- Konu Sahibi papatya3459
- #20.541
yaaaa öğretmenlere 29 ekim tatil değil amaaa![]()
bizim müdür töreni salı gününe aldı çokkk sevindim.
((((((((((((((((((((( çok kötüyüm. eşim sabah teslim oldu dayanamam diye yolcu bile etmedim okula gittim aradı açık cezaevine değil kapalıya yolladılar beni bir polisten rica ettim arıyorum saat 3 te bursaya gitcez bişeyler yap dedi. aradım taradım yanına gittim. görüştürdüler. geri döndüm okula bir avukatla görüştü müdürüm falan ama yok sonra beni aradı yine rica etmiş gerek kalmadı kapalıya götürüyorlar beni dedi. o kadar görüştük. şimdi nereye gitti ne kadar ceza yedi hiç bilmiyorum. savcılığa git yarın o söyler dedi. söyle rmi acaba? nereye götürdüler eşimi...napcam ben ... allahım tutunacak bir dalım yok. tek başıma evde saatlerdir ağlıyoprum. ağlamayayım diyorum olmuyor nereye baksam o.... allahım ben nasıl dayanayım... dayanamıyorum. yavruma bişey olacak napsam bilmiyorum ki kaldım böylece... allahım nedennnnnnnnnnnnnnnn... kaldım burda böyle....
(((((( nerde ne yer ne içer nasıl bilmiyorum.. o bunu haketmedi... allahım yardım et.... napar orda .... yavruma bişey olmasın bari nolurrrrrr... ama yapamıyorum sakin olamıyprum... napcam ben.............
canım böyle durumlarda ne söylesek boş gibi oluyor ama bebeğini ve eşine kavuşacağın günü düşün. artık anne olacağız biz allahın izniyle yavrun için sakin olmaya çalış lütfen