• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet ya bazen işyerime gelen müşteriler evli olup olmadığımı soruyorlar cevap verirken ben bile şaşırıyorum zaman ne çabuk geçti ne zaman büyüdüm ne zaman eş oldum ne zaman anne oldum ne garip bide benim ki çok yakın olduğu için bazen düşünüyorum iki kişilik bi aileyken üç olduk şimdi dört olacağız inşallah :nazar:
evet ya 3 ken 4 olmak enteran bı duygu:)

doğru söylüyon canım herşeyin bi vakti var ve bu herkes için farklı....bizim bebişin de doğması gereken zaman buymuş....biz eşimle en az 2-3 yıl daha çocuk istemiyoduk mesela..her konusu açıldığında daha da ileri atmak için bahaneler uydurup birbirimizle yarışıyoduk...ama bi gün ikimizin de ılımlı yanına denk geldi heralde mantıklıca oturup konuşunca denemeye karar verdik...hani bi kaç ay olmaz zaten biz de bu arada fikre alışırız mantığıyla :1: ama sıpanın doğacağı zaman gelmiş daha ilk ay oldu..bizde çok şaşırdık bi süre idrak edemedik...tam çocuk yapmaya karar vermişken 20 gün sonra hamile olduğunu anlamak çok tuhaftı hala da biz şimdi anne-baba mı olcaz diyip duruyoruz birbirimize :1: ama şunu da anlamış olduk ki gerçekten her canlının doğma zamanı var...yoksa bi anda çocuk isteyip neredeyse anında hamile kalmamı nasıl açıklayabilirz ki :9:

merhaba arkadaslar bi kac sorum olacakdi :
1. göbeginizde kahve rengi cizgi olustumu yoksa daha erkenmi bunun icin?
2. bide ben bebegimi yeni hissetmeye baslyiom biseyler icinde blup diye bisey olyuor bide esim o an elini karnima koydugunda oda hissediyor eline bisey deyior hafifden bebekdir bu demi???
ben halen inanamiyorumda :1::49::49:
ben asla 2. cocugu ıstemeyen kesınlıkle ben 7 senedır yasmın kullanan bırıyım 3 ay ara vermek ıcın bıraktım evde sunnet ıcın tadılat ve badana vardı gunlerce yatacak yerımız yoktu salona yer yatagı yapıyordum dusun o ay sadece 1 kere bırlıkte olduk ve ben hemen kalktım olmaması ıcın yapılması gerekenlerı yaptım ama herseye ragmen hamıle kaldım gunlerce hıckıra hıckıra agladım esımle cok buyuk kavgalar ettık o bana senın yuunden ben ona senın yuzunden dıye bagırdım kesınlıkle aldırmaya kararlıydım ama oğlum cok ınatcı cıktı gecırdıgım kanamaya ve dugun stresıne yorgunluguna ragmen 4 elle hayata tutundu resmen hanı derler ya yıyecek ekmegı var kesınlıkle oyle bız 2. cocuga bu kdar karsıyken annesını ve babasını kafaladı ve kendını bu kadar sevdırdı sıpa:)

bebegıııııım canım benım her ıkı hamılelıgımde olmadı o cızgı

Son düzenleme:
şimdi kızlar bısı sorucam herkes bebek dogduktan snra mevlıd yapacakmı ben yapmak ıstemyrum yapmıcam da ama bır cok kısıden tepkıde alıcam buyuk ıhtımalle buyukler malum yapıcakmsnz sızler...

şimdi kızlar bısı sorucam herkes bebek dogduktan snra mevlıd yapacakmı ben yapmak ıstemyrum yapmıcam da ama bır cok kısıden tepkıde alıcam buyuk ıhtımalle buyukler malum yapıcakmsnz sızler...

valla benim burda çok fazla tanıdığım yok mevlüt hazırlığı yapacak kadar...gelecek olan toplasan 10 kişi var... ufak bi okuma gibi bişey yaparım ama...

ben yapacagım canım ben severım o tarz eskı adetlerı oğlumun sunnetınde de bana cogu kısı ne gerek var topla 3 5 kısı okut yasın falan demıslerdı ama ben yınede hersey usulu ıle olsun ıstedım bebek mevludu de ıstıyorum bebek sekerı falan da yapıcam

ben yapacagım canım ben severım o tarz eskı adetlerı oğlumun sunnetınde de bana cogu kısı ne gerek var topla 3 5 kısı okut yasın falan demıslerdı ama ben yınede hersey usulu ıle olsun ıstedım bebek mevludu de ıstıyorum bebek sekerı falan da yapıcam

valla benim burda çok fazla tanıdığım yok mevlüt hazırlığı yapacak kadar...gelecek olan toplasan 10 kişi var... ufak bi okuma gibi bişey yaparım ama...
canım sende bebekten sonra ıstanbula geldıgınde yaparsın annende ben salıhte ev kucuk oldugu ıcın annemlerın komsularını cagıramamıstım hemde uzaktı annem kendı evınde ayrı bır okuma yapmıstı benım ıcın

canım sende bebekten sonra ıstanbula geldıgınde yaparsın annende ben salıhte ev kucuk oldugu ıcın annemlerın komsularını cagıramamıstım hemde uzaktı annem kendı evınde ayrı bır okuma yapmıstı benım ıcın

valla benim gitmem yazı bulur..o yüzden büyük ihtimal annem orda akrabaları toplayıp bi okuma yapar....bakalım bi doğsun da sıpam herşeyi yaparız artık kuzuya :16:

kızlar sanırım bugünle dün bebiş yeni bi pozisyon keşfetti ve yüzü mideme poposu dışarı dönük yatıyo...kıpırdandıkça hareketlerini göbeğimde değil midemim altında hissediyorum resmen iç organlarıma çalışıyo kızçe yaa midem oynamaktan alt üst oldu :53:

kızlar sanırım bugünle dün bebiş yeni bi pozisyon keşfetti ve yüzü mideme poposu dışarı dönük yatıyo...kıpırdandıkça hareketlerini göbeğimde değil midemim altında hissediyorum resmen iç organlarıma çalışıyo kızçe yaa midem oynamaktan alt üst oldu :53:

benımde bası asagıda poposu gobek dellıgımın suzerınde ayaklarıda sag yanıma dogru ısı tekmelerını mıdende hıssetmen normal boyu uzuyor ılerleyen haftalarda tekmelerı gogsunu bıle oynatabılecek

benımde bası asagıda poposu gobek dellıgımın suzerınde ayaklarıda sag yanıma dogru ısı tekmelerını mıdende hıssetmen normal boyu uzuyor ılerleyen haftalarda tekmelerı gogsunu bıle oynatabılecek

geçen hafta da benimki öyleydi elleriyle aşağıyı karıştırıp duruyodu sıpa :1: hep nerden anlıyolar kafası nerde poposu nerde derdim ama hareketlerin nerde yoğunlaştığından az çok belli oluyomuş yaa ilginç bişey gerçekten....geçen gün intte video seyrettim kadın 9 aylık hamile heralde kocaman göbeği çünkü bebişin dışardan hareketlerini çekmişler arkaya da fon müziği olarak jaws müziği koymuşlar çok komik olmuş :9:

geçen hafta da benimki öyleydi elleriyle aşağıyı karıştırıp duruyodu sıpa :1: hep nerden anlıyolar kafası nerde poposu nerde derdim ama hareketlerin nerde yoğunlaştığından az çok belli oluyomuş yaa ilginç bişey gerçekten....geçen gün intte video seyrettim kadın 9 aylık hamile heralde kocaman göbeği çünkü bebişin dışardan hareketlerini çekmişler arkaya da fon müziği olarak jaws müziği koymuşlar çok komik olmuş :9:
gokceeeeeee ben bugun ıtıbarı ıle 27. haftaya ayak basmıs durumdayım bende yavas yavas dogum stersı başlamaya başladııııı

nabersınız hatunlarr gecmısı cok okuyamadım ama mevlüt muhabbetı vardı sanırım bende allahkısmet ederse ıstıyorum yapıcam.buarada benım kız cadı bişi olucaksanırım artık bızı sımdıden uyutmuyor hergece kalkıyoruz:)balık gıbı ordanorayaa ordanorayaa pamm gümm tekmeler bı tekbabası oksayıp masaj yapınca rahatıyoruz ben kalkıyorum onuda kaldırıyorum alıstık gece kalkmalara:)kastı bana babası iki okşuyo hooop yavaslıyoo cadı kızım ela derın im benımmm

kızlar hepinize merhaba. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun öncelikle. sizlere de danışmak istedim. oğlumun adını ayaz yada buğra koymaya karar verdik ancak 2si arasında kaldık. sizin fikirlerinizi de merak ediyorum ne dersiniz ???

gokceeeeeee ben bugun ıtıbarı ıle 27. haftaya ayak basmıs durumdayım bende yavas yavas dogum stersı başlamaya başladııııı

bende bile başladı ki daha 24 olmama 2 gün var..sen geç kalmışın bacım :9:

kızlar hepinize merhaba. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun öncelikle. sizlere de danışmak istedim. oğlumun adını ayaz yada buğra koymaya karar verdik ancak 2si arasında kaldık. sizin fikirlerinizi de merak ediyorum ne dersiniz ???

bence ikisinden biri olacaksa buğra daha iyi...ayaz ın başka anlamı var mı bilmiyorum ama ilk aklıma gelen şey soğuk

bugra dah sıcak geldı bana ayaz ısmı anlamından dolayı heralde ısınamıyorum ben

Back
X