir,inşallah veririm o kilocukları. şeker yüklemem tam bayram haftasına denk geldiği için dr 1 hafta daha ileriye attı mecbur.26+2 falan oluyorum.senin de erken sayılmaz. dr yaptır dediyse yaptır bence

merhaba kızlar sayfanızı yenı gördum paylasımlarınızı çok begendım .yalnız bazı seylerı ypamadım
hamılelık takvımı konusunda yardımcı olurmusunuz benım tahmını dogum tarıhım 06.12.2012
şımdıden tesekkur ederım

merhaba kızlar sayfanızı yenı gördum paylasımlarınızı çok begendım .yalnız bazı seylerı ypamadım
hamılelık takvımı konusunda yardımcı olurmusunuz benım tahmını dogum tarıhım 06.12.2012
şımdıden tesekkur ederım

Aramıza hoşgeldin canım..Üst kısımda kullanıcı kontrol paneli var oaraya gir ve sol köşede profil düzenle var ordan bebeğinin tahmini doğum tarihi yaz ve en alt kısımda kaydet butonuna tıkla

tey teeyy ben daha aşı olmadım burzuuu :ssz:

Back
X