- Konu Sahibi papatya3459
- #18.801
.....mesaj tekrarı
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman hep beraber ne dıyoruzzzzzzzzzmeltemın gorumcelerıneeee:))))))))
aferiiiiiiiiiiiiiiiiiin mi diyoruz ne diyoruzmaşallah mı?
allah onları meltemin başından eksik etmesin diyelim bari![]()
acıktıkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
maşallah diyelim![]()
hep öyle olsunlar
![]()
benim görümcem yok ben rahatım her yönden![]()
bizdeeee![]()
yok benım gorumcelerım bı tanedır bırının kredı kartı bende ıstedıgım gıbı harcarım dıgerı ıse ben solemeden herseyı alır evımın yegenının eksık gedıgı ne varsa abla kardes gıbıyız zaten bız
günaydın kızlar az önce sağlık ocağından geldim tetenozumu:94: oldum geldim şimdilik bişey yok ama inşallah ta olmaz sağlık ocağında eşiminde boyunu kilosunu ölçtüler çok komikti doğumdan sonra da ölçüceklermiş sizin eşinizide ölçtülermi belini kalçasını bile ölçtüler eşim diyo terzide gibiyim sanki![]()
biz yemeğe gidiyoruz teyzoşlarııı afişyet bal şeker kaymak olsun hepinize![]()
ahahaha çok güldüm yok benim herifi sormadılar bile![]()
soraydın ya niyeymiş çok merak ettim şimdi![]()
bide doğumdan sonra ölççeklermiş babalarda kilo alıyo dedi![]()
ahahaha çok güldüm yok benim herifi sormadılar bile![]()
soraydın ya niyeymiş çok merak ettim şimdi![]()
vallamı kız![]()
günaydin kizlar, demin kocam aradi dogum günün kutlu olsun diyor, hic aklimdan cikmisdi dogum günüm oldugumu, ya ben bukadar unutkanmi oldum ben hayata dogum günümü unutmazdim. bide kocama kiziyordum eger dogum günümü unutursan cok kizarim sana diye, ama kendim unutmusum inanmiyorum yaa.
22 oldum yaslaniyorum artik bende ;-)
günaydin kizlar, demin kocam aradi dogum günün kutlu olsun diyor, hic aklimdan cikmisdi dogum günüm oldugumu, ya ben bukadar unutkanmi oldum ben hayata dogum günümü unutmazdim. bide kocama kiziyordum eger dogum günümü unutursan cok kizarim sana diye, ama kendim unutmusum inanmiyorum yaa.
22 oldum yaslaniyorum artik bende ;-)