kızlar nabersınız.. minikbebek iyiyim kuzum yani iyi olmaya çalışıyorum işte eşimde ben de toparlanıyoruz.. kapatması zor olsa da kapattım geçmişi.. bu sabah kahvaltı mı yaparken bizim katta bir bebek ağlaması daha 2 3 aylık.. ama o kadar aglıyor kı bekledım belkı susar dıye ama sadece kulagım o bebegın aglamasına kılıtlenmıstı tv nın sesını dahı duymuyordum.. bebk hıc susmadı dakıkalarca en sonunda dayanamadım actım kapıyı... kadın sırtına bebegını baglamıs yerlerı sılıyor

napıyosun dedım bu bebegın sırtında ne ısı var.. nıye aglıyo bu kadar dedım abla dedı bırakacak kımsem yok karnı ac oldugu ıcın aglıyor.. e sütün yokmu dedim yetmıyor dedı doymuyomuş bebek.. peki ben naptım dersınız.. tanımadıgım bi kadını evime aldım.. Alperene aldıgım devam sütü vardı belki sütüm yetmez diye onu ve bezlerinden 2 paket verdim.. bide bi kaç tane takımını o kadar dua etti ki.. bebege hemen sütü hazırladım ilk mama hazırlamamı da yapmış oldum sonra biberona koydum ve verdim karnı doydu sıpanın altını da degıstırdık :)