2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben içmiyorum doktorum vermedi:27:

ya benim de ne tahlil yaptı ne de bişey öncekine görede kan değerlerim çok iyiydi ya içemiyorum dedim değişeyim dedi.Valla 2 hafta sonra randevum biraz dişimi sıkıp içeyimde gittiğimde soracam içmek istemiyorum bir zararı olurmu diye.Aman içme zaten gıcık bi ilaçmışşşş ıııyyy

Tam buğday ve ya çavdar yiyorum.ama bazen kokuları rahatsız ediyo.Bende içli köfte sayıklıorum şimdi :9: yarın alsak olurmu diyo garibim:32:

bende ilk aylarda yiyemedim kokusundan:9::9:bende içli köfte kendi kendime sayıklıyorum aylardır:27::27:hazırı nerden alınırki:27::27:

ya benim de ne tahlil yaptı ne de bişey öncekine görede kan değerlerim çok iyiydi ya içemiyorum dedim değişeyim dedi.Valla 2 hafta sonra randevum biraz dişimi sıkıp içeyimde gittiğimde soracam içmek istemiyorum bir zararı olurmu diye.Aman içme zaten gıcık bi ilaçmışşşş ıııyyy

gidince sor bari :26::26::26:

bende ilk aylarda yiyemedim kokusundan:9::9:bende içli köfte kendi kendime sayıklıyorum aylardır:27::27:hazırı nerden alınırki:27::27:

Ya ben yedim ama artık öle tiksindinmki kokusundan şimdi sabahları kızartarak yiyorum daha iyi oluyo..Ziya şark sofrası diye bi restorant var oranınki çok güzel eşimde bana dioki aşereni gördümde mekan aşereni görmedim:9:

Ya ben yedim ama artık öle tiksindinmki kokusundan şimdi sabahları kızartarak yiyorum daha iyi oluyo..Ziya şark sofrası diye bi restorant var oranınki çok güzel eşimde bana dioki aşereni gördümde mekan aşereni görmedim:9:

kızartarak evet iyi fikir:9::9:ziya şark sofrası floryada ki mii:53::53::53::9::9::9::9:

kızartarak evet iyi fikir:9::9:ziya şark sofrası floryada ki mii:53::53::53::9::9::9::9:

Anammm kızlar o ziya şark ın zeytin yağlı sarması da muhteşem oluyooooo :1::53:

$4010040731909.webpKızlarrr şu tatlı mont a bakınnn amma çohh pahalıı Minnie Mouse Peacoat - Holiday | Fleece & Outerwear | Disney Store disney in orjinal alışveriş sitesinden daha çok şirin elbiseler var...:8:

ayy çok tatlı ben tam bi minnie hastasıyım kızımın ilk nevresimini bile minnie li aldıımm..tulumlar falan aldım disney den ama asçık paaalı:44:

evet benimde hoşuma gitti çok :(( bebiş olsun, biraz büyüsünde belki bir iki bişey alırım :)))
yok yok sizsiz boğazımızdan geçmez ki:9::9:

maaşallah sana:27::27::27:

ben yuruyuş yaparken önünden geçiorum ki:9::9::9:

Yapma yaaa bende sefaköy de oturuyordum cennet ' e yakın hep giderdik romado dondurmacısına falan,,evlenince tekirdağ a geldim arada gidebiliriyorum ancak oralara...:16:

Back
X