- Konu Sahibi papatya3459
- #19.881
zuzum o neee :) ya benimki dün 650 gr 29 cm çıktı. normal dedi. nasıl 1 kg çıktı yaa :) benimkini iyi besleyemedim mi ki ben yaaa....
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmm cokgecmıs olsunnn aman dıkkatet kendınee havalar malum gunduz yazz gece kıss tamm hasta olma havasıı kalkk bı dus all grıbın eskısın iii gelır
gecmıs olsn canmm hedyelesme lıstesıne baktınmı ben senn bebıse hedıye alcam adresını yollada ozelden yollayayım bebısnın hedıyesını
arkadaslar, ya bu sizin dediginiz segirme ne olyuor nasil bisey acaba? bide bebeginizn ilk hareketi nasil biseydi ilk hissetiginizde nasil biseydi anlatabilirisniz
kızlar bebeğin gelişimiyle ultrasondaki haftası farklı çıkan var mı ?
başı ile bedeni uyumlu değil dr.
bedeni 2 hafta geriden geliyormuş
proteine ağırlık ver dedi başka ne yapabilirim(
slm kuşlar napıosunuz nasılsınız
benim bugün öğleden sonra çok yoğun geçti müdürden izin aldım
öğleden sonraki derslere girmedim sağlık ocağına gittim tetenoz aşımın
2.sini vuruldum dahiliyeden tsh ölçümümü yaptırdım doktor tam
kan testi de yaptırdı sonra doğum doktoruma gittim bebeğime baktı
çok şükür herşey normal hem de maşallah diyeyeim 1 kilo dedi
çok ii beslemişsin dedi ben de dedim bu şimdiden böyleyse çıkışı nasıl olacak die:)
cumartesi gününe de radyologtan randevu aldım 24. haftamı doldurduğuma dair belge
alcam sonra kat nöbeti tutmicam çok şükür :)
bebekler kaç kilo topiğimize cumartesi günü tam boyunu ve kilosunu yazarım.
zuzum o neee :) ya benimki dün 650 gr 29 cm çıktı. normal dedi. nasıl 1 kg çıktı yaa :) benimkini iyi besleyemedim mi ki ben yaaa....((
ay cok guldum en son cumle cok ogretmen variii olmuşşşşş:)bi bilgim yok canım ama 2 hafta geri ileri sorun kabul edilmiyor sanırım.
oohh bir sürü şey yapmışsın.
gebelik şekerine baktırdın mı canım sen? şeker varsa bebek kilosu önden gidiyor da ondan sordumn
meyveyi de abartırsan şeker olur kilo aldırır bebeğe ama 4 kiloyu geçmemesi daha iyi diyorlar genelde
maşallah diyeyim tabi ben sana önce onu demedim:)
ay bizim müdür yardımcısı deli etti beni deliiii....
adam fenci ve diyor ki hamilelik 10 aydır nöbetten 28 hafta sonrası muafsın!!!
yönetmelikte son 3 ay diyor. biz cahil miyiz dedim 10 ay falan değil hamilelik dedm
40 hafta var ya 12 hafta çıkarıyo 28 hafta sonrası diyo yaaaa deli oldum deliiiiii
ben de 24 haftası dolmuştur nöbet tutması sakıncalıdır yazısı alacağım
eski okuluma falan sordum idarecilerim saçmalamış o dediler resmen
hişşşşşş kıyaslama yok
annişler bile farklı farklı kilo alıyor
biri 3 kilo doğuracak biri 4 kilo önemli olan sağlıklı bir şekilde doğurmak arkadaşım![]()
ay cok guldum en son cumle cok ogretmen variii olmuşşşşş:)![]()
ben 24. haftamdayım bugün son nöbetimi tuttum daha doğrusu tutmadım :) bizim okul ilkokul ortaokul diye demir parmaklıkla iç koridorlardan ayrıldı. saçma sapan oldu. ortyaokul tarafına branş, bizim tarafa da sınıfçılar bakıyor. 3-4 er sınıf anca düşüyor. ortadan ikiye bölünmüş durumda parmaklıkla çünkü... ben de nöbet zaten tutamıyorum çok kötü oluyorum ayakta duramıyorum pek vukuatta olmuyor arada bir çıkıyorum bakıyorum falan diğer taraftaki branşçı şikayet etmiş. ne insanlar var yaa... sanane bir de hamileyim yani insan biraz anlayış gösterir. hayır biizm tarafla da alakası yok bişey olsa benim başım yanar onla hiiiççç alakası yok, kendi mıntıkası parmaklığın diğer tarafı... çok sinirlendim. ben de dedim bugün son zaten hocam artık tutmicam dilekçemi hazırlıyorum :))))
ben 24. haftamdayım bugün son nöbetimi tuttum daha doğrusu tutmadım :) bizim okul ilkokul ortaokul diye demir parmaklıkla iç koridorlardan ayrıldı. saçma sapan oldu. ortyaokul tarafına branş, bizim tarafa da sınıfçılar bakıyor. 3-4 er sınıf anca düşüyor. ortadan ikiye bölünmüş durumda parmaklıkla çünkü... ben de nöbet zaten tutamıyorum çok kötü oluyorum ayakta duramıyorum pek vukuatta olmuyor arada bir çıkıyorum bakıyorum falan diğer taraftaki branşçı şikayet etmiş. ne insanlar var yaa... sanane bir de hamileyim yani insan biraz anlayış gösterir. hayır biizm tarafla da alakası yok bişey olsa benim başım yanar onla hiiiççç alakası yok, kendi mıntıkası parmaklığın diğer tarafı... çok sinirlendim. ben de dedim bugün son zaten hocam artık tutmicam dilekçemi hazırlıyorum :))))
kızlar ben şeyi merak ediorum aynı mevlut şekeri gibi doğumda şeker mi dağıtılıyor:26::26:hiç bir bilgim yok da yazarsanız sevinirim
ben şeker yerine hastanede,mevlütte,eve gelen arkadaşlara çikolata yaptırmayı düşünüyorumağzımız tatlansın
kızlar iş yerindeyim, ayaklarım balon gibi şişti:18: sizdede şişme varmı. hafta sonu biraz alçak topuk ya da alçak dolgu topuk ayakkabı aradım, ya ben beğenemedim ya da 40 nosu ayağıma olmadı. 39 giyerim normalde. düz ayakkabımda yok :18: bu hafta sonu tekrar bakıcaz. siz ne durumdasınız
benimde bu hafta ayak ağrısı sorunum oldu. rahat ayakkabı giymeme rağmen. ayakta kalınca çok zor yaa
kızlar bebeğin gelişimiyle ultrasondaki haftası farklı çıkan var mı ?
başı ile bedeni uyumlu değil dr.
bedeni 2 hafta geriden geliyormuş
proteine ağırlık ver dedi başka ne yapabilirim(
canım kemik suyu, balık, kırmızı et tüketmelisin.
arkadaslar, ya bu sizin dediginiz segirme ne olyuor nasil bisey acaba? bide bebeginizn ilk hareketi nasil biseydi ilk hissetiginizde nasil biseydi anlatabilirisniz
şimdi ağzına bi çikolata atıp sol tarafına uzanıyorsun bebeğin hareketlerini daha rahat hissedersin. doktorumun tavsiyesi
ben 24. haftamdayım bugün son nöbetimi tuttum daha doğrusu tutmadım :) bizim okul ilkokul ortaokul diye demir parmaklıkla iç koridorlardan ayrıldı. saçma sapan oldu. ortyaokul tarafına branş, bizim tarafa da sınıfçılar bakıyor. 3-4 er sınıf anca düşüyor. ortadan ikiye bölünmüş durumda parmaklıkla çünkü... ben de nöbet zaten tutamıyorum çok kötü oluyorum ayakta duramıyorum pek vukuatta olmuyor arada bir çıkıyorum bakıyorum falan diğer taraftaki branşçı şikayet etmiş. ne insanlar var yaa... sanane bir de hamileyim yani insan biraz anlayış gösterir. hayır biizm tarafla da alakası yok bişey olsa benim başım yanar onla hiiiççç alakası yok, kendi mıntıkası parmaklığın diğer tarafı... çok sinirlendim. ben de dedim bugün son zaten hocam artık tutmicam dilekçemi hazırlıyorum :))))[/
benim müdür yardımcımda lütfedip haftaya tutma hocam fazla öğretmen var dedi. zaten kalmış bi hafta fazla öğretmen varsa bana niye tutturuyorsun. şimdi iyilik yapmış oldu bana
valla cnm sevinsemmi üzülsemmi anlamadım ki
demekki ii bakmışım prensesime ama daha önümüzde 3 ay var
nasıl olacak kilosu ve doğumu çok merak ediyorum son haftalarda
acaip meyve yedim galiba meyve, doğal meyve suyu çok yarıyomuş
bebeğe ben bilmeden yemiştim ama yaşayarak öğrendim :)
eğer kilosu az olan bebişlerin anneleri varsa tavsiye edebilirim.
Ya pazartesi sabah kalktık hapşırıp tıksırıyodum benim sabah hapşırıklarım pek meşhurdur diye umursamadım. :2:
meğer girip olmuşum akşam yatağa düşürünce anladım.Pazartesi akşamdan beri mütemadiyen uyuyorum hapşırık hala devam gözlerim şakır şakır akıyo üstüne bide öksürük başladı meyve falan yiyorum ama hala düzelme belirtisi bile yok.Bu arada şekerim çok yükselmişti doktora gittim az daha insüline başlıoduksonra tahliller falan derken stres bağlı olarak şekerim yükseliomuş bunu öğrenmiş olduk.Şeker düşene ve stresim geçene kadar diyete devammış :2::2:
Gripi nasıl geçirebileceğim konusunda önerisi olan varmı:2: ve bu durumdan bebek etkileniyomudur acaba?