- Konu Sahibi papatya3459
- #20.901
herkese iyyiii bayramlar. tatlıları, sarmaları, etleri fazla kaçırmayın sonra kilo olarak geri dönecek bize seneye inşalllah bebişlerimizle birlikte bayram yapacağız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canim allah ins isteyen herkese nasip eder dedigin gibi gercekden cooooooooooooookkk güzel bi duygu bende o an cok mutlu oluyorum hic isey beni okadar mutlu edemez yani.evet canım bebek o bende yeni hissrettiğimde böyle olmuştum .. şimdi daha çokk hissediyorum tekme atıyo dönüyo o hareket ettiği zaman dünyanın en mutlu insanı oluyorum.. gün geçtikçe daha çok hissedeceksin inşallah Allah isteyen herkese nasib etsin biz çok bekledik bu bebeği böyle oluncada hareket ettiğinde çok tuhaf oluyorum
canım yaa diycek çok şey var aslında ama hangi birini söyliyim ki....eşinin ailesinin duyarsızlığı suçu sana atmaları mı? eşinin abisinin dedikleri mi? gerçekten çok ilginç bir aileymiş yani tamam onlar da acı çekiyo ama sen napıyosun orda sanki zil takıp oynuyo musun? neyse canım madem o kadar boşanmanızı istiyolar onlara en güzel cevap
eşinle birlik olup mutluluğunuzu gözlerine sokmak olacaktır inan...inşallah bu zor zamanları atlatıp rahata ereceksiniz o zaman bakarsınız onların da çaresine..sen kendini d bebişini de üzme sakın...
eveeeet işte o şey bebişsen hareketli olduğunda o sakin oluyo sen ne zaman ki gece yatıyosun sakince o zaman tepişmeye başlıyo sıpalar
önceleri dediğin gibi oluyo zaten sonra sonra iyice artıyo partilere başlıyolar...ben de bu sabaha karşı kızçemin dürtmesine uyandım ilk defa...karnı acıkmış heralde ben yiyene kadar kıpraştı yiyince rahatladı uyudu sanırım ben de uyudum sonra
![]()
amin canim allah ins isteyen herkese nasip eder dedigin gibi gercekden cooooooooooooookkk güzel bi duygu bende o an cok mutlu oluyorum hic isey beni okadar mutlu edemez yani.
ya ins bebegimdir ben inanamyiorum onun olduguuna ama o dedigim sey oldugundada cok mutlu olyuorum cok güzel bi birsey, hep dua ediyorum ins o hissetiklerim bebegimir diye, bilmiyiorum sizdede oldumu ama ben hic inanamiyorum herseferinde ins bebegimdir bu diyorum. bende ins en kisa zamanda dahada net hissederim ve kesinlikle onun olduguna inanirim![]()
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
aslında 88 günüm kaldı dr 20 ocakta alabılırız dedı:)))hoşgeldin doğumuna 2 haneli günler kalan hatun napıyon bakayım![]()
aslında 88 günüm kaldı dr 20 ocakta alabılırız dedı:)))
ya cok yoruldum artık ayaklarım sısti arıfe gecesı 2 de geldık eve hemen yattım sabah 8 de evden cıktım kayınvalıde faslı akşam gbı eve gelıp ustumu degıstırıp anneme gıttım orada kaldım bugunde manısa ya gıttık ordan anane esımın halası eve geldıgımde akşam 5tı kankam var o sevgılısını getırdı tanıstırmaya sımdı gıttıler ama bende bıttım gokce yaaaaaa
esıme dıyorum nolur yarın evden cıkmyalaımmmmmmmm
ılk hamılelıkte ama tan once anormal bı durum olmadıkca. haftadan once almıyo dr lar ben salıhı 39+6 da dogurmustumyat yarın bence de ben de bugün geberdim topuklularla gezmekten yarın yatacam zaten eşlerin de mesaisi var herkes evde anlayacağın bizim bayram 2 gündü bitti![]()
amaaaan sezaryana bakarsan benim de 26 değil 10-15 şubat yazması lazımdı![]()
ılk hamılelıkte ama tan once anormal bı durum olmadıkca. haftadan once almıyo dr lar ben salıhı 39+6 da dogurmustum
ruzgarda da en gec alacagı tarıh 29 ocak ama beklemeyecek galıba dr
2. hamılelıkte evet dogum baslamadan alınması gerekıyor ruptur yanı ılk amelıyattakı dıkıslerın yırtılma rıskınden dolayı dogum baslamadan alıyorlar bebegı ama ılk hamılelıkte rısk olmadıgı ıcın beklenıyor yanı kacıs yok bekleyecen gununu:)))allah allah ben de normal doğum başlamadan olsun diye 38. ennnn geç 39. haftada alınıyo diye biliyodum kafam karıştı şimdi :44: neyse farketmez nasıl olsa o zamana kadar doktor söyler...
2. hamılelıkte evet dogum baslamadan alınması gerekıyor ruptur yanı ılk amelıyattakı dıkıslerın yırtılma rıskınden dolayı dogum baslamadan alıyorlar bebegı ama ılk hamılelıkte rısk olmadıgı ıcın beklenıyor yanı kacıs yok bekleyecen gununu:)))
sakın duymamış olayım en guzelı normal dogum yapmak allah ıcın ben cok rahat bı dogum yasadım ama ıcımde uhdedır normal doguramamakyaaa ama ben o stresi sancıyı çekmemek için sezaryan istiyodum kiiiiiii moralim bozuldu bak şimdi![]()
sakın duymamış olayım en guzelı normal dogum yapmak allah ıcın ben cok rahat bı dogum yasadım ama ıcımde uhdedır normal doguramamak
iyi bayramlar güzel anneler ve kuzularına:)dr. a gittik salı günü. gerçekten suyu azmış yavrumun. su içmekle alakası yokmuş. su bir anda çok gelrse Allah korusun bebeğin 1-2 gün içinde alınması gerekirmiş. gebelik süprzlerle dolu dedi dr. bu arada açlık şekeri 89 , tokluk 155. maalesef 140 ın üstü. bayramdan sonra dyetisyene gdicem ve ben 56 kiloyum,iştahsızım, tatlı hiç sevmem:)ilgnç geldi yüksek olması. pko dan olablir diye düşünüyorum.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.
cok gecmısolsun ınşallah sorunsu tamamlarsın en azından 36. haftaya kadariyi bayramlar güzel anneler ve kuzularına:)dr. a gittik salı günü. gerçekten suyu azmış yavrumun. su içmekle alakası yokmuş. su bir anda çok gelrse Allah korusun bebeğin 1-2 gün içinde alınması gerekirmiş. gebelik süprzlerle dolu dedi dr. bu arada açlık şekeri 89 , tokluk 155. maalesef 140 ın üstü. bayramdan sonra dyetisyene gdicem ve ben 56 kiloyum,iştahsızım, tatlı hiç sevmem:)ilgnç geldi yüksek olması. pko dan olablir diye düşünüyorum.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.
amannnnn deme ole seyler dusunme allah korusunhiç içimde uhde kalacağını sanmıyorum açıkçası...şimdiye kadar etrafımda en az 6-7 normal doğum hikayesi duydum hiç biri de hoş değil keşke sezaryan olsaydım 1 ay oturamadım diyeninden tut kan kaybından ölecek duruma gelen bile var....o yüzden düşünmüyorum pek...normal doğum yapacaklara da şimdiden başarılar diliyorum![]()
kızlar merhaba kaç gündür yerdemiyim gökdemiyim bilmiyorum.... bayramınız mübarek olsun benim bayramım yok... eşimin ailesi köylü, annesi 60 babası 70 yaşında. neyse eşim hapiste bir gün arayıp gelin nasılsın ihtiyacın var mı demediler ben de aradım dedim anne bayramınız mübarek olsun birgün aramadınız beni sen nesin ki arayalım diye bir başladı... köye gidiyomuş ekmek yapmıyomuşum tarlada çalışmıyormuşum... allahım neler saydı... ben öğretmenim bilerek aldınız dedim.. biz mi aldık oğlum aldı da... senin ne mal olduğunu tüm köy anladı.. insan değilsin... offffffffff((( neye uğradığımı şaşırdım. telefonu var ama açamıyor kullanamıyor, hep şarjı bitik takamıyor... babam hastayken aramamışım. halbuki hergün eşimin abisini aradım, sordum. diyorum aradım yok dinlemiyor... sonra abisi aradı bugün hiçbişey olmamaış gibi bana neden böyle diyosunuz dedim doğru söylemiş demesin mi ben de dedim siz yuvamızı bozacaksınız bir daha aramayın görüştürmicem de eşimle sizi... abisi ilk girdiği gün buraya gelmişti. görüştürmüyorlarmış ilk gün dedi zaten işlerim var ben geri gidicem dedi yalvar yakar ne olur belki görüştürürler dedim yok. aldı bileti geri dönüyor, ben bir arkadaşa sordum savcılıkla izin alınınca görüşülüyormuş. hemen aradım bunu terminaldeysen nolur böyle böyleymiş bir git gör haber getir belki izin veirirler diye... gitti görüştü... gerçi hamile halimle bana o kötü haberlerini vermesi de başka bir kendini bilmezlik ya neyse.. bugün bana diyor sen gitmedin sevsen giderdin abi böyle olmadı mı mesai bitiyordu benim oraya gitmem 2 3 saat. sen ordaydın yalvar yakar zorla göndermedi mi ... yokkk... ona da dedim zaten bak eşin sevse gelirdi demiş. boşancakmış senden dedim diyor. hapishanedeki adama böyle denir mi............ ya ne istiyor bunlar... eşime gidince bunları anlatmayayım diyordum ama o kadar sinir etti ki bana şimdi aramış daha neler dicem diyor unuttu seni gelmek bile istemedi bışandırcam sizi diyor ben eşimi tanımıyo muym dedim, inanmaz bana aşık deli gibi... inanırsa zaten boşanırım benim kimseye gebeliğim yok dedim. yalvaracak halim yok ya... ama gittiğimde hepsini anlatacağım eğer birdaha adlarını anarsan bitti dicem.. ki eminim o da hak verecek. beni deli gibi seviyor...