• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iyi geceler kızlar nasılsınız biz bugün paşamı gördük 743 gr olmuş 34 cm boyuymuş paşamın maşallah 50 gr şeker yüklemem biraz yüksek çıktı yarın 100lük yüklenecek inşallah sıkıntı olmaz kızlar sizde ne var ne yok nete fazla giremiyorum ama arada bakmaya çalışıyorum hepinize iyi geler bebişlere iyi bakın

Allah yardımcınız olsun canım süresiz ayrılıklar vermesin inşallah
mirsat ne demek? kulağa hoş geliyor isim olarak bence

suyun biraz fazla demezdi çok riskli olsan canım kritik durumda değil demek ki
netten bakarsak kafayı yiyoruz zaten hayırlı bişi çıkmıyo netten
şeker çıkmadıysa çıkmaz tahminimce

hadi güzel haberlerle gel ama şekeri dün uzun uzun yazdım ya korkmayın kızlar en kötü dert bu olsun çıkacaksa da

meltemcim şeker sonucu mu merak ettiğin? hadi sen de rahatlarsın inşallah canım

alan da var almayan da
32 haftayı geçmeden Allah korusun bişi olsa yaşaması zor...ben son zamanlar alınması taraftarıyım ama kıyafetleri gördükçe almadan duramıyorum:)
Allah korusun bebelerimizi

aman patronlardan vefa beklenir mi güzelim. çalıştığın sürece iyisin zam almışsın almamışsın ona bakmazlar malesef...
sen tahlillerini yaptır bir şekil bebeğinden önemli değil sonuçta..ama maddiyat da önemli oluyor hayatımızda ister istemez.
kızını da kararlı bi şekilde keseceksin memeden canım..ben de yaşadım aynı şeyleri. "annecim ben şimdi naapıcam" diye ağlıyordu kuzum geceleri...insanın içi parçalanıyor..ama benimki 25 aylıktı. sarı sabır mı ne ööle bişi var aktardan ondan alıp azcık sürmüştüm. onun aroması ağızdan gitmiyor bi kere ağzına alınca birdaha almadıydı sonra da alıştıydı..bir süre ayakta salladık ama memesiz uyuyamadığı için...

Bence de cikin. Ayni sekilde dusunuyorum. Mesela ben simdi diyete basladim daha besik hic bakmadik. Disarda ne yer ne icerim bilmiyorum.:( keske daha once yapsaydik.

3 yasindan sonra ayirmak zor olmicak mi kuzum? :55: en fazla 1 yas bence cunku sonra kopamiyolarmis huy degistiriyolarmis.

Kate03 ve meltem sonuclari yazinhemen. Ozelde cikiyo aksama dogru genelde.

selam kızlar,eşimin memlekete geldik,arada sırada bakıyorum sizlere.şeker sonucu bekleyenlere hayırlı haberler almalarını temenni ederim...
bu arada meltem kasılmaları sorcaktın doktora sordun mu?
herkesi kucaklıyorummmmmm:16:

Kizlar meltemin actigi bebislerin boy ve kilo topigini bulamiyom. Linkini gonderebilcek var miiii???

Berrakcim gecmis olsun. Ben de bugun diyetisyene gittim. Cok siki bi diyet oldu. Senin dr yazdi mi yazmadi mi simdi uygulayacagin programi? Diyetisyene ayrica gidip mi yazdircan cnm? Ben de oyle yaptim da.
Benim hipoglisemi ve hiperglisemi birlikte dengesiz bi sekilde oldugu icin cok dikkatli ve duzenli yapicakmisim. Harfiyen uycam yani. Ustelik sadece 59,5 kiloyum sasiriyorum seker cikmasina cok ilginc ustelik hem aniden cok cikiyormus hem de aniden cok dusuyormus.:26: bayaa kafam karisti. Su programi iki gun uygulayip ben de 6 kez olcume baslicam. Hem degerleri hem yedim ictigim her seyi miktari ve saatiyle not alcam 4 gun. Bayram donusu kontrole gitcem. 3 hafta bekletmiyolar yani. Simdi bu liste benim durumuma ozel oldugu icin bence sana gondermiyeyim tatlim. Kendi drun sana ozel yazacaktir tahminimce. Ama sana kesin kesin kesin tavsiyem BAYRAMDA ASLA BAKLAVA YEME!!! Bebisleri o rafine seker hemen olumsuz etkiliyomus sekerli hamislerde. Belki cok canin cekerse haftada 1 top dondurma dedi bana dr ama o da su ilk haftaki takipten sonra. Yani bir sure tek sekerim bebisim olcak onu yicem :)

:(((((((((((((((((((((( çok kötüyüm. eşim sabah teslim oldu dayanamam diye yolcu bile etmedim okula gittim aradı açık cezaevine değil kapalıya yolladılar beni bir polisten rica ettim arıyorum saat 3 te bursaya gitcez bişeyler yap dedi. aradım taradım yanına gittim. görüştürdüler. geri döndüm okula bir avukatla görüştü müdürüm falan ama yok sonra beni aradı yine rica etmiş gerek kalmadı kapalıya götürüyorlar beni dedi. o kadar görüştük. şimdi nereye gitti ne kadar ceza yedi hiç bilmiyorum. savcılığa git yarın o söyler dedi. söyle rmi acaba? nereye götürdüler eşimi...napcam ben ... allahım tutunacak bir dalım yok. tek başıma evde saatlerdir ağlıyoprum. ağlamayayım diyorum olmuyor nereye baksam o.... allahım ben nasıl dayanayım... dayanamıyorum. yavruma bişey olacak napsam bilmiyorum ki kaldım böylece... allahım nedennnnnnnnnnnnnnnn... kaldım burda böyle.... :((((((( nerde ne yer ne içer nasıl bilmiyorum.. o bunu haketmedi... allahım yardım et.... napar orda .... yavruma bişey olmasın bari nolurrrrrr... ama yapamıyorum sakin olamıyprum... napcam ben.............
genel olarak yazayım cevapları sevtapcım allah tez zamanda kavustursun uzup kendını harap etme bebısın ıcın dayan bı an once olsun bıtsın artık gecıktıkce daha da zor olcak:(

kızlar seker tahlıl sonuclarmı yazayım doktora gosteremedım daha ama aıle hekımımı aradım ıyı dedı bılmıyorum
açlık 76
1. saat tokluk 171
2. saat tokluk 150

İdrar Mikroskobisi
HS 2-3 EPİTEL HÜCRESİ
GÖRÜLDÜ.

Son düzenleme:
şubat anneleri umarım iyisinizdir
benimde ilk tahlilim 78 çıktı
ikincide 129
dotkorum çok normal dedi
tekrar tekrarda yaptırmadı o yüzden
hadi hayırlısı bakalım

Gunaydiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn arkadaslar ve bebik yigenlerimmm:16::54:

günaydınlar. yaşasın tatil. bundan sonra doğum iznine kadar tatil yok. son dinlenme imkanımız.

günaydın kızlar
sevtaporhan Allah yardımcın olsun başka ne dıyeyım bılemıyorum cok uzuldum

günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok anammmm hava çok kötü beya ben nasıl gidecek köye şimdide onun tasası tuttu neyse akşam saat 12 ye kadar sarmaları sardım çok şükür biletimide erken saate geri aldım rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eylesin inş.

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN....!!!:27::27::27:....Tatil tatil tatiiiiil gel gel gel !!!

sevtaporhan allah yardımcın olsun canım...:nazar:

doğum iznimiz
doğum sonrası olan kısmı 6 aya çıkarılmadı mı daha yaaaaaaaaaaaaa
bekleye bekleye bir hal oldukkkkkkkkkkkkkk

:(((((((((((((((((((((( çok kötüyüm. eşim sabah teslim oldu dayanamam diye yolcu bile etmedim okula gittim aradı açık cezaevine değil kapalıya yolladılar beni bir polisten rica ettim arıyorum saat 3 te bursaya gitcez bişeyler yap dedi. aradım taradım yanına gittim. görüştürdüler. geri döndüm okula bir avukatla görüştü müdürüm falan ama yok sonra beni aradı yine rica etmiş gerek kalmadı kapalıya götürüyorlar beni dedi. o kadar görüştük. şimdi nereye gitti ne kadar ceza yedi hiç bilmiyorum. savcılığa git yarın o söyler dedi. söyle rmi acaba? nereye götürdüler eşimi...napcam ben ... allahım tutunacak bir dalım yok. tek başıma evde saatlerdir ağlıyoprum. ağlamayayım diyorum olmuyor nereye baksam o.... allahım ben nasıl dayanayım... dayanamıyorum. yavruma bişey olacak napsam bilmiyorum ki kaldım böylece... allahım nedennnnnnnnnnnnnnnn... kaldım burda böyle.... :((((((( nerde ne yer ne içer nasıl bilmiyorum.. o bunu haketmedi... allahım yardım et.... napar orda .... yavruma bişey olmasın bari nolurrrrrr... ama yapamıyorum sakin olamıyprum... napcam ben.............
canım günaydın nasılsın bana bi şekilde ulaşırmısın msj atamadım sana sanırım yardımcı olabişlirim ben sana

doğum iznimiz
doğum sonrası olan kısmı 6 aya çıkarılmadı mı daha yaaaaaaaaaaaaa
bekleye bekleye bir hal oldukkkkkkkkkkkkkk
yok bacım daha belli değil

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN....!!!:27::27::27:....Tatil tatil tatiiiiil gel gel gel !!!

sevtaporhan allah yardımcın olsun canım...:nazar:
sık dişini bacı az kaldı

günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok anammmm hava çok kötü beya ben nasıl gidecek köye şimdide onun tasası tuttu neyse akşam saat 12 ye kadar sarmaları sardım çok şükür biletimide erken saate geri aldım rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eylesin inş.
aynen hava baya sıkıntılı insanın canını sıkıyo daraldım beee gece 12lere kadar sarma saran hamarat hatun insan bi yemeye davet eder dimi onca sarmayı tek başına nası yersin yahu kilo alırsın dikkat et :27:

Back
X