- Konu Sahibi papatya3459
- #19.581
kızlarrrrr nasılsını bakalım? ben kocamın yanına yavru vatana döndüm çok şükür sorunsuz bi şekilde...baya bi üzüldü annecim ben dayanamam doğuma kadar bi posta gider gelirim yanına dedi çok mutlu oldum valla inşallah gelebilir...bu sabah da geç uyandım tambel tembel yatıyodum kızçem tekmeliyo falan dedim açayım da bakayım göbeğimi nerelerde bu haylaz derken bi tekme attı dışardan gördüm valla
ilk defa hareketlerini böyle dışardan gördüm şok oldum bi ordan bi burdan vurup durdu sıpam çok heyecanlandım kahvaltıyı unutmuşum izliycem diye sonra dedim bu sıpa böyleyse kesin karnı acıktı kalktım yedim şimdi uykuya geçti heralde tık yok çocuğumun derdi oymuş meğer gömem falan değil karnı acıkmış
eşim de aradı napıyon diye dedim kızın kudurdu dışardan gördüm tekmelerini hem heyecanlandı hem üzüldü ben yoktum dedi..dedim üzülme sana da yapar gösterisini sabah geç kahvaltı yapsam yeter
anaammmm ne çok konuştum heyecandan...sizde ne var ne yok geçmişi okudum alışkanlıktan okumadan yazamıyorum ama aklında ne kaldı derseniz hiç bişey kalmadı
inşallah herkes iyidir...
kızzzz ben geldim ist dan sen gidiyon bi denk getiremedik yaaa
oğluşunun da doğumgünü kutlu olsun bu arada nice güzel yaşlara..

ıstanbula canım cumartesı sabah doktora gıdıcem sabahtan seker yukleme var sonra muayene eger sorun cıkmazsa ardından yola cıkıcaz hemen arıfede donecegız nasıpse
gunaydıııııııın bugun oğlusun dogum gunu hamıle oldugum ıcın heralde acayıp hısler ıcındeyım duygusala bagladım
yarım saat once dogmustu mınık kusum yumuk yumuk boncuk gozlerıyle bana bakıyordu hemsıre yanagıma dayadı sıcacık yanagını optum mısler gıbı hayatım bastan sona yenıden yazıldı ondan once yasamamısım meger ben boşmuş hersey dunyaları versen sahıp olamayacagın bır seyı yuce rabbım bana yasattı hamd olsun rabbıme ınsallah sağlıkla sıhhatle bı daha yasayacagım bu duygularıı
kızzzz ben geldim ist dan sen gidiyon bi denk getiremedik yaaa