- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi papatya3459
- #21.081
bugra dah sıcak geldı bana ayaz ısmı anlamından dolayı heralde ısınamıyorum ben
Masallah buyumusunuz cnm ne guzel
Az kaldi ya Allahim saglicskla kurtarsin insAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugra dah sıcak geldı bana ayaz ısmı anlamından dolayı heralde ısınamıyorum ben
amın canım ya allah butun hamılelere sağlıkla kucagına almayı nasıp etsınMasallah buyumusunuz cnm ne guzel
Az kaldi ya Allahim saglicskla kurtarsin insAllah
canım araba işinde beni de ağırlığı düşündürüyor. kraftın bi arabasını beğendim ben de. 7.6 kg. travel sistem (kraft horn) onu alıcam sanırım...Canım araba güsel ama biraz ağır sanırım 11 kilo nerdeyse taşımak zor olmazmı?bende araba bakıyorum ama mümkün mertebe daha hafif olsun istiyorum oturduğum binada asansör yok mecburen elimde taşıcağım için benim için kilosu çok önemli senin için sıkıntı olmicaksa araba gayet güzel görünüyo ayrıca fiyatıda iyiymiş.![]()
günaydın fıstıklar biz öğrencilerimizle bayramımızı kutladık geldik
siz hala uyuyomusunuzherkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun
arabadan bahsetmişsiniz ben yeni aldım ve çok beğenerek aldım
tekerlekleri içine katlanıyor ve katlandığı zaman anakucağına dönüşüyo
yani bi alışverişmerkezinde bi restaurantta çok fazla işime yarayacak
ama kilosuna hiç bakmadım, aslan gibi kocam var ne güne duruyo![]()
burzu
hediyenı aldım canm yarn kargolıcam ınsallahh
uzuun 12 saatlik bir yolculuktan sonra dün gece evimize ulaşabildik nihayet. bugünde bayram toparlanma derken ancak oturuyorum popişimn üstüne
sağolsun görümcem çıldırmış gibi turşu salça bulgur ne var ne yoksa doldurdu arabya yerleştirmek için baya çaba harcadım. herkes iyi sanırımm...
canım araba işinde beni de ağırlığı düşündürüyor. kraftın bi arabasını beğendim ben de. 7.6 kg. travel sistem (kraft horn) onu alıcam sanırım...
markasını ve modelini söyler misin canım inceliim ben de...
kızlar 4-5 gündür geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum. dr ilaç vermeyi sevmyor. magnezyumu zorla yazdı. kalsiyuma başlasam mı tanıdığım herkes 5. ayda başlamış. ben 6. aya girdim. kaç mg kalsiyum alınması lazım günde?
kızlar 4-5 gündür geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum. dr ilaç vermeyi sevmyor. magnezyumu zorla yazdı. kalsiyuma başlasam mı tanıdığım herkes 5. ayda başlamış. ben 6. aya girdim. kaç mg kalsiyum alınması lazım günde?
Ben siteye yeni üye oldum.2013 Şubat annelerinden biride inşallah ben olacağım.Şuan gebeliğimin altıncı ayındayım.Çok mutluyum, darısı da tüm bebek isteyenlere. Hayatın en büyük mucizesi annelerin içlerinde bebişlerini dünyaya getirmek olsa gerek:)
Ben siteye yeni üye oldum.2013 Şubat annelerinden biride inşallah ben olacağım.Şuan gebeliğimin altıncı ayındayım.Çok mutluyum, darısı da tüm bebek isteyenlere. Hayatın en büyük mucizesi annelerin içlerinde bebişlerini dünyaya getirmek olsa gerek:)
hadiiii be neler olmuskı bende cok erken uye olmadım kadınlar klubune gecmısı bılmıyorum yanııııı bı ozet gec bakayım sen bıze:)kızlar az önce kimse yok topikte benden başka diye dedim gidiyim bi eskileri okuyayım....anaaaaaaam o neymiş öyle be hitlerin toplama kampı gibi
çok şükür o insanlar gitmiş de topic bu haline gelmiş yoksa heralde 1 gün girer arkama bakmadan kaçar bi daha da bu sitenin önünden bile geçmezmişim iyi ki hamileliğimin başında değil de geç girmişim...düşük sebebi resmen yaa herkes hamilelik hormonlarını birbirine fışkırtmış![]()
hoşgeldinnn:)Ben siteye yeni üye oldum.2013 Şubat annelerinden biride inşallah ben olacağım.Şuan gebeliğimin altıncı ayındayım.Çok mutluyum, darısı da tüm bebek isteyenlere. Hayatın en büyük mucizesi annelerin içlerinde bebişlerini dünyaya getirmek olsa gerek:)
hadiiii be neler olmuskı bende cok erken uye olmadım kadınlar klubune gecmısı bılmıyorum yanııııı bı ozet gec bakayım sen bıze:)
allah bagışlasın seneye bu zamanlar bızlerde boyle olacagız ınşallahmerhabaa..ben 2012 şubat annesiyim...geçen sene bende sizin gibi bebeğimi heyecanla bekliyodum..ama bu günleriniz iyi günleriniz..tadını çıkarınn:)) şimdi prensessiniz..veletler gelince köle olucaksınız:)))) buda beni minik tospişim...Eki Görüntüle 541412![]()
hadiiii be neler olmuskı bende cok erken uye olmadım kadınlar klubune gecmısı bılmıyorum yanııııı bı ozet gec bakayım sen bıze:)
allah bagışlasın seneye bu zamanlar bızlerde boyle olacagız ınşallah