- Konu Sahibi papatya3459
- #18.181
Bu akşam kimse konuşamak istemio sanırsam sanki galiba:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kız yemek yedim geldim:))
bu sistemde hep ilgi istiyo canım biraz ilgilenmesek hemen bizi atıveriyo![]()
yaaaa benımkıde dalga gecıyo şişko yada koca gobek dıyeeeeeafiyet olsuunnn..ya ben sürekli acıkıyorum açım demeye utanır oldum eşim dalga geçio açım dedikçe![]()
magnezyum içiorum bendeee![]()
yaaaa benımkıde dalga gecıyo şişko yada koca gobek dıyeeeee
hoşgeldin
magnezyumu ne için içiyosun?
yaaaa benımkıde dalga gecıyo şişko yada koca gobek dıyeeeee
off yaa noolcak bölee açım işte..koca göbek olucaz zaten yakın zamanda. kilo çok almamam lazım benim her seferinde meyve ye diyo bana meyve de açken daha çok acıktırıo sanki.
hoşbuldum canım..
elevit çok fena kabız yaptı benidoktoruma söylediğimde magnezyum iç dedi
eczacıda verirken şişliklere kramplarada iyi gelir dedi
![]()
özelliklede elma hemen acıktırırbeyaz ekmek mi yiyorsun??
benimde özellikle sağ elimde uyuşma oluyo dr um yurtdışında olunca onu arayamadım ebe arkadaşım var onu arayıp sordum magnezyum iyi gelir dedi de onun için sordum canım
Yok be güzelim ne beyaz ekmeği..beyaz ekmek ağzıma sürmeyeli en az 3 yıl oldubana yasak..ama evet elma acaaip acıktırıo zaten aç aç yiorum yedikten sonra karnım gurulduyo.Ben bu ara üzüme fena takıldım sabah uyanır uyanmaz bi salkım üzüm yedim çok canımistiyo ya..aşmı eriyorum ne
![]()
selam kızlar,umarım herkes iyidir.bir şey soracağım ya dr um bana demir ilacı verdi içemedim ilacı değiştirdi çiğneme tableti verdi ona başladım gene aynı şikayetlerim başladı midemde hazımsızlık oluyor bulantı oluyor ağzımın tadı zaten berbat iyice rezil oldu.Herkes kullanıyor mu nette araştrdım her gebenin içmesi gerekir diyor ne bileyim içmiyordum tekrar başladım.
beyaz ekmek hemen hazım olduğu için çabuk acıkma oluyor o yüzden tam bugday ekmeği bağırsaklarda uzun süre kalıyor acıkmada geç oluyor o yuzden sordum
bu arada bende dün gece ruyamda lokum yiyordum eşime söledim alacak
![]()