• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben geldim çok yorgunum sabah eyüp devlet hastanesin den randevu almıştım doktor o kadar geri zekalıydıkı anlatamam idrar testim de şeker çıkmış yükleme yapılmasını istiyorum dedim vay efendim hamilelikte rutin miymiş yükleme yapmak özeller uyduruyorlarmış hiç ilgi alaka yok bide beni ultrasyon dopplere yolladı ordaki doktor da yanın daki kızla konuşmaktan bişey anlatmadı sinir oldum hemen kendi hastaneme gittim valla bayıldım 170 tl şeker yüklemesini de 2düzey yaptırdım allahım durumu olmayanlara yardım ettin oh bi güzellde sağlık bakanlığına şikayette bulundum doktor için içim rahatladı bu arada şekerim biraz fazla çıktı doktorum doğumdaymış asistanı öyle dedi raporlarımı bıraktım doktorum arayacak bakalım o diyece

selam kızlar nasılsınız 100 lük şekerimizi yüklettik 4 defa kan verdik aç karnımıza saat 3 de sonuçlar çıkacak ya kızlar bu da eğer yüksek çıkarsa çocuğa bişey oluyor mu sıkıntı olur mu ya şekeri yüksek çıkan arkadaşlar neler yaptınız

kızlar bana 50lik yükleme yapıldı ilk sonuç 97 ikinci 156 çıkmış normal değer 140 olması gerekiyormuş of ya bakalım doktorum ne diyecek

herkesin yazdigi seyin altinda bebegim muhtmel dogacak tarigi bebegin kilosu felan yaziyor bende niye yazmiyor

bebeginizn ilk hareketi nasil biseydi bana anlatirmisiniz ben daha yeni yeni hissetmeye baasliyom galiba

Son düzenleme:
anammm kaç saattir bakıyorum sanırım artık 5 ay süren araştırmalarım yavaştan sona eriyor...neden bahsediyo bu kız diye aklından geçenler için açıklama yapayım hemen :1: bebek arabası ve park yatak araştırması tabii ki...sanırım sonuç olarak chicco lullaby lx park yatak ve kanz 2020 enigma travel system de karar kıldım....park yatak kesin gibi de araba hakkında kötü bişey duyarsam vazgeçme ihtimalim yüksek :9: ama şimdiye kadar duymadım hem fiyatı çok uygun hem de videoda falan çok acayip kullanışlı duruyo kötü bi özelliğini göremedim...bakalım yatağı anneannesi-dedesi,arabayı da babaannesi-dedesi alacağı için seçmemizi bekliyolar ahhh ah çok uğraştım yaa ama şu araba işi hala muallakta nasıl olacak böyle bilmiorum :31:

Bizim de anneanneyle babaanne alicak bakalim. Senin alacaklarina da bi bakiyim ben:)

kuzllanıcı kontrol paneli var yukarda onu tıkla, ordan sol tarafta profili düzenle yi seç aşşa doğru in orda bebeğin doğacağı muhtemel tarihi soruyor onu yaz bu kadaaaarrrr:36::36:
herkesin yazdigi seyin altinda bebegim muhtmel bebegin kilosu felan yaziyor bende niye yazmiyor

bebeginizn ilk hareketi nasil biseydi bana anlatirmisiniz ben daha yeni yeni hissetmeye baasliyom galiba

rica ederiz ne demek kendi bebişimede aldm ilk hediyesini.sağlıklı sıhhatli giyerler inşallah..

Kızlar bu arada şeker sonuucm çıktı normal sınırın da altında doktoruma yarın göstercem. Düşük çıkması yüksek çıkmasından iyidir heralde. bakalım dr ne diycek

amin kuzum inşallah.Ayy bende haftaya yaptırcam sen erkenmi yaptırdın canım ne zaman yapoılıyodu herkes yaptı ben haftaya yaptırcam daha gecikiyomuyum yoksa sen benden sonrasın normalde 9 gün var aramızda :(

$7119234.webp$7119234.webp

bunu almak istiyorum cok begendim tommy hilfiger ama biraz pahali ya 40 €uro

nasılsınızzz gecmısı cokokumadımherkez iyidir umarım.dun hastaneyee gıttık sekerı yuklettık allahtan lımon almısım yanımaa ıcemezdım heralde amaa lımon olunca cok bısaatsı anlamdım.bı saatın son on dakıkası fena oldum zor attım kendımı hastane dısına temız hava carptıkca yuzume kendımegeldım:)sonuc 111 cıktı ama doktor değerlendıremedı amelıyatı varmıs bu gun bakıcak.bebişimii gördüm kızım 800gr olmus 36.5 cm yanlız soyle bıdurum var bebek dönmus kafa asağida dedi eğer pozısyon değiştırmezse normaldoğm yaparsın dedi.ama annemler ablam falan erken dönmus allah korusun erkendoğum olabılır dıyorlar ama dr oyle bişi demedı olurmu acabaa kafama takıldı

benimki de öyleydi canım 2 kere oldu hatta doktor daha çoooook pozisyon değiştirir o dedi aklında kalmasın yani :1:

aynen yaaa zaten durduğu yerde durmuyo dıyom ben daha ıkı uc ay yer değiştırmedn dururmuu bu ziill:)fıngırdek

ayy aksamdan berı aklıma soktular sınır ettıler benıı cok gezıyormusumm hıc hamıle gıbı davranmıyormusumm bak donmüş iştee bılmemneee offf.
yurumeden gezmeden bısı olmaz heralde yaaa zaten on on bes gun sonra kıs ıyıce baslar cıkamıcaz son son gezelım demıı amaaa yaa

yalnız ben 2 kere baş aşağı döndüğünde de sabahtan akşama kadar gezdiydim :9: yani bence çok gezmekten olabilir ama riski olan bişey değil...çok gezince öyle dönüyo ertesi gün başka türlü dönüyo sıkıntı olcağını sanmam :16:

Bizim de anneanneyle babaanne alicak bakalim. Senin alacaklarina da bi bakiyim ben:)

bak bakalım beğencen mi :1: yatak çok güzel olcak da arabayı biraz daha kurcalıycam :1:

merhabalar yürüyüşe çıkıcam çıkmadan bir bakayım dedim sizlere:9:

sabah sabah kendimi öyle motive ettim ki sabah dediğimde 11:27:aç karna şekerimi ölçecektim cihazı aldım çubugu sokuyorum ses yok cihazda:37:o arada da parmağımı deldim kan akıyor:27:cihazda bekledim bekledim ses yok kanımda boşa gitti:47:dün almıştık eşim az önce götürdü bakalım ne dicek eczane:27:aslında bizde hata alırken orada deneyecektik cihazı:9:ama saatlerce hastanede tahlildi muayeneydi kalınca o kadrını düşünemedik:27:neyse sağlık olsun sizlerde alırsanız eğer deneyip alın bari:27:

bu arada şeker yuklemesi yaptırıp fazla çıkan arkadaşlar üstesinden gelicez inş..:34:

birde bebeğin ters duruşundan konu açılmış bende bu yuzden dun göründüm doktoruma:27:bir önceki doktorda ters mi ne demişti kafama takıldı bu çocuk hep tepetaklamı duruyor die:27::27:doktorum henuz doğum aralığında yani haftasında olmadığım için bebeğin bu dönüşlerinin normal olduğunu dahaaa çoookkkk dönerlerrr dedi:9::9:şu an o keyfinde dedi:9::9:korkulacak bişey yok yani erken doğum vs. diye düşünmemeliyiz yani....

Back
X