- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
- #19.161
geçmiş olsun bacım inşallah insüline felan gerek kalmaz bebişine de maşallah allah nazarlardan saklasın :)günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize nasılsınız ben 2 gündür yoktum çok şükür geldim çarşamba sabahı erkenden sağlık ocağına gidip kaydımızı tetenoz aşımızı yaptırdık kanda aldırdık oradanda hemen doktorumuzun yanına gidip şeker yüklememizi yaptırdık ve şeker hastası çıktıkşimdi şekerimiz kontrol altında doktorumuz iç hastalıklarına o doktorda diyetisyene gönderdi diyet verdiler diyet ile geçmez ise insilün kullanmaya başlayacağız dua edin bol bol inş. geçer bu arada detaylımızada girdik bebişim çok şükür iyi sağlıklı herşey yolunda dedi doktorumuz :) geç döllenme olmuş bizimki 21+1 haftalık 450 gr ağırlığı 26 cm de boyu var dedi annesi kurban olsun ona kuzum benimmm şeker ölçme aletimiz var yemeklerden önce sonra ölçüyoruz dua edin kızlar mübarek cuma günü rabbim hepimizin bebişini korusun
canım bende gitmiştim çok güzel ama fiyatlar hep aynı hatta dışarıdan daha bile pahallı aldığım ürünlerin aynıları çivil bebe de daha ucuz du
bende gittim havuzlu hana hiç ucuz değil boşuna yorulmaya gerek yok oraya kadar