• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
baktım baktım çok guzeller pembiş pembiş:9::9:

Pembe rengi pek sevmezdim ben aslında ama her bişiimis pembe olmuş:16::16: daha var aslında ama fotoları babamısa çektirik dioki allah aşkına sizin işiniz gücünüz yokmu diorum var işte bu cicilerin fotolarını paylaşmak:9::9:

Pembe rengi pek sevmezdim ben aslında ama her bişiimis pembe olmuş:16::16: daha var aslında ama fotoları babamısa çektirik dioki allah aşkına sizin işiniz gücünüz yokmu diorum var işte bu cicilerin fotolarını paylaşmak:9::9:

:9::9:ben bile öle yaptım herşey pembe:9:benim gecelik sabahlıklar bile pembe terlik kaldı onuda görgüsüzlük olmasın die beyaz alcam:9::9::9:eşin doğru demiş başka ne işimiz var ki:27::27::27:

:9::9:ben bile öle yaptım herşey pembe:9:benim gecelik sabahlıklar bile pembe terlik kaldı onuda görgüsüzlük olmasın die beyaz alcam:9::9::9:eşin doğru demiş başka ne işimiz var ki:27::27::27:

:9::9: valla benim başka işim güzüm yok :9::9: ben daha gecelik falan almadım ama onu bile pembe alırsam şaşırmam kendime:32::32: görmediğin kızı olmuş her bişiini pembe almış olduk:9::9:

break break 1 2 bursa ızmır karayolundan canlı olarak bıldırıyorum hepiciğinize ayrı ayrı ıyı bayramlar dılıyorummmmmmmmmmmm allahın ıznı ıle evıme donup cıcışlerımızı fotolamak ıstıyorummm

break break 1 2 bursa ızmır karayolundan canlı olarak bıldırıyorum hepiciğinize ayrı ayrı ıyı bayramlar dılıyorummmmmmmmmmmm allahın ıznı ıle evıme donup cıcışlerımızı fotolamak ıstıyorummm

canıımm hayırlısıyla sağ salim dönün inşallaahh..sanada hayırlı bayramlar:34::34:

slm kuşlar yarın bayramın ilk günü namazdan hemen
sonra annemlere gitcez orda kurban işini halletcez
bayramın 2. günü de adanaya kayınvalidemlere gitcez bi kaç
gün burda olmayabilirim şimdiden herkesin bayramını kutluyorum
inşallah seneye bebişlerimizle onlara giydirdiğimiz bayramlıklarla geçiririz
bayramlarımızı:16::16::16: hepinizi öpüyorum :54::54::54:

slm kuşlar yarın bayramın ilk günü namazdan hemen
sonra annemlere gitcez orda kurban işini halletcez
bayramın 2. günü de adanaya kayınvalidemlere gitcez bi kaç
gün burda olmayabilirim şimdiden herkesin bayramını kutluyorum
inşallah seneye bebişlerimizle onlara giydirdiğimiz bayramlıklarla geçiririz
bayramlarımızı:16::16::16: hepinizi öpüyorum :54::54::54:

hayırlı yolculuklar hayırlı bayramlar sana da:16:inş. bebişlerle gireriz o gunleride görürüz .

Kızlar doktordan geldim.seker yükleme testim yüksek çıkmış ya. Açlık 79, tokluk 158. Doktor. İstersen 100luk yükleme de yapalım ama bence gerek yok dedi. Günde 6 öğün yemek yicem. Makarna pirinç beyaz ekmek yok dedi.ya ben aslında zayıfım fazla kiloda almadım suan 54 kiloyum toplamda 5 kilo aldım. Tatlıya fazla aramda yok yemedim de fazla. Nasıl sekerim yüksek çıktı hayret yani. Bebiste yuzustu yatıyordu yüzünü de göremedim.
Aynen cnm ben de 59 kiloyum ve 5 kilo aldim sadece ben de anlamis degilim 20 kilo alan akrabalarimda cikmamis:44:
merhabalar:3::3:

akşam yemeğinden sonra ölçtüm şekerimi 120 eşim iyi diyor:27:yalnız ben ara öğünleri az yiyorum ara öğün yiyince öğle yemeğide yemiorum olurmu ki böyle:26::26::26:gunlerde kısaldı canım bişey istemiyor:5:

Cnm 120 iyi tabi ki ama ne zmn olcuyosun bak dra diyetisyene gitmeden etmeden kalkistin kendi basina papaa sana:9: yemege basladiktan sonra (kac dkda yersen ye) 60 dk sonra olcmen lazim o degeri mi soyluyosunnn? Mesela aclik olctun 9:55te. 10:00da yemege basladin, 10:20de yemegin bitti. Saat tam 11:00de (cnk 10da basladin) yapcan olcum.

Back
X