• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Offff biz de haLa isimde anlasamadik!:19:

Zahide nasi bi isim sizce? Anlami cok guzel annanemin de ismi ama cok eski di mi?

Kocam soyledigim hicbi ismi begenmiyoooo cildiricam. Uyanik oyle bi hale getirdi ki yani ben onun soylediklerinden birini secmek zorunda kalcam!:47: haksizlik degil mi ama bu! O kdr sıkıldm ki artik Pes ettiriyo insani

ZUZUMM
Allah iyiligini versin kiz:1: ben de morcivert gibi useniyom ama:27: kardesinebiraz harclik ver de ki ablasi sen dersaneden cikinca biraz arkadaslarinla dolas istersen ben izin veriyrm:9: o arada halledersiniz isinizi. Ayrica anlarsa anlasin yaa amaaannn nolcek! Gorumcem bizde kalinca daha bi yapasim geliyo inadina midir nedir:37: hemen sarkiyom kocama. Ama dun evde yalnizken bi film izledim bebek yolda diye. Dedim ben de cok paspalim ya hicbi kiyafetim olmuyo diye artik iyice pacavralarla geziniyom kocis yaramazlik yapmasin dedim. Guzel acik bi elbisem vardi mor. Memisler buyudugu icin iyice acilmis :9: topuklularimi bile giydim zor da olsa valla ruj da surdum aylardir belki evde surmemistim.:23: kocam soyle dedi: selamun aleykum ooooooww! Surati da aynen boyleydi:53: hehehe. İyice salmisim ya kendimi aylardir bi de kizardim oyle kadinlara.

Sorma tatlim benim de oyle. Bugun bayaa bi arabada oturunca fena tutulmus kaportam yuruyemedim :( esim de taklit ediyo beni.

Kiz ne misafiri 12 kisi hem deeee!!! Gelmeyin deseydin keske :( canin cikmistir

Yaa sorma bacim hep bu esinu nun yuzunden bi battaniye meraki sardi basima bi aliyom sabah elime aksama kadar:6: iki elim dolu olunca da bi su bi cis bi yemek molasinda bakiyom anca topige:1:

Gecenlerde biri yazmisti burda ne okusam basima geliyo ardindan diye. Aynen benim de oyle. Mesela bacak kramplarim basladi sanirim.:43:

Burnum kanamaya devam ediyo hergun haftaicinden beri. Her sabah tikali uyaniyrm ve temizlerken hep kan pihtisi afedersiniz. Crs kontrolde sorcam.

Bi de bi bas donmesi basladi ben de burnum yuzunden mi bilmiyom da ilk baslardaki gibi oluyo.

Unutkanlik hat safhada ztn!:47: kettle a su koyup kaynamasini bekliyom ne var bunda di mi? Dugmeye basmak lazim! Msj yaziyom mesela gonder tusuna basmiyom. Nolcek boyle? Dogurmayi unutmam insallah:37:

En kotusu de ilk baslardaki gibi gaz kaçaklari basladi bendeeeeee! Oooo yioooo!!!:53: bu aksam cay bahcesine oturduk cok gazim vardi. Esim dedi ki bisey koktu:25: eve gelince sesli kacti. Ay farkinda bile olmuyom hee.
İyi ki o mor elbisem varken kacirmamisim:9: butun cazibe yerle bir olurdu valla. Neyse ki cok fazla durmadi ustumde:17:

şimdi düşündüm de bende paspallıktan üşeniyo olabilirim yada üşeniyorum diye ayak yapıyorum sanırım:27: eşim beni öle görmesin uzak dursun istiyorum. ben yarın bi kuaföre uğrayim iç dış şööle bi bakıma girim bacım yoksa sonum böle olcak
$hh.webp

gazmanların başı benim valla geldiği gibi salıyom sessiz sessiz :25::25::25: şimdi bunları anlatınca bakıyorum eşim hala beni seviyo wayys bææ aşka bak sen kocişteki heheheh :1::1:

şimdi düşündüm de bende paspallıktan üşeniyo olabilirim yada üşeniyorum diye ayak yapıyorum sanırım:27: eşim beni öle görmesin uzak dursun istiyorum. ben yarın bi kuaföre uğrayim iç dış şööle bi bakıma girim bacım yoksa sonum böle olcak
Eki Görüntüle 533351

gazmanların başı benim valla geldiği gibi salıyom sessiz sessiz :25::25::25: şimdi bunları anlatınca bakıyorum eşim hala beni seviyo wayys bææ aşka bak sen kocişteki heheheh :1::1:

Ay gece gece nasıl korktum o ne öyle allahim koru yarabbim:-D karanlık odadaydim birden karşıma çıkınca ürperdim. Onu görünce halime şükrettim. Bu günlerde kendimi kötü hissediyordum çirkinlestim diye şükürler olsun yanii:-)))

günaydın
ben de bugün işe hiç gelmek istemedim
uzaktaki iki arkadaşım da annelerinin yanına geldiler, onlar görüşürler ama ben ben offfff :5:

gunaydıııııııın bugun oğlusun dogum gunu hamıle oldugum ıcın heralde acayıp hısler ıcındeyım duygusala bagladım
yarım saat once dogmustu mınık kusum yumuk yumuk boncuk gozlerıyle bana bakıyordu hemsıre yanagıma dayadı sıcacık yanagını optum mısler gıbı hayatım bastan sona yenıden yazıldı ondan once yasamamısım meger ben boşmuş hersey dunyaları versen sahıp olamayacagın bır seyı yuce rabbım bana yasattı hamd olsun rabbıme ınsallah sağlıkla sıhhatle bı daha yasayacagım bu duygularıı

günaydın kızlar... bugün okula gelmek çok zor oldu ama.... meltem oğlunn doğum günü kutlu olsun nice yaşlarını görrsn inş:)

gunaydıııııııın bugun oğlusun dogum gunu hamıle oldugum ıcın heralde acayıp hısler ıcındeyım duygusala bagladım
yarım saat once dogmustu mınık kusum yumuk yumuk boncuk gozlerıyle bana bakıyordu hemsıre yanagıma dayadı sıcacık yanagını optum mısler gıbı hayatım bastan sona yenıden yazıldı ondan once yasamamısım meger ben boşmuş hersey dunyaları versen sahıp olamayacagın bır seyı yuce rabbım bana yasattı hamd olsun rabbıme ınsallah sağlıkla sıhhatle bı daha yasayacagım bu duygularıı

günaydın canım Salih ' in DOğum günü kutlu olsun sağlıkla annesiyle babasıyla kardeşiyle nice yaşlara inş. insan böyle günlerde duygusala bağlıyor işte şimdi hamişliğin verdiği duygu patlamasıda var ikisi birleşince yoğun oluyor duygular

cnm oğlusunun doğum gunu kutlu olsn dahaaa nıce nıce yıllara sağlıkla inş

Gunaydin fistiklar ve findiklar:3:

Kucuk salih dogum gunun musssmutlu kupppkutlu olsun! Nice nice nice guzeeeeellll yillara insallah! Annesi kocaman op onu benim icin!:16::nazar:

Meltem kiz ben bile agliyodum gozlerim doldu:9:

Biz de kizimla seker testine geldik 1 saatimizi bekliyoz simdi. Limon suyu da koymuslar icine limonata gibi ictim lök lök. :))
Ama sanki az bi garibim su an. Hayirlisi..

Back
X