- Konu Sahibi papatya3459
- #18.381
malesef bende 70 ı gordum bu hafta tam 10 kılo aldım daha 14 haftam var yaaaa![]()
Ben bu hafta 74 ü gördüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef bende 70 ı gordum bu hafta tam 10 kılo aldım daha 14 haftam var yaaaa![]()
bugün bebeğimin hareketleri az benimde canım sıkkın biraz hiç birşey yapasım yok
evet bakıcı bulmak çok zor özelliklede guvenilir olmasıcanım bakıcı işi çok titiz araştırılması gereken bi konu ve de şans işi...benim kızımı 4 yaşına kadar 2 bakıcı büyüttü...maşallah ikisi de anane babaanne baksa böyle bakmaz dyeceğim kadar güzel baktı...ama şu var ikisi de benim arkadaşlarımın çocuklarını büyütmüş referanslı insanlardı...kızım okula başlayalı 2 yıl olacak hala özlerler gelirler hediye alıp...bugünlerde çağırıp duruyor mesela gelsenize nazı özledik diye..evimde baktılar benim kurallarıma göre bakıldı içim çok rahattı...anane babaanne bakınca çok da fazla seni dinlemiyorlar kendi bildiklerini okuyorlar...şimdi bu bebişime de arkadaşımın 2 bebeğine 6 yıl boyunca bakmış olan benim de eski velilerimden bir bayan var onu ayarladık...seneye başlayacak ama ben soruşturup durdum...eski bakıcımız artık bakamıyor ama bu teyzemizi de arkadaşımdan tanırım çocukları hala arkasından ağlarlar...umarım aynı şansımız yine olur yoksa neler duyuyoruz neler...
sana diyeceğim acele etme çok iyi araştır bir de çok fazla iş falan isteme içinden gelirse seni severse illa ki yardım eder az buçuk zaten
kuzenim doğum yaptı 3 gün hissetmeyip acile gittiğimiz olurdu hiç endişelenme dedi bana..benim kızım daha hareketliydi hiç durmazdı, onda bile birkaç defa hareket etmiyor bişi oldu diye ağladığım olmuştu hatırlarım...
kaç kiloydun ki???malesef bende 70 ı gordum bu hafta tam 10 kılo aldım daha 14 haftam var yaaaa![]()
offf offff bu konuda cok dertlıyım 59 la basladım ılk 4 ay 1-2 kılo aldım ohh ne guzel gıdıyo derken bırden 68 e cıktım bu sabah tartya cıkım dedım 70((((((((((((soklardaymm hc bu kıloyu gormemıstım yememı durduramyrum cok ackyrum ama bole gderse napıcam bılemyrum bırde gobegım sankı 6 aylık gıbı deglde 9 aylık gıbı patlıcak gıbıyım bu gobegım ole sıkıntı vermeye basladıkı bugun okula daha fazla dayanamıcagma karar verdım zar zor su ekımı de bır cıkarım kasımdan snra rapor alıcamm yoksa cocugu yollarda dogurucam valla
60 kıloydun canım 58- 60 arası gıdııp gelıyordumevet bakıcı bulmak çok zor özelliklede guvenilir olmasıben 4 yıl bir kız çocuğuna bakmıştım
o zamanlar 18 yaşındaydım ben baktığımda ufaklık 12 aylık idi
herşeyi ben öğretmiştim annesinden çok beni isterdi eve gitmemi istemezdi
kendi yemeğini yemezdi pek iştahlı değildi yersede mutlaka kusardı
o kadar emekle kandırarak yedirirdimm hopppp çıkarırdı çok üzülürdüm yemek yemiyor die
bazende kendi yemeğini yemez ben yerken benimkinden isterdi
ne gunlerdi ya aklıma o gunleri getirdiniz
kaç kiloydun ki???
bu arada herkese merhabalar
canım inan için rahatlasın diye söylemiyorum dün benim de öyleydi akşama kadar hiç hareket etmedi gece sadece 1-2 kez bugün çok hareketli. ben de çok endişelenmiştim. bak yarın nasıl hareket edecek, söylemişti dersin...
Bende 5 kilo aldım:-( 70kilo hamile kaldım. Kilolu hamile kaldığım için 5kilo fazla bence:-( 1aydır kabızlik sorunu yaşıyorum o nedenle bu kadar aldım. Doktor kepek ekmeği ye dedi surup verdi ama içmiyorum. Kepek ekmeğiyle düzeldi biraz:-/ bebek kilo alamazsa dedim doktorda alır ye dedi.
60 kıloydun canım 58- 60 arası gıdııp gelıyordum
hımmmm bende 10 kilo aldımdı ama son 1 ayda kilo verdim 9 kilo almış oldum![]()
ya napalım stres yapmamalı hamileliğin tadını çıkarmalıyız doğumdan sonra ptırcıklar yuzune saten yiyip içemicez peşlerinde kilo vercezbir nebze yalnz olmadgma sevndm![]()
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben de okuldan geldim yemeğimi fırına attım soluğu burda
aldım ben de 63 kilo ile hamile kaldım şu anda 68im
6. aydan sonra daha çok alınıyo diyolar ben de çok korkuyorum
allahtan boyum uzun da çok kilolu görünmüyorum :)
bu arada internetten bi model buldum kız bebişler için
benim hiç el becerim yoktur yıllardır okumaktan elime tığ şiş almadım
sadece atkı ördüm o da dümdüz :) yapabilenler varsa ben bu modeli çok beğendim
hoşgeldin sana da iyi akşamlar
Eki Görüntüle 527331
aynen çıkıntı devam ediyorkarnınız ne durumda kızlar benm one dgru gıdıo daha ne kadar gdcek merak edyrum...
maşallah cnm gerçekten ne kadar öndeymiş ben kendiminkini
büyük sanıyodumbu arada seninki kız galiba ama göbişin tam
bir erkek göbeği :)