2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
meltem caNIM listede var mıyım bakmadım ama ben yine bilgileirimi güncelleyeyim adet tarihim 12 mayıs muhtemel doğum 5 şubat cinsiyet erkek adı henüz belli değil. doğum şekli belli değil ama epidural normal istiyorum... dr. umla henüz tam olarak konuşmadık. başka ne gerek :)

meltem canım listede var mıyım bakmadım ama ben yine bilgileirimi güncelleyeyim adet tarihim 12 mayıs muhtemel doğum 5 şubat cinsiyet erkek adı henüz belli değil. Doğum şekli belli değil ama epidural normal istiyorum... Dr. Umla henüz tam olarak konuşmadık. Başka ne gerek :)
canım senı yazmısım lısteye eksık bılgın yasın ve adı oda bellı degılmış ben koyarım kafama gore adını ihi:))))))

KIZLAR SON ISTATISTIKLER;
57 ADET SUBAT ANNESINE SORDUK:)
24 ADET ERKEGIMIZ
1 CINSIYETI BELLI OLMAYAN BEBISIMIZ VE
32 ADET KIZIMIZ VAR
yıne ıstatıstıklerıme gore hıc 1ımız ıkız yapmayı becerememısız:)

18 adet sezeryanla 18 adet te normal dogumumuz mevcut
21 annemızın ne olacagı bellı degıl:)
5 adet annemızde buna bende dahıllll aslında cakma subat annesıyız gercekte ocakta dogurucaz:) bence bu 5 kısı ıle sınırlı kalmaz tahmınım 20yı bulacak bu rakam sımdılık turk ıstatıstık kurumunun bana verdıgı verıler bu kadar bı sonrakı seansta gorusmek uzere hoşçakalın anacımmmmmmmm:)

herhalde çekcekler bizle beraber her sıkıntıyı:) ben senelerce yalnız yaşadım ama gereken her yerde korkmasam çekinmesem bile sen de gel diyorum eşime. sıra da beklesin benimle, kağıt da imzalatsın kıolum ağrırken masaj da yapsın yani...
yani sana katılıyorum yok öyle her sıkıntıda anne koş, anne gel. ben eşime diyorum sen bakacaksın bana, seninle evliyim, artık birbirimize aitiz anne babamıza değil... destek olmak ayrı bişe ama nazlı değilimdir canım çok tatlı değildir yaniii:21:

Ağzına sağlık canım benim bende aynen senin gibi düşünüyorum..bizim neler yaşadığımızı görmeleri gerek bende nazlı değilimdir ama her yere gel diyorum artık öyle pimpirikli olduki gel demesemde geliyo..bence bu hayatı paylaşmak dediğin gibi destek olmaktır..

günaydıııııın :3: topıgın en sorunlusu benım ben ıyıysem herkes ıyıdır tatlım :9:

canım arkadaşımmm çok tatlısın seennn:9::9:

kızlaaaaar biz geldiiik doktor teyzemizden:3: alpişi gördüüüüüm kocamaan olmuuş hiç bi sıkıntımız yokmuş çok şükür :nazar: senin oğlan biraz tembel dedi doktor bana uyandıramadı babasına çekmiştir dedim bende :1: ultrasonla bakarken bile sevdi doktorumuz o kadar ilgiliydi ki bundan sonra medipole devam.. bide oğlumla aramda kan uyuşmazlığı var mı diye test yaptı ama sonucunu daha almadık doktorumuz arayıp söylicekmiş bize bekliyoruz

Maşallah canım çoook sevindim alperenin iyi olmasına..bırak tek sıkıntı tembel olması olsun çocuk keyif adamı belki keyfinin kahyası diilis yaa:9:

24 ADET ERKEGIMIZ
32 ADET KIZIMIZ VAR

5 adet annemızde buna bende dahıllll aslında cakma subat annesıyız gercekte ocakta dogurucaz:) bence bu 5 kısı ıle sınırlı kalmaz tahmınım 20yı bulacak bu rakam sımdılık turk ıstatıstık kurumunun bana verdıgı verıler bu kadar bı sonrakı seansta gorusmek uzere hoşçakalın anacımmmmmmmm:)

ayyy süper bayıldım bayıldım :) ellerine sağlık meltem

Kızlar grip oluyorum galiba .. ne içsem acaba?
hemen sayayım. bal ve karabiber karıştır bi çay kaşığı yut. ıhlamur limon elma kabuğu balla tatlandır her akşam iç, bir de ben tabanlarıma vicks sürüp çorap giyip yattım baya iyi geldi.geçmiş olsunnn:)
arkadaslar bise soracam annem suan türkiyede izinde her aradigimda soruyor ne alim diye, ama benim hic bi fikrim yok bebegimin cinsiyetide belli degil sizce ne getirsin bebegime türkiyede oldugunuz icin daha bilirsinizdir daha 3 hafta var annemin gelmesine. bebege alt acma seti demin okudum burda ondan isticem burda öyle bisey yok
zıbın battaniye valan ara renklerden beyaz sarı yeşil falan getirsin bence çünkü orda konfeksiyon türü ürünler pahalı bildiğim kadarıyla...

evet canım ben negatif eşim pozitif benim ilk gittiğim hastanedeki doktorum istememişti testi ama yeni bi doktora başladım o istedi bugün.. sanırım babasının kanını taşıyınca sorun olmuyor dimi 7. ayda bir iğne vurucaklarmış eger sorun çıkarsa
benim annem de ilk bebğinden sonra iğne olmuş kan uyuşamzlığından bi sorun yok sen doktorların önerilerini dinle cnm...

kızlar ya ben kendimi suçlu hissediyorum benim gibi olan var mı okuldan 4 gibi geliyorum zaten yorgun argın okulda yapıyorum kahvaltı akşama doğru meyve çorba bazen yorgun oluyorum akşam kahvaltı yapıyorum peynir zeytinle yani öyle hazrlanıp düzenli dengeli beslenme yok bende... nolcak yaaaaa :(((( var mı benim gibi olan... gözüm almıyor napim elime ne gelirse onu yiyorum bazılarınız yazmış yumurtadır falandır filandır öyle dakik dakik yemiyorum ya da bakmıyorum bazen faydasına falan...

kız sıkma canını afrikada aç susuz doğuruyolar. bebek için vücut gerekirse senden alır besinini. ama ufak tefek önlemler alabilirsin. ben de öğretmenim senin gibi. tenefüslerde ayran içiyorum örneğin ya da sabah elma mandalina falan atıyorum çantama ya da badem fındık kuru incir kayısı falan. hem aç kalmıyosun hem de sağlıklı besleniyosun. yatmadan süt iç akşam bi porsiyon meyve daha ye haftada 1-2 sebze yemeye çalış. haftasonu hazırlayıp derin dondurucuya at. okuldan gelince yarım saatte pişer...
Günaydıınn,günaydıınnn,günaydııınnnnn herkesee:16::16:
günaydın canımm
size de günaydınarrrr :)
günaydınn kızlar nasılsınız bebişler nasıl....
bebiş kıpır kıpır size selamları var:)

Eki Görüntüle 530104 Eki Görüntüle 530105 Eki Görüntüle 530106

annemle benim ördüğümüz yelekler bide dedesinin aldığı cicilerimizz

Eki Görüntüle 530107

bu da göbüşün son hali :27:

Eki Görüntüle 530121

bu da oğlışun esnerken ağzı acık hali teyselerii :nazar::nazar::nazar:
maşallahhhhh çok tatlı

24 ADET ERKEGIMIZ
32 ADET KIZIMIZ VAR

ellerine sağlık Meltemcim istatistik kurumu bile senin kdr çalışmıyor valla helal olsun

günaydın herkeseeeee :3:

anammm eksik olma kuzumm kızçemle çok iyiyiz maşallah bu gün ilk doz tetanozu yaptırdık 1 ay sonra 2.yi yapçez hayırlısıyla bu arad 470 gr olduk teyzesi büyüdü kızım maşallah:nazar::emir_bebek::49:
aman maşallah :nazar:

kızlar merhaba nasılsınız benm biraz göbek deliği çewremde sancılarım war garip bi şeklde nedendr bilmiorum ama endişeleniorum..dahada doktora gtmeme 1 hafta war...bide size bişi sorucam kızımız için balın ismini düşündük anlamı sewgili yar demekmiş..oğlumun adı batın uyuyor hoşuma gtttii sizce nasıll
bende de var dr a sormuştum bebiş bu haftalarda her hafta 1 cm yukarı çıktığı için o ağrı normal demişti ben 25. haftamdayım bu hafta biraz daha azaldı sanki ama ara ara yine zorluyo

24 ADET ERKEGIMIZ
32 ADET KIZIMIZ VAR

çok güzel olmuş kuzummm ellerine sağlıkkkkkk . bu arada o beş anneden biri benim :3: :3: :17:

Back
X