2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar henuz detaylıya girmemiş olan hamişler için söylüyorum ,biz kızımızı videoya aldık .. durup durup izliyorum :))

bazı doktorlar görüntülerin cd sini falan veriyorlarmış ,bizim doktorumuzda öyle bişe olmadığından biz de kendi makınemızle videoya aldık kızımızı :16:

Videoya almak güzelmiş. Malesef ben detaylıdan geçtim. Eşime Doktor randevumda videoya almasını söyleyeyim. Hoş bir anı olur. Gelecekte kendi videosunu izler kızım.

kızlar nabersınız.. minikbebek iyiyim kuzum yani iyi olmaya çalışıyorum işte eşimde ben de toparlanıyoruz.. kapatması zor olsa da kapattım geçmişi.. bu sabah kahvaltı mı yaparken bizim katta bir bebek ağlaması daha 2 3 aylık.. ama o kadar aglıyor kı bekledım belkı susar dıye ama sadece kulagım o bebegın aglamasına kılıtlenmıstı tv nın sesını dahı duymuyordum.. bebk hıc susmadı dakıkalarca en sonunda dayanamadım actım kapıyı... kadın sırtına bebegını baglamıs yerlerı sılıyor:50: napıyosun dedım bu bebegın sırtında ne ısı var.. nıye aglıyo bu kadar dedım abla dedı bırakacak kımsem yok karnı ac oldugu ıcın aglıyor.. e sütün yokmu dedim yetmıyor dedı doymuyomuş bebek.. peki ben naptım dersınız.. tanımadıgım bi kadını evime aldım.. Alperene aldıgım devam sütü vardı belki sütüm yetmez diye onu ve bezlerinden 2 paket verdim.. bide bi kaç tane takımını o kadar dua etti ki.. bebege hemen sütü hazırladım ilk mama hazırlamamı da yapmış oldum sonra biberona koydum ve verdim karnı doydu sıpanın altını da degıstırdık :)

süper bi deneyim olmuş senin için. ben de binadaki bebeklerin ağlamasını duyuyorum ve içim burkuluyor.

behise bebeğin benim dogum gunumde doğacak. eger oğluşum bir hafta dayanırsa aynı günü paylaşacağız biz de ama bilemiyorumki

bende 7 şubatta dogurmayı ısterdım ama denk gelmedı.. çünkü annemin doğum günü anneannesine dogum gunu hedıye
sı olucaktı bebiş :9:

behise bebeğin benim dogum gunumde doğacak. eger oğluşum bir hafta dayanırsa aynı günü paylaşacağız biz de ama bilemiyorumki

Benim ki de 8 şubatta doğarsa aynı gün doğmuş olcaz:) sezeryan olursa 8 şubat olur belki:))))) ya bu arada bu gülücükleri nerden koyucaz ben bi türlü çözemedim.

Benim ki de 8 şubatta doğarsa aynı gün doğmuş olcaz:) sezeryan olursa 8 şubat olur belki:))))) ya bu arada bu gülücükleri nerden koyucaz ben bi türlü çözemedim.

hemen tarif edeyim kullanıcı kontrol paneli seçenekleri düzenle mesaj editörü- basit editörden gelişmiş düzenleyici seçeneğini seç degısıkşlıklerı kaydet de bu kadaaaar :9:

merhaba arkadaslar, ya bu 4 gündür acayip migde yanmasi var bende sabah baslyior aksama kadar hic durmuyor ne yapsamda bos ise yaramyior cok kötü bisey yaa
canım benimde öle 1,5 haftadır mide yanması çok şiddetli hemde maden suyu içmeye başladım sanki o an dindiriyor gibi

kızlar henuz detaylıya girmemiş olan hamişler için söylüyorum ,biz kızımızı videoya aldık .. durup durup izliyorum :))

bazı doktorlar görüntülerin cd sini falan veriyorlarmış ,bizim doktorumuzda öyle bişe olmadığından biz de kendi makınemızle videoya aldık kızımızı :16:

bizde normal utrason görüntülerimizi alıyoruz videoya 2 defadır kocamı yeni ikna edebildim çünkü.Ama bugün detaylıda cd verirlerde çekmeyiz o daha farklı olur tabiki.Vermezlersede yine kociş iş başında olcak:))

kızlar nabersınız.. minikbebek iyiyim kuzum yani iyi olmaya çalışıyorum işte eşimde ben de toparlanıyoruz.. kapatması zor olsa da kapattım geçmişi.. bu sabah kahvaltı mı yaparken bizim katta bir bebek ağlaması daha 2 3 aylık.. ama o kadar aglıyor kı bekledım belkı susar dıye ama sadece kulagım o bebegın aglamasına kılıtlenmıstı tv nın sesını dahı duymuyordum.. bebk hıc susmadı dakıkalarca en sonunda dayanamadım actım kapıyı... kadın sırtına bebegını baglamıs yerlerı sılıyor:50: napıyosun dedım bu bebegın sırtında ne ısı var.. nıye aglıyo bu kadar dedım abla dedı bırakacak kımsem yok karnı ac oldugu ıcın aglıyor.. e sütün yokmu dedim yetmıyor dedı doymuyomuş bebek.. peki ben naptım dersınız.. tanımadıgım bi kadını evime aldım.. Alperene aldıgım devam sütü vardı belki sütüm yetmez diye onu ve bezlerinden 2 paket verdim.. bide bi kaç tane takımını o kadar dua etti ki.. bebege hemen sütü hazırladım ilk mama hazırlamamı da yapmış oldum sonra biberona koydum ve verdim karnı doydu sıpanın altını da degıstırdık :)

canımmmm hoşgeldinnnnnn eline sağlık bacım Allah razı olsun dese yine yeter ne güzel sevaba girmişsin

kızlar karnımda kramp gibi bi ağrı var 2 3 dakıkada bir giriyor 1 sanıye sürüyor ama canım çok yanıyor neden :(

:) aaaa ne güzel aynı burç olacaksınız :) benimki de dayanır mı o zamana bilmem. ultrasonda burdaki tarihe göre 1 hafta ileride. ne olacak bakalım?

merhabalar kızlarr:3::3:

bebişin sepetini aldık geldik resimlerini koyucam ama beni uğraştırıyor bakarsınız cicişler topicine ekliorumm:9::9:

Back
X