• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar bana da cevap yazarsanız sevinirim
tetanoz aşısı hakkında doktorum pek bişey söylemedi sen bilirsin zaten özel hastanede yapıcaksın doğumu ama içim rahat etsin dersen yaptır demişti.sağlık ocağı çok kalabalıktır diye bir hastanenin acilinde tetanoz aşısı vurdurduk.ancak vuran hemşire hamileler hakkında pek bişey bilmiyordu,2.dozu ne zaman yaptıracağım dedim de bilemiyorum dedi.sonra kafama takıldı,acaba yanlış mı yaptım diye..farkeder mi sağlık ocağında vurdukları da tetanoz aşısı hastanenin acilinde vurdukları da tetanoz aşısı dimi? arada fark yoktur inşallah.cevap verirseniz sevinirim

Canım ben yaptırma taraftarıyım ilk önce onu söyleyeyim. Sağlık ocağına mutlaka bilgi vermelisin aşıyı olduğuna dair, bir ay sonra ikinci dozu yapılacak ama sen bir ayı beklemeden bence bir sağlık ocağına git ve yaptığın konusunda bilgi ver

berrakçığımmmmm çok çok geçmiş olsun bitanemmmm sakın kendine üzüntü sinir stres yapma şeker böyle durumlardada yükseliyor çünkü bayağıda yüksek çıkmış diyetisyene git diyet listesi versin düşecek kuzum düşecek

benim açlık 80 küsür

1. saat 167
2 saat 142 çıktı direk yolladı hemen hatun iç hastalıklarına oda diyetisyene sende böyle diyet yapıp düzene sokacaksın şekerini kuzucuğummmm

figen kız senin ki ne çıktı kaç mg yükleme yaptılar

Selam hanımlar, dün gece hastahanedeydim. Ilişki sırasında kanamam oldu. Apar topar doktora koştuk. Bebegin eşi aşağıda olduğu için kanamam olmuş. Doktor Ilişki yasak dedi. Plesentanin aşağıda olması normalde sorun olur mu dedim. Olmaz dedi doktor ama nette bir sürü şey okudum. Böyle bi durumu Yaşayan var mi

berrakçığımmmmm çok çok geçmiş olsun bitanemmmm sakın kendine üzüntü sinir stres yapma şeker böyle durumlardada yükseliyor çünkü bayağıda yüksek çıkmış diyetisyene git diyet listesi versin düşecek kuzum düşecek

benim açlık 80 küsür

1. saat 167
2 saat 142 çıktı direk yolladı hemen hatun iç hastalıklarına oda diyetisyene sende böyle diyet yapıp düzene sokacaksın şekerini kuzucuğummmm

figen kız senin ki ne çıktı kaç mg yükleme yaptılar

saolasın canım...fazla yuruyuş yapmıyorum ona bağlıyorum ben hatta eşimm:27:yurumuyorsun şekerin tabi yuksek diyor:47:ama benim sülale şeker hastası:5::5:birde endokrinde erken gel kan sonuçların yetişsin dedi:26:birdaha mı bakacaklar ki anlamadım bişey:26:

saolasın canım...fazla yuruyuş yapmıyorum ona bağlıyorum ben hatta eşimm:27:yurumuyorsun şekerin tabi yuksek diyor:47:ama benim sülale şeker hastası:5::5:birde endokrinde erken gel kan sonuçların yetişsin dedi:26:birdaha mı bakacaklar ki anlamadım bişey:26:

canım o zaman akşamları bol bol yürüyüş kuzu yapacak birşey yok bide yediklerine dikkat etmen lazım canım benimmmm

canımm 50 mg şeker verdiler. sonuçlarım doktorumdakaldı, bana çıktısını vermedi, sadece bir sorun olmadığını söyledi. Ama tansyonum yüksek çıktı o biraz beni korkuttu

anladım figenciğimmmm çok çok geçmiş olsun tuzlu yememeye bak bakalım

Selam hanımlar, dün gece hastahanedeydim. Ilişki sırasında kanamam oldu. Apar topar doktora koştuk. Bebegin eşi aşağıda olduğu için kanamam olmuş. Doktor Ilişki yasak dedi. Plesentanin aşağıda olması normalde sorun olur mu dedim. Olmaz dedi doktor ama nette bir sürü şey okudum. Böyle bi durumu Yaşayan var mi

bendede bebegin esi önde oyüzden ikimizde halen hissetmiyoruz bebegimizi, bende kanama degilde kahve rengi leke vardi hastaneye gittim plascentaninn önde oldugunu dedi doktor iliski banada yasaklandi, banada kötü degil yerine gecer dedi gecmese diye sordum ozaman normal dogum yapamiyorsun seseryan olman lazim dedi cünkü placenta bebekden önce gelmez tehlike. bence internete okuma bende senin gibi cok okudum büsürü sey yasiyor hersey olacagina varacak okumakla morelimizi niye bozalim sonucda doktorlar daha iyyi bilir. bide placetntanin 4 cesidi var belki iyisidir seinki, benimki hangisi bilmyiorum sormadim doktora

slm kızlar dün alışveriş yapmştm cicişler topicine ekledim resimleri artık bişey almıcam beşik ve yatak-kılıf dışında herşey cok minnak cok tatlı ama biyerde durmam lazımmm:52::52:

bendede bebegin esi önde oyüzden ikimizde halen hissetmiyoruz bebegimizi, bende kanama degilde kahve rengi leke vardi hastaneye gittim plascentaninn önde oldugunu dedi doktor iliski banada yasaklandi, banada kötü degil yerine gecer dedi gecmese diye sordum ozaman normal dogum yapamiyorsun seseryan olman lazim dedi cünkü placenta bebekden önce gelmez tehlike. bence internete okuma bende senin gibi cok okudum büsürü sey yasiyor hersey olacagina varacak okumakla morelimizi niye bozalim sonucda doktorlar daha iyyi bilir. bide placetntanin 4 cesidi var belki iyisidir seinki, benimki hangisi bilmyiorum sormadim doktora

Bebegin eşi ınş yukarı çıkar da normal doğum yaparım. Sezaryen istemiyorum ben:(
Bebegin kac haftalık oldu canım

ben doktoruma sordum balık hapını günde 3 tane ceviz yiyiyorsan balık hapı içmene gerek yok dedi

benimki de başta 5 ceviz yeter diyodu canım ama bu sefer gittiğimde artık balık hapına başlayalım beyin gelişimi bu ay çok fazla olacak dedi haftasonu alıp başlıycam ben de marka araştırıyorum şimdi

selammm kızlarr nasılsınız uzuuuunn bir zamandr yazamıyorum laptopun üstüne su döktüm klavyem bozuk :37:hrkes iyi çok şükür balık yağını bende sordum ceviz yeter dedi dr. bende marincap var içsemmi acep

benimki de başta 5 ceviz yeter diyodu canım ama bu sefer gittiğimde artık balık hapına başlayalım beyin gelişimi bu ay çok fazla olacak dedi haftasonu alıp başlıycam ben de marka araştırıyorum şimdi

beş tane ceviz çok değil mi? Ben iki tane zor yiyorum valla cevizden tiksindim artık, bende başladım balık hapına bugün ilkini içtim vatnaa millete hayırlı olsun:) Teksevindiğim konu eleviti bırakmak oldu, onu yutamıyordum her akşam ez un gibi yap sonra iç ığğğğ oldumm

Back
X