- Konu Sahibi papatya3459
- #20.601
bacımmmm buyurun gelinde ben annemlerin yanına gidiyorum ya bayrama onun için sardım kız annemlere yani yapraklarda minnaktı zati sinir oldummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın nabersiniz?mlklc teyzemizden hediyemiz geldi şimdi çok sevindirik olduk oğlumla biz tekrar tekrar teşekkür ediyorum mlklc canım sana
öpüyoruz seni![]()
nasılsınızzz gecmısı cokokumadımherkez iyidir umarım.dun hastaneyee gıttık sekerı yuklettık allahtan lımon almısım yanımaa ıcemezdım heralde amaa lımon olunca cok bısaatsı anlamdım.bı saatın son on dakıkası fena oldum zor attım kendımı hastane dısına temız hava carptıkca yuzume kendımegeldım:)sonuc 111 cıktı ama doktor değerlendıremedı amelıyatı varmıs bu gun bakıcak.bebişimii gördüm kızım 800gr olmus 36.5 cm yanlız soyle bıdurum var bebek dönmus kafa asağida dedi eğer pozısyon değiştırmezse normaldoğm yaparsın dedi.ama annemler ablam falan erken dönmus allah korusun erkendoğum olabılır dıyorlar ama dr oyle bişi demedı olurmu acabaa kafama takıldı
Ama ama bizde merak ettik teyzesiii..kuzucukuna ne ciciler geldi !!!![]()
nasılsınızzz gecmısı cokokumadımherkez iyidir umarım.dun hastaneyee gıttık sekerı yuklettık allahtan lımon almısım yanımaa ıcemezdım heralde amaa lımon olunca cok bısaatsı anlamdım.bı saatın son on dakıkası fena oldum zor attım kendımı hastane dısına temız hava carptıkca yuzume kendımegeldım:)sonuc 111 cıktı ama doktor değerlendıremedı amelıyatı varmıs bu gun bakıcak.bebişimii gördüm kızım 800gr olmus 36.5 cm yanlız soyle bıdurum var bebek dönmus kafa asağida dedi eğer pozısyon değiştırmezse normaldoğm yaparsın dedi.ama annemler ablam falan erken dönmus allah korusun erkendoğum olabılır dıyorlar ama dr oyle bişi demedı olurmu acabaa kafama takıldı
canım burdan resim atamam ki ş,imdi ama sz yüklicem çok tatlı görmenis lazım aamaaa ya ben daha ezel123 ünkini gönderemedim(( öfff aldım ama evde duruyo halaaa yarın kargolar açıkmıdırki
(
Sanmıyorum ben tabi doktor daha iyibilir canım...Benimkide altta tepikliyo bu dönem zannımca kuzucuklar pek bi içerde fingirdiyooo..Bence daha değişir pozisyonları...![]()
canımm takma kafana öyle herşeyi benimkide hep aşağıda :))
Müsait olduğunda canım .......
Sanıyorum öğlene kadar yarım gün yani açıklar bildiğim.
günaydın haftanın son iş günü he he he çok mutluyum :)
ayy herkezz dr herkezz bırak doktoruu profff masallaahh öylee yapma onu yeme bunu içmeee aaaaa onlaraa gore devırcen dötuu evdee şişçenn ayy onu yemem ayy mıdemm bulandıı dıcenn normal doğmdan her ınsangıbı korkuyorum demeyee görrr mubarek hepsı sezeryandoğurmusss bana gelınceee aaa herseyın normalıı bakma bız mecburıetten yaptık dahaa durun bakalımm neyın ne olacağı belli değil.baksımdı bebek donmuss ben gezıyom dıyee.hıc soylemedım kocama onuda boş yere tedırgın etcekler salmıcakbı yere :)
hiç bir haltı bilmezler herşeye karışırlar en büyük özellikleride canım benim sen bebek döndü diye sakın üzülme bebekler bu aylarda doğum pozisyonunu alırlar kuzu maş. kuzuna dönmüş işte ne güzel![]()
sağoll yawrucum ıcımı rahatlattın wallaaa.neysee ben bı kuafore gıdımm:) hazır ıcım rahatlamısken az daha gezim:)dün çok guzel kot tulum aldım kendımeee ayyyokdr rahat guzel bayıldımm gıdımm onun pacalarını yaptırıyım hade görusurukkk
kızlar günaydın nabersiniz?mlklc teyzemizden hediyemiz geldi şimdi çok sevindirik olduk oğlumla biz tekrar tekrar teşekkür ediyorum mlklc canım sana
öpüyoruz seni![]()