• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
maşallah kıızına

:))) bende yemek yerken uyurken full atraksıyon:)
bu arada canım kargon yarın sabah yola cıkıyor heralde persembe elıne gecer dıye dusunuyırum
tamam tamam canım benim..no problem...

Ya kızlar mevlütleri ne zaman yapıcaz:31: Bebekler ele avuca gelip 40 ı dolunca mı yoksa dahamı erken:31:

walla ben o işlerde hiç anlamam...büyüklere teslim olucam artık...

kızlar berıneden haberı olan var mı?

kızlar berineden haber varmı ne konuştunuzmu hiç

kızlar ben knştum berineyle bayramda fln hep msjlaştık telefonlaştık iyi keyfi alpişimizde iyi çok şükür 2 haftada bir kontrollere gidiyolar selamınızı iletirim kendisine :52::52::52:

Ya kızlar mevlütleri ne zaman yapıcaz:31: Bebekler ele avuca gelip 40 ı dolunca mı yoksa dahamı erken:31:

canım bende düşünüyorum mevlüt olayını 40 ı dolduktan sonra yapılır ama büyük ihtimalle 40 gün boyunca bizimde kendimizi korumamız gerekiyor Allah vermesin lohusanın 40 gün mezarı açık kalır derler ki biz bide kara kışlara geliyoruz öyle düşünün sıcak tutmamız laızm kendimizi.:49:

ben 3 e gelene kadar hep prima pc kullandım..3 te ve 4 te gündüz aktif bebek gece gene pc alıyorum...aktif bebek gece kalınca sabaha çiş çıkarıyo..yüzüstü yatmaya başladıklarında görüceksiniz..bezin arkası kupkuru önü balon oluyo..

sağol canım birer paket de premıum care alırız o zaman...

günaydın bebeler nabersiniz:34:

herkeslere günaydınnnnnnnn :16:

bayramlar bitti hepiniz döküldünüz tabi dimiiiii hehehe :1: inşallah herkesin tatili güzel geçmiştir...benim kızçe de bayağı hareketli bugün de sabah kalktığımdan beri kıpır kıpır kahvaltı yapmamı bekliyo sıpam sonra uyuyacak biraz artık rutine bağladık :9: tabi sizin dediğiniz gibi çok aşırı hareketli olup da sabahları falan beni hep uyandırmıyo 1-2 kere oldu öyle sadece...gerçi biz aranızda en küçüklerdeniz azıcık daha beklesek marta kayacakmışız çoğunuzla aramıza 1-2 hafta bazılarınızla 1 ay var ona da bağlıyorum genelde sizin yazdığınız şeyleri ben 15 gün sonra yaşıyorum..biraz can sıkıcı oluyo tabi ben aaaa şöyle bişey oldu dediğimde çoğunuz yaşamış oluyosunuz hem iyi hem kötü o da...en azından panik yapılacak bi durumsa tecrübeli bi dolu anne var :9:

slm kızlar nasılsınız baş ağrısıyla başladım haftaya ben dün evdeydim bütün gün matkap sesi çektim apartmandan birileri bütün gün bişey deldi durdu bu gün işe geldim şaka gibi ama sabahtan beri burdada matkap sesi başıma ağrı girdi artık .
kızlar odalara bakmaya başladınızmı biz bayramın 4.günü eşimle çileğe ve doğtaşa baktık çilekte kampanya varmış baya uygun fiyatı ama 31 ekimde kampanya bitiyomul tekrar kampanya olur heralde dimi şimdiden almakta çok erken geldi bana
bide ist dan en yakın arkadaşım geldi kızçeme birsürü ciciler almış müsait olunca eklicem topiğe resimlerini çektim:1::1:

Günaydın kızlarrrr
sonunda evime gelebildim.o kadar çok özlemişim ki evimi halıların üzerinde yuvarlanasım gelio.sizler nasılsınız bakalım. cicişler topiğini de gezdim, hayırlı günlerde kullanın inşallah.
sabah şeker yüklememi yaptırdım.tokluk 133 çıktı diğeri çıkmadı daha. 133 iyi miydi? unuttum valla
öpüldünüzzzzzzzzz

slm kızlar nasılsınız baş ağrısıyla başladım haftaya ben dün evdeydim bütün gün matkap sesi çektim apartmandan birileri bütün gün bişey deldi durdu bu gün işe geldim şaka gibi ama sabahtan beri burdada matkap sesi başıma ağrı girdi artık .
kızlar odalara bakmaya başladınızmı biz bayramın 4.günü eşimle çileğe ve doğtaşa baktık çilekte kampanya varmış baya uygun fiyatı ama 31 ekimde kampanya bitiyomul tekrar kampanya olur heralde dimi şimdiden almakta çok erken geldi bana
bide ist dan en yakın arkadaşım geldi kızçeme birsürü ciciler almış müsait olunca eklicem topiğe resimlerini çektim:1::1:

geçmiş olsun canım çok kötü olduğumda parol yada minoset içiyorum komple kesmese de en azından dayanılcak seviyeye iniyo..sen de öyle yap istersen..
biz oda yapmıycaz sadece park yatak :46:

selam kızlarnasılsınız nasıl geçti bayramınız bizim ki güzeldi alllaha şükür bu bayram yanlız değildik memlekette ailelerle beraberdik yanlız olunca insan bayramın tadını alamıyor tabi kızlar dün eşiiyolcu ettim kocişim gittti ben memlekette kaldım doğumdan sonra gidecem inşallah 1 yada 1buçuk ay sonra eşim 5 gün izin alıp gene gelicek sonrda doğuma gelecek inşallah şimdiden özledim kocamı ya allahım şu zaman çabuk geçsede kocam gelse ya :43::43::43::43::43::43::43:

Back
X