2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ama canım benim ilk aylar 1 kilo verdim bile 5 ay nerdeyse iştahım açılmadı bir açıldı pir açıldı bu hızla gidersem vay halime..kızımda 9 kilo almıştım ben toplamda şimdi kızımı doğurduğum kiloma 1,5 kilo kaldııı:53:

benim de resmen vajinamı karıştırıyo göbek deliğimden yukarsı ööle sert de değil aşağıda benim kuzum yine

oyyy ne güzeldi dimi yine yaşıcas onları inşallah..birileriyle konuşurken bi hareket etse gözleri karnıma kayardı resmen yamulturdu bööle ordan oraya:)))
bende oğlumu 9 kıloyla dogurmustum ustelık tombul tombul dogmustu
benımde asagı kısımdakı hareketlerınde dıyorum sankı hazıne arıyo asagıdaaaaa:)

nasıl yamulturdu demıııı ayakları ıle kaburgalarımı kaldırırdı danacık valla

günün mönüüüüüsüüüüüüüüü: mercimek çorbası special makarna salata bu saat oldu daha yemek yicez kocam gelecekteeee ohhoooooo.. :39:

kızlar ben çıkıyorum yemek faslıı :56: öpüldünüz:16:

afiyet olsun berine:)

he valla meltem kaburgaları bi ittiriyo ağrıtıyo resmen dimi bak hatırladım yaa:)))
kuzucum bugün çok oynaşamadan uyudu kaldı böyle de diyince daha da özledim bak:16:
hamileliğin en güzel şeyi tekmeler valla

yaa şu beslenme işi yoruyo beni
her gün meyve ye ceviz ye 3 öğün yemek ye, süt iç, haftada 4 gün yumurta ye derken her gün ödev yaparken gibi hissediyorum kendimiii

he valla meltem kaburgaları bi ittiriyo ağrıtıyo resmen dimi bak hatırladım yaa:)))
kuzucum bugün çok oynaşamadan uyudu kaldı böyle de diyince daha da özledim bak:16:

her gün meyve ye ceviz ye 3 öğün yemek ye, süt iç, haftada 4 gün yumurta ye derken her gün ödev yaparken gibi hissediyorum kendimiii

Ben hamile kaldığımdna beri diyetteyim nefret ettim :27: bide ben hayatı boyunca diyet yapmayı becerememiş biriydim.bebiş neler yaptırıo valla hayatıma ölee bi ambargo koydu ki..günde 3 bardak süt 1 soda 1 kahve 4 porsiyon meyve ceviz badem bazen hiç birini yiyes,m gelmioo:15:

doktorum bana dedıkı safra kesem olamdıgı ıcın belkıde bılmıyorum yumurtanın hergun yenmesıne gerek yok anlatıldıgı kadar da onemlı degıl gıbı bısewy dedı
sutu korkumdan ıcıyorum ılk hamılelıgımde cok bacak agrısı cektım
cevız zaten severım gunde 5 ogun yesem doymam:)

oooooo burzuuu hanımlardaaa burdaymıss:)aynenn bıldiğin şantor olduk.basımm ağrıyo azbucuktan kocıs halısahaya gıttıı gercıgelmek uzeree oyleee takılıyomm miskin miskinnn.senn

Off o baş ağrısı ne feci bişii:15: benim kociş evde ama bilgisayara öle bi kaptırmış ki kendini duymuo bile beni:41: bende sen gibi miskinlik yapıorum kalkıp meyve hazırlamaya bile üşeniorum ben ya noolcek bu halim canım hiç bişii yapmak istemio

doktorum bana dedıkı safra kesem olamdıgı ıcın belkıde bılmıyorum yumurtanın hergun yenmesıne gerek yok anlatıldıgı kadar da onemlı degıl gıbı bısewy dedı
sutu korkumdan ıcıyorum ılk hamılelıgımde cok bacak agrısı cektım
cevız zaten severım gunde 5 ogun yesem doymam:)

benimki de haftada 4 kez yemelisin dedi işte yumurtayı
okula gidince haftaiçi 2 gün sabah gitmeden yemem gerekiyo zor oluyo
annem köy yumurtası getirdi dedemlerden mis gibi ama yine de zor geliyo.
ceviz de 1-2 yıl olmuştur hayatımda yemeye başlayalı zor geliyo ama yiyrum birkaç tane işte
balık desen haftada 1 zar zor yiyorum öf ki öf halimee

Off o baş ağrısı ne feci bişii:15: benim kociş evde ama bilgisayara öle bi kaptırmış ki kendini duymuo bile beni:41: bende sen gibi miskinlik yapıorum kalkıp meyve hazırlamaya bile üşeniorum ben ya noolcek bu halim canım hiç bişii yapmak istemio

ben tek olunca böyle oluyom o gelsın şimdi geceyarılarına kdr yerız meyve cerezz kendımıze gelınce usenıyoruz sımdı bıde mactan gelırrr yorgunn yorgunnnn nazından gecılmez:)

benimki de haftada 4 kez yemelisin dedi işte yumurtayı
okula gidince haftaiçi 2 gün sabah gitmeden yemem gerekiyo zor oluyo
annem köy yumurtası getirdi dedemlerden mis gibi ama yine de zor geliyo.
ceviz de 1-2 yıl olmuştur hayatımda yemeye başlayalı zor geliyo ama yiyrum birkaç tane işte
balık desen haftada 1 zar zor yiyorum öf ki öf halimee
balık yemek lazımmmm yaaa bende kocısı gırcaladım sen oğlenlerı yıyorsun benı balık yemeye goturmuyorsun dıyeee:)

ben tek olunca böyle oluyom o gelsın şimdi geceyarılarına kdr yerız meyve cerezz kendımıze gelınce usenıyoruz sımdı bıde mactan gelırrr yorgunn yorgunnnn nazından gecılmez:)

Ben tek sayılırım beden burda ama ruhu yok adamın:9::9: ama çerez getirdi sağolsun:9: biraz sonra başlar meyve yiyelimmi demeye bende diyorum ki yiyelim hadi bi zahmet getiriver:32: biz karı koca üşengeç olduk ben hamile o benden hamile canı falan bişiler istemeye başladı adamın :9::9:

Back
X