- Konu Sahibi papatya3459
- #18.841
Kızlar grip oluyorum galiba .. ne içsem acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarr nasılsınız bu gün bütün gün nette örgü araştırdım her ne kadar anlamasam da azimle yaparım diyorum kendi kendime gaz veriyorum birkaç şey buldum ama bitanesi çok hoşuma gitti dedim bizim hatunlara bi sorim yapılışını bilir bizimkiler hemen paylaşim de sizin de fikrinizi alimEki Görüntüle 529268![]()
sende sağol kuzucutttcanımmm doğum günün kutlu olsun mutlu yıllara :)))
cok sagol canim
günaydin kizlar, demin kocam aradi dogum günün kutlu olsun diyor, hic aklimdan cikmisdi dogum günüm oldugumu, ya ben bukadar unutkanmi oldum ben hayata dogum günümü unutmazdim. bide kocama kiziyordum eger dogum günümü unutursan cok kizarim sana diye, ama kendim unutmusum inanmiyorum yaa.
22 oldum yaslaniyorum artik bende ;-)
sende sağol kuzucuttt
esinnn çok güzel bu model kız bizde yapabilrimiyiz acep kaynoşuna sor zormuymuş
doğum günün kutlu olsun bebişin ve işinle nice yaşlara...
valla ben başlayayım dedim ama o zikzakları yapamadım bayramda ip götürücem ben biliyorum dedi gittiğimde öğrenir size de anlatırım canım![]()
bütün annelere ve bebişlere merhabaaaaa ancak girebildik biz bu saat oldu..bebeğimmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah ailenle beraber..
ne hamarat hatunlarsınız yahu yaaa ben yapamıyom hiç örgü felan annem teyzem yapacak saolsundün teyzoşum da onca derdinin arasında gitmiş kızıma alt değiştirme-yastık-battaniye takım almış kısmetli bebiş valla daha doğmasına 4 aydan fazla var ama herşeyi çeşit çeşit oldu maşallah
![]()
tamam canım ama bende ne zamana yetiştircemmm
1 aya biter muhakkak canım ya tığ işi ya bi de bu battaneyeyi 70-80 cm eninde falan yapmak lazım amaç bebişi sarmak değil arabasına örtmekçok büyük olmasına gerek yok yani
![]()
inşallah bide benim uyuşukluğu hesaba katarsak 2 ayda biter ozaman :))
1 aya biter muhakkak canım ya tığ işi ya bi de bu battaneyeyi 70-80 cm eninde falan yapmak lazım amaç bebişi sarmak değil arabasına örtmekçok büyük olmasına gerek yok yani
![]()
Olsun gıı 2 bebeye yetiştir oda iyi![]()
valla doğru diyosun 2.ye anca yetişir![]()
arkadaslar bise soracam annem suan türkiyede izinde her aradigimda soruyor ne alim diye, ama benim hic bi fikrim yok bebegimin cinsiyetide belli degil sizce ne getirsin bebegime türkiyede oldugunuz icin daha bilirsinizdir daha 3 hafta var annemin gelmesine. bebege alt acma seti demin okudum burda ondan isticem burda öyle bisey yok