2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
amma uzun yazmışım haa:52::52::52:

yani demem o ki kızlar tek derdimiz şeker olsun
tehlikeli boyutlardakilerin durum başka tabi
şeker bebeği iri yapar ama başka zararları da var sonuçta anne karnında ideal beslenme şart

benim doktor da direk 100lük yapalım uğraşma dedi
çıkmasa da dikkat ederim bundan sonra ama çıkarsa mecbur gibi sağlıklı besleniyorsun hiç takmam yani..

herkese güneydınn, benimde yarın şeker yüklemem var içine limon sıkabiiyomuyuz kızlar sıkan varmı, ya da doktora soran ben yanımda limon götürecem en azından içtikten sonra yiyormuşsun biraz rahatlatıyomuş, birde iki gündür acayp bir bel ağrım var yatamıyorum geceler sabah olmuyor anlayacağınız uyuyamıyorum ağrıdan kemiklerim mi genişliyor diroum ken di kendime acaba erken sancı belirtimi anlayamıyorum ki ilk olduğu için sizde de var mı bel ağrısı sırt ağrısı, eşime masaj yaptırıyorum ara ara iyi geliyor onunla durabilyorum yani:( acile gidecek bişey mi sizce

Son düzenleme:
bana 50 dr lık yüklemeyi şöyle yaptılar
önce aç karna bir tüp aldılar
şekerli suyu içip bir saat sonra tekrar gittim bir tüp daha aldılar

herkese güneydınn, benimde yarın şeker yüklemem var içine limon sıkabiiyomuyuz kızlar sıkan varmı, ya da doktora soran ben yanımda limon götürecem en azından içtikten sonra yiyormuşsun biraz rahatlatıyomuş, birde iki gündür acayp bir bel ağrım var yatamıyorum geceler sabah olmuyor anlayacağınız uyuyamıyorum ağrıdan kemiklerim mi genişliyor diroum ken di kendime acaba erken sancı belirtimi anlayamıyorum ki ilk olduğu için sizde de var mı bel ağrısı sırt ağrısı, eşime masaj yaptırıyorum ara ara iyi geliyor onunla durabilyorum yani:( acile gidecek bişey mi sizce

benim 7 kasımda şeker yüklemem geç olucak ama dr ozmaan yapalım dedi birde yanında limon getir dedi sebebini sormadım ama:)

selam
benim aşagıya doğru vurmalarım var sanki kafa veya tekme atıyor
normal mi siz ce

Selam canım aynısı bende de bu hafta oldu,daha dün dr'a kontrole gittim bebek dönmüş dedi yani ayakları aşağıda başı yukarda ondan oluyormuş.Hatta kafası yukarı geldiği için kaburgama ara ara baskı oluyor şekilden şekile giriyorum anlayacağın:)korkma yanee.

Acillik bisey degildir heralde cnm. Benim ara ara oluyor. Cok is yaptiysam ya da cok yuruduysem fln. Bazen bulasik yikarken bile ayakta durmaktan oluyor.

bana 50 dr lık yüklemeyi şöyle yaptılar
önce aç karna bir tüp aldılar
şekerli suyu içip bir saat sonra tekrar gittim bir tüp daha aldılar

işte bu garibime gidiyor sizlerde damardan almışlar kanı bende mesela parmaktan fark ediyormu ki acaba:26::26:2 gundur ağzıma şeker surmuyorum bebişin hareketleri bile azaldı:27:

off kimsecikler yokk:31::31::31::31::31::31:

hazır karışım alırsan limonlu oluyormuş aynı limonata gibi içtim ben hiç zorluk çekmedim:27:

kızlar merhaba nasılsınız eşim sabah gidecek ben yolcu etmicem işe gider gibi git dedim. bugün cezaevine gittik baktık yerini bulduk ziyarete gidebilmem için .... offf allahımmm... neyse... bu arada bugün rüya gördüm eşim hapisten çıkmış oğlumu kucağına veriyorum adını ne koydun diyor ben de mirsat diyorum..... çok etkiledi beni mirsat nasıl isim sizce ????

kızlar merhaba nasılsınız eşim sabah gidecek ben yolcu etmicem işe gider gibi git dedim. bugün cezaevine gittik baktık yerini bulduk ziyarete gidebilmem için .... offf allahımmm... neyse... bu arada bugün rüya gördüm eşim hapisten çıkmış oğlumu kucağına veriyorum adını ne koydun diyor ben de mirsat diyorum..... çok etkiledi beni mirsat nasıl isim sizce ????

allaah sabır versın cnm neden gırdığini felan tam ayrıntılarıyla bılıyorum o donem tatıldeydım ben gelıncede sorup yaranı desmek ıstemedım.herseyın hayırlısını dılee bundada vardırr bı hayır allaahh yardımcın olsunn eee yanlızmı olcaksın sen bıldğim kdr aılende burda değill.ısım konusuna gelınce vallaa cok değişik ve guzel geldı

Allah sabır versin canım, inşallah bu zor günlerinizde geçer tekrar kavuşursunuz birbirinize, bebeğinize

Rabbim sana ve esine bol sabir versin canim. Esin ne kadar kalacak bilmiyorum AMA ins en kısa zamanda insallah tekrar yaninda olur insallah goz acip kapayincaya kadar gecer zaman. Mirsat da guzel bi Isim bence...

ii akşamlar kızlar nasılsınız ya benim bebeğimin suyu biraz
fazlaymış yazmıştım zaten buraya şeker yüklemede de 70-140
arası normal değer benimki 127 çıktı acaba biraz daha beklemiş
olsaydık daha fazla çıkarmıydı yani bu suyun fazlalğının sebebi şeker olabilir mi
olursa da bundan olsun çünkü netten araştırdım suyun fazla olmasının bir çok sebebi var
tabi en hafif olanı da bu şekerin yüksek olması iki gündür kafam çok karışık:14::14:
kocama da çok belli etmiyorum çünkü o hemen şuraya gidelim buraya soralım şu hastaneye gidelim
demeye başlıyo onu da telaşlandırmak istemiyorum bu arada şunu da farkettim bebeğim hafta içi daha çok
hareket ediyo haftasonu daha az tabi ben hipotezimi de buldum hafta içi ders anlatıyorum
tabi doğal olarak bağırıyorum miniğim de sanırım bundan etkilendiği için daha çok tepki
veriyo hafta sonu evde tekim işimi temizliğimi yapıyorum çok sesim çıkmıyo o
da sakinleşiyo galiba :)

olsaydık daha fazla çıkarmıydı yani bu suyun fazlalğının sebebi şeker olabilir mi
olursa da bundan olsun çünkü netten araştırdım suyun fazla olmasının bir çok sebebi var
tabi en hafif olanı da bu şekerin yüksek olması iki gündür kafam çok karışık:14::14:
kocama da çok belli etmiyorum çünkü o hemen şuraya gidelim buraya soralım şu hastaneye gidelim
demeye başlıyo onu da telaşlandırmak istemiyorum bu arada şunu da farkettim bebeğim hafta içi daha çok
hareket ediyo haftasonu daha az tabi ben hipotezimi de buldum hafta içi ders anlatıyorum
tabi doğal olarak bağırıyorum miniğim de sanırım bundan etkilendiği için daha çok tepki

bu şeker olayı hepimizi allak bullak etti ya:53::53::53:değerlerin normal gözüküyor ama bilemicem su fazlalığını:27::27:

bu şeker olayı hepimizi allak bullak etti ya:53::53::53:değerlerin normal gözüküyor ama bilemicem su fazlalığını:27::27:

ay cnm herkes şeker çıkmasın die dua ediyo
ben de neredeyse olursa şekerden olsun haline geldim
doktorumun da tam izne çıkacağı zamanı buldu neyse hayırlısı
diyeyim bari sonuçta meleğimin herketlerini görüyorum
hissediyorum daha ne olsun bu arada okuldan öğretmen ve
en yakın arkadaşım da hamileydi yeni daha 6 haftalıktı
dün düşük yaptı ona da biraz cnm sıkıldı şimdi yarın yine okulda
görüşcez ben nasıl durucam onun yanında bilmiyorum
allah herkesin bebeğini korusun onları bize bağışlasın....

ay cnm herkes şeker çıkmasın die dua ediyo
ben de neredeyse olursa şekerden olsun haline geldim
doktorumun da tam izne çıkacağı zamanı buldu neyse hayırlısı
diyeyim bari sonuçta meleğimin herketlerini görüyorum
hissediyorum daha ne olsun bu arada okuldan öğretmen ve
en yakın arkadaşım da hamileydi yeni daha 6 haftalıktı
dün düşük yaptı ona da biraz cnm sıkıldı şimdi yarın yine okulda
görüşcez ben nasıl durucam onun yanında bilmiyorum
allah herkesin bebeğini korusun onları bize bağışlasın....

ayyy yazık olmuş arkadaşına:5:sen de kendini kötü hissedeceksin tabi haklısın :5:

canım suyum fazla derken değeri nedir...

benimde senin gibi suyum fazla ama şeker normal

su değer 200 üzeri ise sıkıntı olabilirmiş benim ki tam 200

Back
X