2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet benimde hoşuma gitti çok :(( bebiş olsun, biraz büyüsünde belki bir iki bişey alırım :)))

Yapma yaaa bende sefaköy de oturuyordum cennet ' e yakın hep giderdik romado dondurmacısına falan,,evlenince tekirdağ a geldim arada gidebiliriyorum ancak oralara...:16:

yaptım bilemm:9::9:benimde arkadaşlarım var sefaköyde cennette:9::9:

evet benimde hoşuma gitti çok :(( bebiş olsun, biraz büyüsünde belki bir iki bişey alırım :)))

Yapma yaaa bende sefaköy de oturuyordum cennet ' e yakın hep giderdik romado dondurmacısına falan,,evlenince tekirdağ a geldim arada gidebiliriyorum ancak oralara...:16:

Ayy sen tekirdağdamısınnn?

Ben tekirdağlıyım:9:
Geldikçe oraya mutlaka uğruyorus adamlar güsel yapıo bee:32:
vayy hemşerimm :))) evet yemek diyince bizimde aklımıza direk orası geliyo zatenn :1:

siz böyle içli köfteydi,ezmeydi,köfteydi bahsedin bakalım biyerlerimiz şişerse görürsünüz :20::20::31::31:
Haklısın valla sussak iyi olacak... akşama rüyamızda ne göreceğimiz belli oldu:9:

ben içmiyorum doktorum vermedi:27:

:53::53::53::53::53::53::53: kızlar hepimiz orda buluşalım:37::37::37:

yazılanları takip ediyorum bayağıdır valla ağzım sulandı ama her nedense midem sanki tıka basa dolu gibi hissediyorum ve çatlayacak gibiyim şuan nolacak bu halim bilmem,meyve dahi yiyemiyorum bide karnım iyice şişince ne yapacam allahtan çok kilo almadım.

Neyse kızlar size iyi gecelerrr..:3:süt ümü içeyim ..bunca yemek muhabbettinden sonra süt beni kesmicek ama neyse :9:bebişlere ii bakın:49:

vayy hemşerimm :))) evet yemek diyince bizimde aklımıza direk orası geliyo zatenn :1:

Haklısın valla sussak iyi olacak... akşama rüyamızda ne göreceğimiz belli oldu:9:

Hemşeri çıktık beyaaa :32: bu gece rüyada kebapları yices yarında kocalar yapışças rüyada gördük yememis lazım diye :9::9:

yazılanları takip ediyorum bayağıdır valla ağzım sulandı ama her nedense midem sanki tıka basa dolu gibi hissediyorum ve çatlayacak gibiyim şuan nolacak bu halim bilmem,meyve dahi yiyemiyorum bide karnım iyice şişince ne yapacam allahtan çok kilo almadım.

Bazen banada öle oluyo hemen sırt üstü yatıyorum iyi geliyo midem rahatlıo sanki oturunca nefes alamaıomuşum gibi gelio şiişkinlikten.

Bazen banada öle oluyo hemen sırt üstü yatıyorum iyi geliyo midem rahatlıo sanki oturunca nefes alamaıomuşum gibi gelio şiişkinlikten.

hamileleğimin ilk zamanlarında sürekli öyleydim şimdi arada oluyo sakız çiğnemek biraz rahatlatıyo beni deneyin isterseniz :34:

Back
X