2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize nasılsınız ben 2 gündür yoktum çok şükür geldim çarşamba sabahı erkenden sağlık ocağına gidip kaydımızı tetenoz aşımızı yaptırdık kanda aldırdık oradanda hemen doktorumuzun yanına gidip şeker yüklememizi yaptırdık ve şeker hastası çıktık :( şimdi şekerimiz kontrol altında doktorumuz iç hastalıklarına o doktorda diyetisyene gönderdi diyet verdiler diyet ile geçmez ise insilün kullanmaya başlayacağız dua edin bol bol inş. geçer bu arada detaylımızada girdik bebişim çok şükür iyi sağlıklı herşey yolunda dedi doktorumuz :) geç döllenme olmuş bizimki 21+1 haftalık 450 gr ağırlığı 26 cm de boyu var dedi annesi kurban olsun ona kuzum benimmm şeker ölçme aletimiz var yemeklerden önce sonra ölçüyoruz dua edin kızlar mübarek cuma günü rabbim hepimizin bebişini korusun
geçmiş olsun bacım inşallah insüline felan gerek kalmaz bebişine de maşallah allah nazarlardan saklasın :)
canım bende gitmiştim çok güzel ama fiyatlar hep aynı hatta dışarıdan daha bile pahallı aldığım ürünlerin aynıları çivil bebe de daha ucuz du

bende gittim havuzlu hana hiç ucuz değil boşuna yorulmaya gerek yok oraya kadar

:nazar::nazar::nazar::nazar:Maşallahhh kuzucuğa yarasın yavru kuşa

o ne kız :)) bizede anlat hele iyi bişeyse bizde yapak
bacım 8. ayda bebiş için yapılan bi parti evi süslüyon şekerler pastalar doğum günü gibi düşün arkadaşların geliyo hediyeler alıyolar bebişine felan doğuma moral partisi diyelim bi nevi:):49::49:

bacım 8. ayda bebiş için yapılan bi parti evi süslüyon şekerler pastalar doğum günü gibi düşün arkadaşların geliyo hediyeler alıyolar bebişine felan doğuma moral partisi diyelim bi nevi:):49::49:

kız iyiymiş valla ilk kez duydum :))) daaa bizim buralarda garipsenir bu be kimsede duymadım ne kadan cahal kalmışım dimi :33::33::33:

uzak değilsek birbirimiz arasında yapalım gerçi daha kurban bayramındaki hediyelşme içinde bi ilerleme yokda :35:

$babyshower-tiffany.webp

gamzelihatun kıa bak buldum google amcadan :9:

:nazar::nazar::nazar::nazar:Maşallahhh kuzucuğa yarasın yavru kuşa

o ne kız :)) bizede anlat hele iyi bişeyse bizde yapak

kız iyiymiş valla ilk kez duydum :))) daaa bizim buralarda garipsenir bu be kimsede duymadım ne kadan cahal kalmışım dimi :33::33::33:

uzak değilsek birbirimiz arasında yapalım gerçi daha kurban bayramındaki hediyelşme içinde bi ilerleme yokda :35:
iyi ya bacım başı çekersin :) aslında dediğin doğru ben istanbuldayım mesela istanbuldakiler veya istanbula gelebilecekler bi yerde toplanabilirz mantıklı:D

iyi ya bacım başı çekersin :) aslında dediğin doğru ben istanbuldayım mesela istanbuldakiler veya istanbula gelebilecekler bi yerde toplanabilirz mantıklı:D

al işte aklıma koydun gördünmü ben bunu iyice bi araştırayımda yapayım oğlumda :)) bencede bigün belirleyip buluşabiliriz zaten herkes çok faal değil burda belli kişiler varız çok kişinin katılcğaını sanmıyorum ama:32:

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize nasılsınız ben 2 gündür yoktum çok şükür geldim çarşamba sabahı erkenden sağlık ocağına gidip kaydımızı tetenoz aşımızı yaptırdık kanda aldırdık oradanda hemen doktorumuzun yanına gidip şeker yüklememizi yaptırdık ve şeker hastası çıktık :( şimdi şekerimiz kontrol altında doktorumuz iç hastalıklarına o doktorda diyetisyene gönderdi diyet verdiler diyet ile geçmez ise insilün kullanmaya başlayacağız dua edin bol bol inş. geçer bu arada detaylımızada girdik bebişim çok şükür iyi sağlıklı herşey yolunda dedi doktorumuz :) geç döllenme olmuş bizimki 21+1 haftalık 450 gr ağırlığı 26 cm de boyu var dedi annesi kurban olsun ona kuzum benimmm şeker ölçme aletimiz var yemeklerden önce sonra ölçüyoruz dua edin kızlar mübarek cuma günü rabbim hepimizin bebişini korusun

Geçmiş olsun canım benimde öle çıkara diye tahmin ediyorum bayram sonrası şeker yüklemesi yaptırcam bende...Tam da zamanlama olcek hahahaaa
Yiycem yiycem çikolataları pisküvitleri hahahaha...Maşallah kuzucukuna da !!!! Benim oğluş 573 gr olmuş teyzesi 23.haftasında tepikliyo kereta !!:1:

Günaydinlaaaarrrrrr
Kimsenin bebiki uyutmamis gece:emir_bebek: benimki de 2:30 gibi uyudu heralde kocisi gecirdim de simdi bebis uyuyo tabi hazir o uyuyoken ben de kestireyim az daha. Nasilsa karni acikinca tepiklemeye baslar:56: bugun menemen gunuuuu nam nam nam! Herkes yumurtalari haslamis hepimiz yumurta yicez anlasilan:1:

Yaa bi suru alinti yaptim tel iyice gidik benim kopyalamadi buraya. Aklimda kalanlara cvp yaziim.

ZUZUMM
Bence artik herkes hemen hemen iki gunde bir giriyo ondan kimse kimseyi sormuyodur:34:
Ama ben bayadir gamzelihatuna ve triptofana rastlamadim goren var mi?

Su hediyelesme nolcak kizlar ne durumda?

Mavusbebek ve hepberaber
Bu sikayetleriniz erken dogum sinyalleri olmasin?:(:44: kasilma ve sirt agrilariniz devam ederse dra danisin bence nolur nolmaz.

kızzzz kasılma değil kaşınma anammm ne diyon sennn

bu arada bir arkadaşım 12 kasımda beklediği bebeğini 10 ekimde erken doğumla dünyaya getird 35 haftaık geldi velet:nazar:
son ay her şeye hazır olmak lazım
annemı yanıma alacağım aralıkta kısmetse

Son düzenleme:
al işte aklıma koydun gördünmü ben bunu iyice bi araştırayımda yapayım oğlumda :)) bencede bigün belirleyip buluşabiliriz zaten herkes çok faal değil burda belli kişiler varız çok kişinin katılcğaını sanmıyorum ama:32:
ben dün gece rüyamda gördüm bu partiyi yapıyodum çok kalabalık olmuş herşeyi de kendim hazırlamışım güya dedim dur şu kızlara bi sorim olmazsa yaparım ne olcak bahaneyle arkadaşlarla toplanmış oluruz:)
:49:

Cok gecmis olsun tatlim. Allah sihhat versin ikinize de. Gebelik sekeri oluyor ya dogumdan sonra gecer insallah merak etme. Optum cok ikinizi de.:54:
[h=5]kızlar size de sorimm baby shower partisi yapıcak olan varmı :49:
[/h]
O ne kiz? Bebek banyosu demek diil mi?:27:
Bi ara gokce berine fln konusuyolardi ama bulustular mi bilmiyom ben takip edemedim. Bayramdan sonra bulusup bi kahvalti yapabiliriz bence.:56:

aynen bacım :) bahsettiğim şey de tam böle bu google amca olmasa nice olur halımız

:D kesinlikle sağol google emice :9::9::9::9:

ben dün gece rüyamda gördüm bu partiyi yapıyodum çok kalabalık olmuş herşeyi de kendim hazırlamışım güya dedim dur şu kızlara bi sorim olmazsa yaparım ne olcak bahaneyle arkadaşlarla toplanmış oluruz:)
:49:

aynen öle ama doğum sonrası yapsak daha güzel olur sanki ztn karnımız burnumuzda olcaz son ay toparlanmak fln mahveder kız adamı:52:

Geçmiş olsun canım benimde öle çıkara diye tahmin ediyorum bayram sonrası şeker yüklemesi yaptırcam bende...Tam da zamanlama olcek hahahaaa
Yiycem yiycem çikolataları pisküvitleri hahahaha...Maşallah kuzucukuna da !!!! Benim oğluş 573 gr olmuş teyzesi 23.haftasında tepikliyo kereta !!:1:
bacım senı dersı ekerken yakaladım neden bılgılerını vermedın bana otur bakayım 0!!!!!!!!!!

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...talik-kac-kilo-kac-cmquot-9.html#post26863361

Cok gecmis olsun tatlim. Allah sihhat versin ikinize de. Gebelik sekeri oluyor ya dogumdan sonra gecer insallah merak etme. Optum cok ikinizi de.:54:

O ne kiz? Bebek banyosu demek diil mi?:27:

Bi ara gokce berine fln konusuyolardi ama bulustular mi bilmiyom ben takip edemedim. Bayramdan sonra bulusup bi kahvalti yapabiliriz bence.:56:

bencedeee bol bol yumurta yiriz süt içeriz peynir yiriz ohh mis bebeleri besleriz hemde birbirimizi görmüş oluruz olmamı:6: kız örgüleri bile öğreniriz esinde gelir :))

Hayırlı Cumalar kızlar:3::3::3::3::3::3:
ben de aldım ondaaaaan hamile eşofmanını yani...s si oldu ama daha çooook şişcem diye m sini aldım şimdi de poposu bol geliyo diye sinir oluyorum :9: bi de hırka aldım kalın vardı belki görmşsündür ama hamile reyonunda değil normaldeydi pomponlu ipleri var hatta onu da m aldım göbüşüm büyüyünce sığsın diye :9: kıbrısta daha kalın bişeye gerek olmaz heralde..olursa da ordan bakarım artık napıyım...ebru da da indirim vardı ya ordan 24 tl ye bi de bolero aldım çok güzel trikosu ipek gibi tişörtlerimin üzerine geçiriveriyorum bu mevsim geçişlerinde iyi olacak gibi geldi sırtımı tutması için..

aaaaa aynııııı :1: bigadiç merkez mi canım?

desene eliniz kolunuz dolu çıkacaksınız...sana tavsiyem hemen almaya başlamayın eğer zamanınız varsa önce bi gezin fiyatlara dikkat ederk sonra almaya başlayın çünkü 7.5 a sattıkları şeyi bi yan mağazada 5 e buluyosun canın sıkılmasın sonra kazıklandım diye :9:
bakıcaz bakalım ne var ne yok dolaşalım da:9:abartıya kaçmadan az ve öz alıcam hatta lohusa geceliği sabahlığı düşünüyorum ama hamile kalmadan önceki bedenime göremi alıcam nasıl olur onu bilemiyorum:44::44::44:
çok geçmiş olsun inş.bir sorun olmaz sağlıcaklı gunler geçirirsiniz...
canım bende gitmiştim çok güzel ama fiyatlar hep aynı hatta dışarıdan daha bile pahallı aldığım ürünlerin aynıları çivil bebe de daha ucuz du

ayyyy demeyin öyleeeeee:27::27:eşimi anca ikna ettim hatta bu yazdığınızı sesli okudum adama:53::53::53:nerden alıcaz ozaman kıyafetleri:37:bu çivil bebe nerde peki:24::24:kafam karıştı ya:44::44::44:

Back
X