2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydınnnn
bugün dersim geç başlıyo yumurtamı haşlıyorum kahvaltımı edecem şimdi
çoook güzel bir gün olsun inşallah

herkesi kocaman öpüyoruz:32::32::33::33:

Sanada günaydın bizde kahvaltı yapıcas şimdi yumurtam haşlanıyo:34:
Kızım çok acıktı galiba 2 saattir durmadan tepinio içerde:16:

günaydınnn kızlar... bizimki bütün gece uyutmadı beni şimdi o uyuyor bense hayalet gibi dolaşıorm :(((

günaydın canım bende gece boyu uyuyamadım gerçi günün stresi vardı şimdide gözlerim yanıyor resmen akşam olsun artıkk :50::50::50:

hoş akşamda maça gidicez kocişle

günaydınnnn kızlarrr hayırlı cumalarrr
yaşasın yarın tatil :16:

Günaydinlaaaarrrrrr
Kimsenin bebiki uyutmamis gece:emir_bebek: benimki de 2:30 gibi uyudu heralde kocisi gecirdim de simdi bebis uyuyo tabi hazir o uyuyoken ben de kestireyim az daha. Nasilsa karni acikinca tepiklemeye baslar:56: bugun menemen gunuuuu nam nam nam! Herkes yumurtalari haslamis hepimiz yumurta yicez anlasilan:1:

Yaa bi suru alinti yaptim tel iyice gidik benim kopyalamadi buraya. Aklimda kalanlara cvp yaziim.

ZUZUMM
Bence artik herkes hemen hemen iki gunde bir giriyo ondan kimse kimseyi sormuyodur:34:
Ama ben bayadir gamzelihatuna ve triptofana rastlamadim goren var mi?

Su hediyelesme nolcak kizlar ne durumda?

Mavusbebek ve hepberaber
Bu sikayetleriniz erken dogum sinyalleri olmasin?:(:44: kasilma ve sirt agrilariniz devam ederse dra danisin bence nolur nolmaz.

gunaydın kızlarrrrr kendıme gelemıyorum cok uykum vr ve cok yorgun hıssedıyorum kendımııııı

günaydınn. ben de salak gibiyim ya bugün.çok yorgunum. gece 3-4 kere sağ bacağıma kramp girdi. dün burda okudum kramp girenleri , bugün de bana girdi.eşim " çağırıosun" dedi. o ne yaaaaa:27:

günaydınn. ben de salak gibiyim ya bugün.çok yorgunum. gece 3-4 kere sağ bacağıma kramp girdi. dün burda okudum kramp girenleri , bugün de bana girdi.eşim " çağırıosun" dedi. o ne yaaaaa:27:
banada sabah gırdı krempla uyandım doktora solesem magnezyum vrecek ıcemıorum ben onu sut ıcmedım bu hafta ondan oldu heralde:(

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize nasılsınız ben 2 gündür yoktum çok şükür geldim çarşamba sabahı erkenden sağlık ocağına gidip kaydımızı tetenoz aşımızı yaptırdık kanda aldırdık oradanda hemen doktorumuzun yanına gidip şeker yüklememizi yaptırdık ve şeker hastası çıktık :( şimdi şekerimiz kontrol altında doktorumuz iç hastalıklarına o doktorda diyetisyene gönderdi diyet verdiler diyet ile geçmez ise insilün kullanmaya başlayacağız dua edin bol bol inş. geçer bu arada detaylımızada girdik bebişim çok şükür iyi sağlıklı herşey yolunda dedi doktorumuz :) geç döllenme olmuş bizimki 21+1 haftalık 450 gr ağırlığı 26 cm de boyu var dedi annesi kurban olsun ona kuzum benimmm şeker ölçme aletimiz var yemeklerden önce sonra ölçüyoruz dua edin kızlar mübarek cuma günü rabbim hepimizin bebişini korusun

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize nasılsınız ben 2 gündür yoktum çok şükür geldim çarşamba sabahı erkenden sağlık ocağına gidip kaydımızı tetenoz aşımızı yaptırdık kanda aldırdık oradanda hemen doktorumuzun yanına gidip şeker yüklememizi yaptırdık ve şeker hastası çıktık :( şimdi şekerimiz kontrol altında doktorumuz iç hastalıklarına o doktorda diyetisyene gönderdi diyet verdiler diyet ile geçmez ise insilün kullanmaya başlayacağız dua edin bol bol inş. geçer bu arada detaylımızada girdik bebişim çok şükür iyi sağlıklı herşey yolunda dedi doktorumuz :) geç döllenme olmuş bizimki 21+1 haftalık 450 gr ağırlığı 26 cm de boyu var dedi annesi kurban olsun ona kuzum benimmm şeker ölçme aletimiz var yemeklerden önce sonra ölçüyoruz dua edin kızlar mübarek cuma günü rabbim hepimizin bebişini korusun
günaydın canım çok geçmiş olsun. bak bebeğin vesile oldu hastalığını öğrenmene. önlem alınacak, korkma sen. bebeğine de maşallah..cümlemizin bebekleri sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah

selam kızlar ya hani diyorlar ya 2. gebelikte bebeğin hareketlerini daha erken hissedilir diye YALANNNNNNNNNNNNNNN :) ben kızıma hamileyken 15 haftam dan sonra hep hissettim ama şimdi 22 haftam dayım hala tık yok şaka bi yana da sezeryan da his kaybı oluyormuş ya doğru dikiş yerimi fazla hissetmiyorum demek ki karnım da da his kaybı var çünkü akşam bebeğimi dışar dan hareket ettiğini eşim de bende çok net gördük ama hissetmiyorum yarın doktora sorucam bakalım o ne yorum yapacak

cnm çok geçmiş olsun... eminim diyetle geçecektir...hem ne güzel bebeğinde sağlıklıymış:))

geçmiş olsun bacım inşallah insüline felan gerek kalmaz bebişine de maşallah allah nazarlardan saklasın :)
canım bende gitmiştim çok güzel ama fiyatlar hep aynı hatta dışarıdan daha bile pahallı aldığım ürünlerin aynıları çivil bebe de daha ucuz du

bende gittim havuzlu hana hiç ucuz değil boşuna yorulmaya gerek yok oraya kadar

Back
X