2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Canım benim de sabah vurundum akşama kadar bir ağrım yoktu pastalar börekeler yaptım yemek yaptım aman abartıyorşar dedim valla akşamına ağrı girdi yemin ederim 1 hafta sürdü ve anlatamam ağrısını aman dikkat et ebenin sözünü dinle ben çektim sen çekme:)
tamam şekerim sözünü
dinlicem ağrısını çekmek istemem düşündüğün için sğl :)

$20121009_130453.webp$20121009_130533.webp$20121010_125700.webp

annemle benim ördüğümüz yelekler bide dedesinin aldığı cicilerimizz

$20121010_125250.webp

bu da göbüşün son hali :27:

$Adsız.webp

bu da oğlışun esnerken ağzı acık hali teyselerii :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
yaa kızlar ben çok mandalina yiyorum ama aşırı günde yarım kilo nerdeyse zararı var mı acabaa
mandalinalar tatlandı mı?
ben de her sabah portakal suyuyla kahvaltı yapıyorum ama mandalinaya cesaret edemedim daha

,

hatun nerelrdesın gazeteye ılan verıceltık neredeyse meraktan:)))) bu arada gece haftadan beri lısteyı toparlamaya caıştım ıster benım bılgılerı ekle lıstene devam et yada yenı lısteden devam edelım karar senın

ben 9 sene once oğlumda da bu markayı kullandım o zaman tr de yoktu satısı halası almanyadan getırtmıstı şimdi sanslıyız burada da satılıyor ama almanyadan gelen ler cok buyuktu ben 2 sene kullanmıstım
canım benım öyle büyük değil normal boyutta
güzel bir ürün diyorlar umaırım öyledir

,

hatun nerelrdesın gazeteye ılan verıceltık neredeyse meraktan:)))) bu arada gece haftadan beri lısteyı toparlamaya caıştım ıster benım bılgılerı ekle lıstene devam et yada yenı lısteden devam edelım karar senın

ben 9 sene once oğlumda da bu markayı kullandım o zaman tr de yoktu satısı halası almanyadan getırtmıstı şimdi sanslıyız burada da satılıyor ama almanyadan gelen ler cok buyuktu ben 2 sene kullanmıstım

kuzumm giremedim yaa ulaşmaya mesaj at sen bana böyle durumlarda liste işi farketmez istediğin gibi yapalım aslında defalarca söyledim mesaj atın kızlar die atlanıyo çünkü sohpette yazınca:)

kızlar merhaba nasılsınız benm biraz göbek deliği çewremde sancılarım war garip bi şeklde nedendr bilmiorum ama endişeleniorum..dahada doktora gtmeme 1 hafta war...bide size bişi sorucam kızımız için balın ismini düşündük anlamı sewgili yar demekmiş..oğlumun adı batın uyuyor hoşuma gtttii sizce nasıll

meltemcim sana özel msj atmaya çalışıyorum ama msj kutun doluymuş canım :34:
hemen kontrol edıyorum canım sagolll
kızlar merhaba nasılsınız benm biraz göbek deliği çewremde sancılarım war garip bi şeklde nedendr bilmiorum ama endişeleniorum..dahada doktora gtmeme 1 hafta war...bide size bişi sorucam kızımız için balın ismini düşündük anlamı sewgili yar demekmiş..oğlumun adı batın uyuyor hoşuma gtttii sizce nasıll
o agrı bende de var yaaa:(

ii akşamlar arkadaşlar bebişler nasıl herşey yolundadır umarım int fazla giremedğimden geçmişi okuyamıyorum:(
bu arada benim ismim listede neden yoook:((

kızlarrrrrrr crazy baby nasıl bi marka ?? bilgisi olan var mıı?? butik bebede gördüm dayanamadım aldım bişiler.ama nasıldır bilmiyorum

ii akşamlar arkadaşlar bebişler nasıl herşey yolundadır umarım int fazla giremedğimden geçmişi okuyamıyorum:(
bu arada benim ismim listede neden yoook:((
canım ver bılgılerını ekleyeyım kac gundur yazıyorum burdan ama gormedın heralde
kızlarrrrrrr crazy baby nasıl bi marka ?? bilgisi olan var mıı?? butik bebede gördüm dayanamadım aldım bişiler.ama nasıldır bilmiyorum
ben zıbın takımı aldım kuması falan cok guzel cıktı
bak sunu aldım ben
$IMG_1907.webp

kızlar napıyonuz muhteşem yüzyılı ızlıyorum ayyy nasıl bı uyku çöktü bana yaa :37: ben alpişin odasına perde bulamadım varmı uygun fıyata nette falan

kızlar napıyonuz muhteşem yüzyılı ızlıyorum ayyy nasıl bı uyku çöktü bana yaa :37: ben alpişin odasına perde bulamadım varmı uygun fıyata nette falan
koctastan stor perde baksana onların fıyatı uygun oluyor
benım perde sıkıntım yok allahtan perdecı bı abı var saolsun habıre degıstırıyorum sıkıldıkca en son oğlumun odasına fenerbahce stadı baskılı stor yapmıstı cok uygun bı fıyata sende ıstedıgın cızgı fılm karakterı ıle stor yaptırabılırsın$175642_164950923556125_5478921_o.webp sana fıkır olsun dıye attoım bak resmını

Son düzenleme:
tatlım bebişim kız adı ikra nehir yaşım 26 sezeryan istiyorum doğumu
son adet terihim 27 nisan beklenen doğu tarihii 12.02.2013 babasının doğum tarihi nasıl denk getirdiyse artıkk:((

Back
X