2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam kızlarr nasılsınız bu gün bütün gün nette örgü araştırdım her ne kadar anlamasam da azimle yaparım diyorum kendi kendime gaz veriyorum birkaç şey buldum ama bitanesi çok hoşuma gitti dedim bizim hatunlara bi sorim yapılışını bilir bizimkiler hemen paylaşim de sizin de fikrinizi alimEki Görüntüle 529268 :32:

çok cici bir modelmiş. inşallah örebilirsin. ben de kendimi gaza getirdim, 2 sattir 4 sıra öremedim, söküp söküp geri örmeye çalışıorum. allahım ne becerikszim

günaydin kizlar, demin kocam aradi dogum günün kutlu olsun diyor, hic aklimdan cikmisdi dogum günüm oldugumu, ya ben bukadar unutkanmi oldum ben hayata dogum günümü unutmazdim. bide kocama kiziyordum eger dogum günümü unutursan cok kizarim sana diye, ama kendim unutmusum inanmiyorum yaa.
22 oldum yaslaniyorum artik bende ;-)

doğum günün kutlu olsun bebişin ve işinle nice yaşlara...

bütün annelere ve bebişlere merhabaaaaa ancak girebildik biz bu saat oldu..bebeğimmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah ailenle beraber..

ne hamarat hatunlarsınız yahu yaaa ben yapamıyom hiç örgü felan annem teyzem yapacak saolsun :1: dün teyzoşum da onca derdinin arasında gitmiş kızıma alt değiştirme-yastık-battaniye takım almış kısmetli bebiş valla daha doğmasına 4 aydan fazla var ama herşeyi çeşit çeşit oldu maşallah :16:

bütün annelere ve bebişlere merhabaaaaa ancak girebildik biz bu saat oldu..bebeğimmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah ailenle beraber..

ne hamarat hatunlarsınız yahu yaaa ben yapamıyom hiç örgü felan annem teyzem yapacak saolsun :1: dün teyzoşum da onca derdinin arasında gitmiş kızıma alt değiştirme-yastık-battaniye takım almış kısmetli bebiş valla daha doğmasına 4 aydan fazla var ama herşeyi çeşit çeşit oldu maşallah :16:

cok saol canim!!

arkadaslar bise soracam annem suan türkiyede izinde her aradigimda soruyor ne alim diye, ama benim hic bi fikrim yok bebegimin cinsiyetide belli degil sizce ne getirsin bebegime türkiyede oldugunuz icin daha bilirsinizdir daha 3 hafta var annemin gelmesine. bebege alt acma seti demin okudum burda ondan isticem burda öyle bisey yok

arkadaslar bise soracam annem suan türkiyede izinde her aradigimda soruyor ne alim diye, ama benim hic bi fikrim yok bebegimin cinsiyetide belli degil sizce ne getirsin bebegime türkiyede oldugunuz icin daha bilirsinizdir daha 3 hafta var annemin gelmesine. bebege alt acma seti demin okudum burda ondan isticem burda öyle bisey yok

canım o alt açma seti olan şeyi ben yazmıştım..aslında tam alt açma diyemem öyle naylonlu falan sızdırmayanlardan değil yumuşacık pamuklu bişey...bi bölme var bebişi içine sokmak için heralde uykuda dönüp düşmesin diye yapmışlar üzerini de battaniyesiyle örtüyosun ooooh mis :1: ben daha çok misafirliğe falan gidildiğinde uyutmak için kullanırım diye düşündüm..yastığı ince pamuklu battaniyesi falan var çok yer kaplamıyo taşırken dolayısıyla biyerlere giderken uyutacağında altını değiştireceğinde çok rahat olur gibi geldi...fotolarını da koycam bi ara daha rahat görürsün..

Back
X